Thugsta Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 F.E.A.R oyununu bilen bilir.Bilmeyenlerde youtube'den Fear persus mandate yazıp görebilirler.Gece karanlıkta fear oynamak işte bu. Fake mi bilmiyorum ama gülmekten karnıma ağrılar girdi. (:D edit:yanlış bölüm..eğlence'ye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 fake bence çığlık attıktan sonra yüzünde gülümseme değil korku olması lazım fdgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 inanırım.ilk oyunda nasıl oyundan çıkıp nasıl oyunu sildiğimi hatırlamıyorum.o günden beridir fps oynayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Bi FEAR birde Half Life 2 Ravenholt bölümü yüzünden artık korku temalı hiç bir oyunu oynamıyorum. Yemiyo cidden. O ikisinde deli tırsmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ahah çok eğlenceliymiş yannız muhtemelen ben de bu hale giriyodum oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Finkel said: fake bence çığlık attıktan sonra yüzünde gülümseme değil korku olması lazım fdgh korkuyu hissettikten 1 saniye sonra bunun bir oyun olduğunun ve gerçek olmadığının bilincine varma mimiğidir o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hani doom 3 hani doom3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 doom 3'ün videosu: http://img502.imageshack.us/img502/2949/black.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 bu o mu bilmiyorum ama 2 gün önce doom 3'ün izledim bitane eleman ilk defa oynuyor içeri arkadaşı giriyor baya bi yerlerde sonra tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 The thing'i de es geçmeyin ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allezz Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 vampire - bloodlines'da hayaletli bir ev vardı, yani sabah sabah altıma sıçmıştım gece oynasam heralde camdan falan atlardım asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 abi gul gul geberdim ya ehehuehue 3. mu 4. mu ne bi tane var, efsane haha ben de aynen boyle oynuyodum bu arada oda arkadasim bilir sabanci'daki (cem sen degil, sinan hehe) cidden bu arada, beni en cok korkutan oyunlar bi Hexen 2 (yas itibariyle tahminen), bi de akli selim olduktan sonra bu oyun iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 HAHAHA öldüm abi :D Bana gayet samimi geldi. Arada bir arkaya bakıyor falan, tam korkmuş oyuncu hareketi. Yalnız eleman bayağı korkuyor yahu ahaha sanki böyle ömrü boyu Wii oynamış da ilk kez böyle birşey oynuyormuş gibi. Of ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 iyi güldüm hakkaten. bencede fake değil çünkü buna benzer bir şekilde nefessiz kalana kadar bağıra çağıra küfrederek condemned2 oynadığımı hatırlıyorum yazın. yalnış takas sonucu elime geçmişti 2 gün falan kaldı bende 2 günde bitirdim hiç başından kalkmadan. sanmıyorum fear kadar korkutan bir oyun olsun ama iyi sıçradığım yerler vardı. fakat oyun sırf vahşet üzerine gittiğinden 2-3 saatle aralıksız oynamanın verdiği manyaklıkla birde elin kombolara falan alışmasıyla böle 3 kişi geliyor tutup kafasını klozete sokup diğerinin gözlerini çıkarıp birinin suratını beynini görene kadar parçalarken 'küüüfüür anlimitııd küfüüür' oluyor. keşke oynarken birileri gizlice çekseymiş beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 İlk Condemned'i biraz oynamıştım, FEAR onun yanında Şirinler izlemek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 hadi ya. ben fear oynamadımda hala. onu ultimate korku oyunu sanıyorum tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 heh ben karanlıkla doom 3 oynarken bazen bırakıp kalkıp geziyordum kendimi toparlayana kadar. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 5 yasinda phantasmagoria 2 oynamis bunyeye sokmuyor bunlar =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 dead space yüklü pcde, korkudan oynayamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 ya bende oynadım bu oyunuda hiç çığlık atmadım? tamam feci tırstığım yerler olduda arkaya bakma olayıda var Da çığlık olmadı şükür :D ben en çok bir yerde merdivenden çıkıyordum merdivenin tepesine ulaşıp bakınca kızı gördüm altıma ettiydim orada euheueh ama daha şekili sinemada cevapsız arama filminde cevapsız arama gelmesi olayı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 :D sdf kesin gerçektir bunlar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Fear 2... Kapadım ışıkları, perdeleri fln. Eh 3-4 ayım eksildi hayatımdan sanırım. Son kısımları daha korkunç diyorlar ama şimdilik ara verdim (Hayır, bilgisayarım mavi ekran verdi). Ama kabul etmeli bu oyunları böyle oynamalı. Gündüz vakti sıradan FPS olarak oynanmayacak kadar hoş oyunlar. Ha, insan neden kendi kendini korkutmak ister ki? Bilmiyorum blki gündelik yaşam çok monoton geldiğinden? Varsa Psikolog bir pati açıklasın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 allezz said: vampire - bloodlines'da hayaletli bir ev vardı, yani sabah sabah altıma sıçmıştım gece oynasam heralde camdan falan atlardım asd oteldi o :) atmosferi korkunçtu gerçektende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 yaş itibari ile thief..oynayan bilir efsana oyundur oyunda ilk defa zombie görmüşüm neyse uzaktan okla öldürdük falan yanımda da kuzenim var,meğer zombiler öldükten sonra tekrar ayağa kalkıyormuş tam yanından geçerken BÖÜÜEEEEÖEEÜEE diye bir kalktı,hayatımda ilk defa sandalyeden o zaman düştüm :D ve quake 1 .. o yaşta oynarken deli tırsıyodum abim olmadığı zaman oynamıyodum falan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2009 allezz said: vampire - bloodlines'da hayaletli bir ev vardı, yani sabah sabah altıma sıçmıştım gece oynasam heralde camdan falan atlardım asd Süper bi görevdi o. Quake1 ve undying'i es geçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar