Red Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kitapla aynı anda gitmek daha güzel oluyor.kitapda öne geçmemeye calısıyorum.diziyi izledikten sora kitabı okuyorum.hikaye daha net oturuyor kafada.atlanan kısımları doldurmuş oluyorum hem dizideki tipler kitaptakilere cuk oturuyor ki zaten şu 3 bölüm en az 200 küsür sayfayı anlatıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 soyagaci = kim kimdir http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/Game-of-Thrones-Houses-infographic-Westeros-101-f.jpg Yalniz bu soyagacinda ilerideki sezonlarda cikacak bazi oyuncular yer almadigi icin eksiklikler var. Mesela Robert ile Renly'nin ortanca kardesleri Stannis var. Bu sezonda cikmamasina ragmen ismi gecer sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 soyağacında renklerle "legend" yapmışlar ya işte offspringdir bilmemnedir. lannista ikizler çocuk yapınca ne renk olcak aradaki bağ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 soyagacini oyunculardan ve diziden aliyorlar. 4. sezonda olacak bi karakteri ekleyemezler tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Loxias said: kardeşi derken, kadının kardeşi demek istemiştim. yanlışlık olmasın fasd ohoo ne anladım ben öyle corruptiondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Daha ne istiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 arya canıms ya onun karakter gelişimini çok merak ediyorum. oynayan küçük abla da cok canlar yakacak büyüyünce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GC-ZmlwBWKM&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 çok iyi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 kingsguard ın başı amca (kralın muhabbet ettiği) çok karizma olmuş bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 BARRISTAN BASGAN! barristan the bold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 3. bölümde iyiydi ya. 1-2 bölüme kadar kızışmaya başlar artık ortalık. Sırf şunun yüzünden de başka dizi izleyemez oldum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Turnuvayı bekliyorum ben hevesle. Turnuvada alemin tüm delikanlı şovalyelerini görecez bakalım, kim ne kadar biliyo işi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tantun Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Çok güzel bir dizi gerçekten, neyseki aklı başında biri çıkmış da bu güzel hikayeyi trilogy quadrology film gibi bir saçmalıkla harcamamış. Muazzam bir production, tüm çocuklar dahil hepsi A sınıfı oyuncular (özellikle Tyrion karakterini canlandıran cüce), günde 20 kere dinlenebilen bir intro, HBO just won the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 HBO'dan babam çıksa izlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 of ya giris muzigini ne zaman duysam boyle atima atlayip ovalarda kosturasim, cenk edesim geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Çok agır bagladım diziye. Herşey o kadar iyi yapılmış ki, özellikle mekanlar, kostumler ve cekimler baya başarılı. Bide Sean Bean, nigga please. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 ulan bunu da aksiyon az yea, çok yavaş ilerliyor işler diye iptal ederlerse var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 yanlız cidden o kingslayer bütün gün kapı da mı bekliyo ayakta, yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 hbo öyle fox'a benzemez, başladıgı işi bitirir hbo adamsın hbo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Aluriel said: ulan bunu da aksiyon az yea, çok yavaş ilerliyor işler diye iptal ederlerse var ya Carnival............ http://www.youtube.com/watch?v=OXlZ6edCHqIOXlZ6edCHqI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 o konuda bir endişem yok. 2.sezon onay aldı ve 2. sezon u gördükten sonra devam ettirmezlerse millet hbo'yu yıkar. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Leopar said: of ya giris muzigini ne zaman duysam boyle atima atlayip ovalarda kosturasim, cenk edesim geliyor al benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Tyrion başgaan http://www.youtube.com/watch?v=I2QwUIA8Puk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 adamların anlattıklarından bi bok anlamadım çok alengirli lan. o eleman hangi aileden onu bilmiorm nitekim. stark ailesine karşı rebellion mu yapmış bunun ailesi? yoksa westerosa karşı yapmışlar da ned mi indirmiş ban hammerı. bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar