bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 yine devretmiş nolcak lan bunun sonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 2 kolonda 8 ve 17yi birlikte, toplam 4 kolonda da 17'yi oynamışım. püüüh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ben oynayana kadar çıkmıcak heralde kımseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bundan sorakinde 5 bilenlere verilcek eğer 6 bile olmazsa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 tamam of haftaya oyniyim bari... bütün ülke helak oldu lotoloto diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ben oynayamadım bu hafta babam oynadı ondan. haftaya kesin biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 bu kadar para bi kişiye çıksa napıcak abi yane ne yapıcak bukadar para bi kişi yerine 1 milyon kişiye çıksa az ama öz olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 tüm kuponda 2tutturdum.. sayadım ama herhalde 28tane falan farklı sayı var... ben oynadıklarımı yazayım, oynamadıklarımdan şansınızı deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 1 milyon kişiye çıksa herkes 2 yemek yer işte. ne işe yaradı ? 1 kişiye çıksa bari adam belki fabrika kurar 3000 kişiye iş sağlar onlar da aileleriyle 10000 kişi eder. 1 milyon kişinin 2 yemeğinden daha önemli mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 haftaya 45milyon olsa 5 bilenlere verseler 900 kişi başına 50k tl düşer. idare edin işte :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 8. haftadan sonra yani 9. haftayada devrederse 5 bilene dağıtılıyo şuan kaçıncı hafta bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 haftaya dağıtılacak galiba 5 bilene noldu herkes atıp tutuyodu bana çıkıcak diye namık kemalin hayalle yaşayan bişiyimi alsın diye bi lafı var tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 5 bilene dağıtılacaksa geçmiş olsun, çok bölünür o zaman ikramiye, bir esprisi kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Zaten su anda 12. devirde, 9. devirde 5 lere dagitilmasi diye bisey yok. super lotoda devir limiti yoktu zaten o yuzden adi super. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 artık var yasa çıkardılar(yada eli kulağında çıkacaktır) dağıtacaklar ikramiyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 işte geçen (salıydı galiba) açıkladılar bundan sora böle yapcaz die, böle sonsuza kadar devam etmesin diye bidaha. şu anki için geçerli deil sanırsam ama tabi 1-2 hafta daha böle dvm ederse deiştirirler büyük ihtimal 5 lere verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 edit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 5 bilenlere dağıtsalar 50 şer milyar para alırlar, ev fln aldırmaz ama yinede 800 civarı evin durumu rahatlar, borcu olan borçlarını kapatır,araba alır(veya yeniler) parası olanda üstüne ekler bi ev alır, 35 milyon tl 1 kişi gidip deli etçeğine 800 kişi mutlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Red said: bundan sorakinde 5 bilenlere verilcek eğer 6 bile olmazsa :)yok öyle bir şey şu an süper lotoda sayısalda o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 -abi 3-5-8-17 çıkıcak,görürsün -ya bırak öyle şeymi olur,hepsini ayrı kolono yaz bari -iyi öyle yapayım sonuç : 400ytlden olmak pff Laorx said: 3 5 8 17 oynıcak manyak yoktur herhalde o kadar emindimki o sayılardan 3 kolon oynadım 3-9-17-29-32-36-41 5-6-12-17-24-33 8-13-17-26-38-43 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 30 trilyon be. hesapladım uğraştım da bitiremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 lüks bi yat alırım bir adet ford mustang alırım altıma müzik stüdyosu yaparım kendime lüks bi villa yaptırırım biter işte böyle böyle. artanı da faize ver takıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 30 trilyon bee dile kolay !! Ben olsam insant Q7 bi villa bana bi villa aileme hepinizi çağrıp parti haftada 1 geri kalanıda yolla bankaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 birsürü ev ve dükkan alırım.10 trilyon falan oraya harcarım.alabildiğim kadar alırım.gelicek kirayla ztn 7 sülalem yaşar 1 trilyon gibi bir miktar çeşitli kurumlara bagışlarım ve ismimi verdirtirim. 3 tane falanda 0 residance tarzı daire alırım erzuruma okul yaptırırım.geri kalanıda hayırlısı :) yani o para cidden bitmez.ve kendini katlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar