matama Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 iyide ne alaka ucagin business bolumu gayet saglam gozukuyor, problem arkadaki ekonomide Mum_Chamber said: burada cikan ilk haber 40 kisinin, sonraki guncellemeyle 80 kisinin yaralanmadan indigini soylemis. isin trajikomik yani, akbank hollanda, cost-cutting stratejisi nedeniyle first class ucuslarini kaldirmis ve bu ucusta iki ust duzey yoneticisi de varmis. ekonomi sinifinda uctuklari icin yaralanmamislar sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sh3lal3s Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 3e ayrılmış, ölen yok gibi ama lost adasını epey teğet geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 hollanda televizyonu 5 ölü var diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Kafaları mı iyiymiş 5 ölü falan yok diyolar. Trajedi yaratmak için neler yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 HaberTürkte 5 ölü diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yangın yok, uçak 3parça. demek ki öle sert bi iniş de olmamış.. o değil de yangın olmaması süper bişi olmuş. ya yakıt boşalttılar, ya harbi çok iyi bi iniş yaptı vs.. güzel lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lacrimosa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Ölen olup olmadığı konusunda net bir bilgi yok.THY kriz masası tarafından ölen olmadığı bilgisi verildi,ardından Hollanda TV'leri 4-5 kişinin öldüğü bilgisini veriyor.An itibari ile Ankara'ya 2 kişinin öldüğü bilgisi gelmiş ancak teyid edilmemiş. Ayrıca dipnot:Böyle üzücü bir olayı espiri ile yorumlayan zihniyetleri görmek bir hayli üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 http://www.geenstijl.nl/archives/images/crashschiphol2.jpg http://www.geenstijl.nl/archives/images/ANP-9259316.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 bu yabancı televizyonlara bakıyorum 5 dead diyolar türk televizyonları ölü yok diyor. Hollandalı adamların basın toplantısına bakıyom 5 ölü var diyolar Başbakan ölü yok diyor bi şey anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Ulaştırma bakanlığı ölü yok diyor ama hollanda resmi TV si (bizdeki TRT) 5 ölü var diyor. Bakanlık yok diyor normaldir, çünkü kendilerine resmi kaynaklardan 5 ölü var denilene kadar ölü var diyemezler. Uçakdaki yolculardan biri acil iniş anonsu yapılmadı diyor yani demekki yakıt boşaltılmadı ve yolcular acil iniş pozisyonu almadılar, ayrıca tekerlerinde açılmış olması lazım eğer açılmadıysa bu durum yolculara belirtilir, kule ile irtibata geçilip pist acil inişe hazırlanır. Kısaca son ana kadar herşey yolundaymış sanki pilotaj hatası var gibi görünüyor çünkü zaten uçak düşük hızda ve süzülüyor inmesi gereken yere 500m kala düşmüş olması garip. Ayrıca hava şartlarında olumsuz bir durumda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7909683.stm bbc'nin de kafa karışık, "anlamadık bi b.k, biri 5 ölü var diyo, öbürü yok diyo" diye yazmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Hatalı mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 alman haber kanallarida ölü olmadigini söylüyor insallah kimse ölmemistir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 yaralılardan 7 kişi ölmüş, ulaştırma bakanlıı dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lacrimosa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Resmi olarak yapılan açıklamada 9 kişinin öldüğü , 50 kişinin de yaralandığı söylendi. :| Kaynak : CNN Turk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 - Hollanda Sivil Havacılık ve Schiphol Havaalanı yetkilileri açıklama yapıyor. - Şimdiye kadar belirlenen sayıya göre 9 ölü, 50’nin üzerinde de yaralı var. Ölenlere başsağlığı diliyoruz. - Yardım ekipleri hemen anında yetiştiler. Anında yardımı yaptık. Ancak uçak 3 yerinden kırılmıştı. - Bütün inişleri kapattık. Uçağın neden düştüğü konusunda şu an bir şey söylemek zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 motorun düştüğünü gördüğünü söylemiş bazıları... motor düştüyse muhtemelen diğer motor da kapatılıp gövde üstü inmiştir uçak... kanatların da sağa sola çarpmasıyla 3e ayrılmış olma olasılığı yüksek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 flight simulator? sdfgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 said: Bakanlık yok diyor normaldir, çünkü kendilerine resmi kaynaklardan 5 ölü var denilene kadar ölü var diyemezler Dalga mı geçiyorsun ya, elimize bilgi ulaşmadı da mı diyemezler? O uçakta yakını olanı binlerce insan ne durumdadır şu anda acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Benzini yetmediği için düştüğünü düşünüyoruz demiş Hollandalı yetkililer. Eğer öyle ise resmen yazık oldu orda can verenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Ben o söylemi çok komik buluyorum. Uçağı kullanan pilot yeni öğrenmiş acemi pilot olsa hadi olabilir diyeceğim. Ama tecrübeli bir pilot yakıtının bittiğini göre göre daha uzağa inişi yapmaya çalışmaz , izin alıp yakın bir hava limanına iner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 O kadar ciddi bir ihmal yapılmamıştır inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Horizon said: Ben o söylemi çok komik buluyorum. Uçağı kullanan pilot yeni öğrenmiş acemi pilot olsa hadi olabilir diyeceğim. Ama tecrübeli bir pilot yakıtının bittiğini göre göre daha uzağa inişi yapmaya çalışmaz , izin alıp yakın bir hava limanına iner. tam tersi de olabilir +abi benzin bitiyo -ya olum bırak, ben 20 senedir kullanıyorum bu uçağı, rahat 100 kilometre daha yapar bu şerefsiz, bişi olmaz. olduğundan az gösteriyo benzini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 zannetmiyorum thy öyle bi hata yapsın ayrıca acemi bi pilot yurtdışına gönderilmez diyede biliyorum belirli bi sayıda yurtiçi uçuşu yapma zorunluluğu yok mu pilotların? ayrıca ölenlerin yakınlara allahtan sabır diliyorum allah rahmet eylesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2009 Abi makara yapılmayacak, hassas bir konu bence. Hayatını kaybedenlerin yakınlarına Allah sabır versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar