Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Game of Thrones (2011) (Sadece dizi, kitap konuşmak yasak!) - HBO

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sibel Kekilli, fahişe rolüyle girdiği Game of Thrones dizisinde başrole yükseldi. (İkinci sezonda)

http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/44424-yasam-sarayin-kapilari-ardina-kadar-acildi/
Mesaj tarihi:
sabonis said:

kekili'nin oynaması türkiye adına utanç!!! mesaj çok açık!!! diyorlar ki, türklerin hollywood'a girebilmeleri için ancak orospuluk yapmaları lazım!!!

hem de anca cüce götürüyor yuh
Mesaj tarihi:
Haberi yazan sadece o sahneleri açtığı için genelev hikayesi sandı heralde. =) Allah için bütün orospular içinde en uzun rol Sibel Kekilli'nin hakkını yememek lazım. Bu bağlamda başrol sanmış olabilir =)
Mesaj tarihi:
Seperate said:

axedice said:

Seperate diziyi izlemeye başlamadan önce seni kalite testine tabi tutmak istiyorum. En son hangi kitabı okudun, sevdiğin komedyenler kimler ve oynadığın mmolar nedir?

Eğer kalite testinden kalırsan diziyi izlettirmiyoruz. Gerçi testi geçemeyip kaçak olarak izleyen kalitesizler var ama olsun.

hahaha ben bunu atlamışım ,en son şah&sultan okumuştum ,yavuz sultan selim ile şah ismail in dönemlerini anlatıyordu,komedyenleri itici buluyorum,ultima online ile başlayıp wow ile sonlanan küçük çaplı bir mmo geçmişimiz mevcut ,saygılar , izleyebilir miyim ?

o değilde

3. bölümde trap var amanın :(

nerde var izledim göremedim
Mesaj tarihi:
Red said:

en iyisi viserysin götürdüğü hatun bence

abi o kimdi ya manyak isterik bişeydi,şimdi aklıma gelince benimde içim titredi.Kısa künyesini öğrenebilir miyiz?Ros'tan sonra 2. sıradadır ama.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...