sabonis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 kekili'nin oynaması türkiye adına utanç!!! mesaj çok açık!!! diyorlar ki, türklerin hollywood'a girebilmeleri için ancak orospuluk yapmaları lazım!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Sibel Kekilli, fahişe rolüyle girdiği Game of Thrones dizisinde başrole yükseldi. (İkinci sezonda) http://www.milliyet.com.tr/fotogaleri/44424-yasam-sarayin-kapilari-ardina-kadar-acildi/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 muhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 hatta bu oyunculuk karşısında senoryo değişti, kekilli kral olacakmış ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sabah o haberi görünce bende baya bi gülmüştüm :) ezbere haber yapmak bu olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalnz Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://winter-is-coming.net/features/cast/sibel-kekilli/ http://ohnotheydidnt.livejournal.com/49424522.html genç elitler isyanda zaaxd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 sabonis said: kekili'nin oynaması türkiye adına utanç!!! mesaj çok açık!!! diyorlar ki, türklerin hollywood'a girebilmeleri için ancak orospuluk yapmaları lazım!!! hem de anca cüce götürüyor yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 meastera bak hele. http://pics.livejournal.com/grrm/pic/000c0zcs/s320x240 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Haberi yazan sadece o sahneleri açtığı için genelev hikayesi sandı heralde. =) Allah için bütün orospular içinde en uzun rol Sibel Kekilli'nin hakkını yememek lazım. Bu bağlamda başrol sanmış olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Yok be. Ros varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Seperate said: axedice said: Seperate diziyi izlemeye başlamadan önce seni kalite testine tabi tutmak istiyorum. En son hangi kitabı okudun, sevdiğin komedyenler kimler ve oynadığın mmolar nedir? Eğer kalite testinden kalırsan diziyi izlettirmiyoruz. Gerçi testi geçemeyip kaçak olarak izleyen kalitesizler var ama olsun. hahaha ben bunu atlamışım ,en son şah&sultan okumuştum ,yavuz sultan selim ile şah ismail in dönemlerini anlatıyordu,komedyenleri itici buluyorum,ultima online ile başlayıp wow ile sonlanan küçük çaplı bir mmo geçmişimiz mevcut ,saygılar , izleyebilir miyim ? o değilde 3. bölümde trap var amanın :( nerde var izledim göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 GERGE said: Yok be. Ros varken. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 evet o ros da ünlü burlesque çiymiş yaw... ayıp bize birimiz tanımadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 şarap içmece oyunu oynadıklarında sorulan soruların cevapları şaşırtıcı. kekilli 2. sezonda bişeyler yapar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 tam tarih var mi ikinci sezon icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Seele said: tam tarih var mi ikinci sezon icin. nisan 17 gibi birşeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Abi Esme Bianco,nereli bilmiyorum da bariz dizideki en güzel kadın.Cersei güzel falan demeyin sarı saç çok itici olmuş kadına.Daha çok görelim Ros'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 en iyisi viserysin götürdüğü hatun bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 oldu, uğur pektaşada khal drogo de tam olsun. alakası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Red said: en iyisi viserysin götürdüğü hatun bence abi o kimdi ya manyak isterik bişeydi,şimdi aklıma gelince benimde içim titredi.Kısa künyesini öğrenebilir miyiz?Ros'tan sonra 2. sıradadır ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 O değilde dün bi vesikalık çektirdim pasaport için.Khal drogo benim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 df said: Seele said: tam tarih var mi ikinci sezon icin. nisan 17 gibi birşeydi. 2. sezon yine 10 bölüm mu olacak? Bu konuda bir bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar