Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bende de gg, ders calisiyodum lazimdi ak turk telekomu. getir bana filarmoni orkestrasi tayyip efendi, muzik dinlemem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bende sapasaglam. yeni formatlanmıs makine. dns falan da yok catır catır giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Bende de host değişik, hiç bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Alala host değişik olmasna rağmen bende girmiyo Bu arada Ekşisözlükte de yazmışlar, bazılarına oluyo bazılarına olmuyo galiba, ardarda 2 entry: # inanması hala güç ama "resmen" "rahmetlidir". (lanet olsun jack, 27.07.2009 01:41) # benim de dns ayarlarını değiştirmeden çok rahat girebildiğim site. arada bir girmemezlik de yapmıyor. ayrıca diğer yasaklı sitelere giremiyorum. youtube çok büyük diye tam kapatamıyorlar mı? türk telekom rastgele insanlara girme hakkı mı sunuyor yoksa? (poset, 27.07.2009 01:48) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bende de bu sorun olmaya bşaladı bugun anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 bende de acmiyo videoları. hata veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 hosts dosyası farklıdır belki ben upladım benimkini deneyin isterseniz limit bitene kadar tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 oheh o neymiş? bende hepi topu www.youtube.com ve youtube.com var 2 tane :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yezid Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 ben o dosyayı da denedim iki tane olanı da denedim, bu hatayı alıyorum hep. ama her videoda değil. bi de mesela bi videoyu açmıyor bi saat sonra deniyorum açıyor falan anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 denedimşimdi de ben açıyorum videoları da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Mis gibi açılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2009 http://forum.paticik.com/read.php?5,3939478 şurda bacyonun verdiği hosts ile problemsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 hic gerek yok ona araçlar > seçenekler > gelişmiş > ağ > en alta http://pac.byterelay.com her siteye erişim hakkınız var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vongspawn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 dün akşamdan itibaren aynı sorunu yaşıyorum. makat kullanıyorum, son versiyonu da indirdim. kendim elle değiştirdim. yine de olmuyorsle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Abo bu sefer komple etmişler içine. Off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Vongspawn said: ...makat kullanıyorum... Nnn.. Nne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 abovvv gg olmuş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 ulaknet de mis gibi giriyor yıllardır. hiç dns ayarı falan yapmadan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Buyrun http://forum.paticik.com/read.php?5,3939478,page=3#msg-4074863 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 host deisik no problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 kıbrıstan bağlanabiliyorum ben. hiç sorun felan yok. dns ayarı, host ayarı yok. bu arada kıbrıs, internet hattını Türkiye üzerinden alıyordu en son. yani siteler banlı değil ama Türkiye'de yurt dışı çıkışları kesilmiş olsa bizde de çekmezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 CthuLhu said: http://forum.paticik.com/read.php?5,3939478 şurda bacyonun verdiği hosts ile problemsiz. bende yemedi o şu flushdns hadisesini beceremedim elevation vs diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 abi vistaysa dos prompt dugmesine sag tikla use as administrator de eger yoksa shortcutin arat bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 gözümsün saol dns i flushladım ama hala açılmamakta :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2009 bende sadece dns deişik, sorunsuz çalışıyor maşşşallah nazar değmesin :) bende de bazen pati takılıyo 10 dakka cewap gelmiyo sonra yüklenmeye başlıyo sayfalar fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar