Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hollanda'da THY Uçağı Düştü

ZaugnaKhaldun

Öne çıkan mesajlar

iyide ne alaka ucagin business bolumu gayet saglam gozukuyor, problem arkadaki ekonomide

Mum_Chamber said:
burada cikan ilk haber 40 kisinin, sonraki guncellemeyle 80 kisinin yaralanmadan indigini soylemis.

isin trajikomik yani, akbank hollanda, cost-cutting stratejisi nedeniyle first class ucuslarini kaldirmis ve bu ucusta iki ust duzey yoneticisi de varmis. ekonomi sinifinda uctuklari icin yaralanmamislar sanirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ölen olup olmadığı konusunda net bir bilgi yok.THY kriz masası tarafından ölen olmadığı bilgisi verildi,ardından Hollanda TV'leri 4-5 kişinin öldüğü bilgisini veriyor.An itibari ile Ankara'ya 2 kişinin öldüğü bilgisi gelmiş ancak teyid edilmemiş.

Ayrıca dipnot:Böyle üzücü bir olayı espiri ile yorumlayan zihniyetleri görmek bir hayli üzücü.
Sosyal ağlarda paylaş

Ulaştırma bakanlığı ölü yok diyor ama hollanda resmi TV si (bizdeki TRT) 5 ölü var diyor. Bakanlık yok diyor normaldir, çünkü kendilerine resmi kaynaklardan 5 ölü var denilene kadar ölü var diyemezler.

Uçakdaki yolculardan biri acil iniş anonsu yapılmadı diyor yani demekki yakıt boşaltılmadı ve yolcular acil iniş pozisyonu almadılar, ayrıca tekerlerinde açılmış olması lazım eğer açılmadıysa bu durum yolculara belirtilir, kule ile irtibata geçilip pist acil inişe hazırlanır. Kısaca son ana kadar herşey yolundaymış sanki pilotaj hatası var gibi görünüyor çünkü zaten uçak düşük hızda ve süzülüyor inmesi gereken yere 500m kala düşmüş olması garip.

Ayrıca hava şartlarında olumsuz bir durumda yok.
Sosyal ağlarda paylaş

- Hollanda Sivil Havacılık ve Schiphol Havaalanı yetkilileri açıklama yapıyor.

- Şimdiye kadar belirlenen sayıya göre 9 ölü, 50’nin üzerinde de yaralı var. Ölenlere başsağlığı diliyoruz.

- Yardım ekipleri hemen anında yetiştiler. Anında yardımı yaptık. Ancak uçak 3 yerinden kırılmıştı.

- Bütün inişleri kapattık. Uçağın neden düştüğü konusunda şu an bir şey söylemek zor.
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Ben o söylemi çok komik buluyorum. Uçağı kullanan pilot yeni öğrenmiş acemi pilot olsa hadi olabilir diyeceğim. Ama tecrübeli bir pilot yakıtının bittiğini göre göre daha uzağa inişi yapmaya çalışmaz , izin alıp yakın bir hava limanına iner.

tam tersi de olabilir

+abi benzin bitiyo
-ya olum bırak, ben 20 senedir kullanıyorum bu uçağı, rahat 100 kilometre daha yapar bu şerefsiz, bişi olmaz. olduğundan az gösteriyo benzini.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...