Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karanlıkta F.E.A.R oynamak


Thugsta

Öne çıkan mesajlar

iyi güldüm hakkaten. bencede fake değil çünkü buna benzer bir şekilde nefessiz kalana kadar bağıra çağıra küfrederek condemned2 oynadığımı hatırlıyorum yazın. yalnış takas sonucu elime geçmişti 2 gün falan kaldı bende 2 günde bitirdim hiç başından kalkmadan.

sanmıyorum fear kadar korkutan bir oyun olsun ama iyi sıçradığım yerler vardı. fakat oyun sırf vahşet üzerine gittiğinden 2-3 saatle aralıksız oynamanın verdiği manyaklıkla birde elin kombolara falan alışmasıyla böle 3 kişi geliyor tutup kafasını klozete sokup diğerinin gözlerini çıkarıp birinin suratını beynini görene kadar parçalarken 'küüüfüür anlimitııd küfüüür' oluyor. keşke oynarken birileri gizlice çekseymiş beni.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende oynadım bu oyunuda hiç çığlık atmadım? tamam feci tırstığım yerler olduda arkaya bakma olayıda var Da çığlık olmadı şükür :D ben en çok bir yerde merdivenden çıkıyordum merdivenin tepesine ulaşıp bakınca kızı gördüm altıma ettiydim orada euheueh ama daha şekili
sinemada cevapsız arama filminde cevapsız arama gelmesi olayı :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fear 2...

Kapadım ışıkları, perdeleri fln. Eh 3-4 ayım eksildi hayatımdan sanırım. Son kısımları daha korkunç diyorlar ama şimdilik ara verdim (Hayır, bilgisayarım mavi ekran verdi).

Ama kabul etmeli bu oyunları böyle oynamalı. Gündüz vakti sıradan FPS olarak oynanmayacak kadar hoş oyunlar.

Ha, insan neden kendi kendini korkutmak ister ki? Bilmiyorum blki gündelik yaşam çok monoton geldiğinden? Varsa Psikolog bir pati açıklasın lütfen.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yaş itibari ile

thief..oynayan bilir efsana oyundur

oyunda ilk defa zombie görmüşüm neyse uzaktan okla öldürdük falan yanımda da kuzenim var,meğer zombiler öldükten sonra tekrar ayağa kalkıyormuş tam yanından geçerken BÖÜÜEEEEÖEEÜEE diye bir kalktı,hayatımda ilk defa sandalyeden o zaman düştüm :D

ve quake 1 .. o yaşta oynarken deli tırsıyodum abim olmadığı zaman oynamıyodum falan :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...