Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gaming revolution - onlive

Jadelith

Öne çıkan mesajlar

bu cloud computing hevesi ile skynet anamızı ağlatacak ama dur bakalım.

ageia'yı geforce'lara monte ettiler, bir bakıma o iş fos çıkmadı denebilir. kartlar biraz daha güçlenince radeon'lara da koyarlar ileride.

bu onlive gibi olayları sevmeyişimin ana nedeni güvenilirliğinin ve stabilitesinin hep sizin kontrolünüzde olmayan etkenlere bağlı olması. anlatmıştım sanırım ilk sayfada. dahası işin içinde oyun sözkonusu olunca bir de kişiselleştirememe olayı var. daha çok paraya daha az hizmet, neden kullanalım?
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
televizyona filan bi aparat takıyosun
internet baglantısı ve eglence çubugu olan
bi de bi server var bu servera baglanıyosun direk olarak
orda istedigin oyunu seçiyosun
prosessing filan o serverda yapılıyo sana da görüntü gönderiliyo internet üzerinden
ama sen oynuyosun işte oyunu
bu kadar (anladıgım kadarıyla)
Sosyal ağlarda paylaş

5 yıl içinde bu olay gelişir elalem çatır çutur oynar ona lafım yok biz oynayamayız sorun o. ha yurt dışı internet çıkışları stabil çalışır her evde en az 20mbit baglantı standart olur o zaman da şimdiki wow da olan muhabbet olur. "abi adam 25 30 ms le oynasa bilgisayarı kırar biz 180 200 ms le arena yapıyoruz"

Kal vas Flam oOOoO
Sosyal ağlarda paylaş

oyun kiralama falan filan olayıda var. steam gibi olucak heralde belli bi acc ın olucak kredi kartın cartın curtun. adam ordan 5 günlük kiraladı yanlış görmediysem. 5 günlük rent ile oynuyor. yada buy diyip satın alıyor. aslına bakılırsa çok güzel bi sistem ama yemez. yine vurguluyorum benim 55 ekran telefunkende oynamam zor :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
https://www.onlive.com/store/order
preorder edebiliyormuşuz 99 dolara.
çok şık bir dizaynı da var aletin.

aslında ps3/xbox/pc exclusive oyunlarını tek bir aletten oynayabilsek daha da enfes olacak ama bu da fena değil.

gerçi şu çok saçma olmuş, gamepad vermişler ama hep pc oyunu var :P

moriQ said:

...ne zaman 1gbit evler için standart hale gelir...

ne gerek var yahu. 50mbit internet var elimde, onla bile çoğu siteden 100-200kb/sn hızda indirebiliyorum anca ^^
Sosyal ağlarda paylaş

iyide ben bu oyunların cogunu aynı fiyata netten alıp oynayabiliyorken,niye boyle bir şeyle ugraşıyım ki.Hadi bilgisayarım yetersiz desem,pc de oyun oynayanların(oynamak isteyenlerin) cogu pc parçalarını upgrade etmiştir .Ancak 5-6 yıllık pc ye sahip olup,yeni cıkan oyunları oynamak için can atan birileri varsa onun işine yarabilir ki boyle birinin evinde hdtv+hayvani bir internet baglantısı olma olasılıgı baya düşük.

Hadi delay sorununu gectim,server tabanlı bir sürü donanım,yazılım sorunları olacak.

5-6 seneye net altyapısı iyice gelişirse ps3 ve xbox kullanıcılarından baya bir kitle buraya kayabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
5-6 seneye her yerde olur bence de. ama ilk örneğini pre-orderka almak aptallık eğer 100 dolar benim için sorun değil demiyorsan. yok diyorsan ve oyun işiyle ilgileniyorsan almamak aptallık. ilk olduğu için ilerde daha pahalıya satarsın bile.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...