Litminov Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2013 Zayıf biri için bu program nasıldır? Birde bu P90 programını bulabileceğim bir yer var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Basladim nihayet P90X`e. Plyo ilk gunden beynimi agritti. Gercekten hissettim beynimde kramplar oldugunu. Yalniz su Pull up bar yerine kullanilan lastikleri nereden bulabiliriz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Ben sadece karın kısmını yapıyorum arada aklıma geldikçe 15 dakika falan alıyor baya keyifli. İlk günlerde zorladı birkaç hareket ama zamanla alışılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 yarin baslamaya karar verdim. onceden p90 yaptim ama o zamanlar asil hedefim kilo vermekti ama simdi kilom fln iyi. alet edevat ne lazim bilen biri yazarsa acaip sevinirim ya birazdan dl a birakicam yarin cikip aliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 dambıl, barfik demiri yok ise bant bi de mat alabilirsin. başka şeye gerek yok. diyet ve protein tozu ve multivitamini unutma bi' de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 şınav barı mıdır nedir onlar işe yarar bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 abi herifi banlamislar.. protein tozu ve multivitamin vs tarzi alma taraftari diilim pek cok bisi farkettirir mi acaba?pek fazla yiyen bi adam diilim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 toza vitamine ihtiyacın yok ama düzgün besleneceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 cok tesekkurler, son bi sorum daha var. bi 1.5 ay once ayak bilegimi sakatladim yururken fln bi sorun yok ama kosarken hafif sizliyo, engel olur mu ki hareketleri yapmama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 olabilir plyometrics diye 2. gün olayı var. zıplıyorsun esniyorsun bacakları gererek ileri geri gidiyorsun. zorlayabilirsin bileği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 dambil mi yoksa bant mi aliyim, dambil alirsam kilosunu neye gore ayarlamaliyim ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 ayarlanabilir almalısın. iki tane dumbbell barın olmalı. 4x2.5 kg 4x5 kg plaka alırsın şimdilik. 1 ay sonra hala çalışıyosan yetmemeye başlar, ihtiyacın kadar alırsın edit: çok kestirip atmış oldum. güçlü biriysen başlangıç için de yetmiycektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2013 Beyler ben fit bir adam değilim, hayat boyu da olmadım. Bir ara 96 falan oldum, sonra gene çıktım. Kendimi bildim bileli kiloluyum, 120lerdeyim. Direk en basit çeşidini seçip başlamam zararlı olur mu, yoksa atıyorum 90 falan olup yürüyüş + diyetle sonra mı bu tür bir aksiyona girmek gerekir fikri olan var mı? :) edit: bu arada yaşım 35. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 p90 da zorlar seni x'e gerek yok. azmedersen yaparsın bence (sağlık sorunun falan yoksa tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2013 Challenge Accepted... Tüm program yerine cardio ile başlayacağım fazlalıkları atasaya kadar. Yeterince kas var zaten de iş hayatı sebebiyle kilo ne kadar dikkat etsen de masabaşı işte alıyorsun. First day Cardio X report. Kilo:102. Kusmama ramak kaldı 25. dakikada. 10 dakika bir dinlenerek bitirdim 1 saatlik cardio x'i. Çok sağlam çalışmış hissediyorum kendimi şu anda. Gittim sıcaktan soğuğa geçen duşumu aldım. Bacaklarım antrenmansızlıktan titreme eşiğinde. Baldırlarda ve kollarda hafif bir sızı var, Ama superman ve banana sağ olsun, karın kaslarım yanıyor şu anda. sdfsdf Yarın vücudu daha fazla ısıtıp başlamak daha iyi olacak diye düşünüyorum. 45 dakikalık yürüyüş sonrası başlayacağım hareketlere. Umarım bu sızlama ve hamlık uzuvları kullanılmaz hale getirmemiştir. So long. c u tomorrow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Cardio + karın başla ilk ay bence . Karın en önemli bölge bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2013 Abi programı takip edin. Değişiklik yapmayın. Fazlanız varsa Doubles çalışın. İlk ay çok büyük bir değişiklik olmayacak görünürde. Ama 2,5 kiloyla yapabildiğiniz hareketleri 10 kiloyla yapmaya başlayacaksınız, rep'leriniz ve set'leriniz artacak. Ha kilo vereyim yağ yakayım diyorsanız da P90X yapmayın, Insanity yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Ya antidepresanla 1 senede 75 kilodan 90 kiloya çıktım. Boy 186 olsa da rahatsız oluyorum, daha önce bol gelen pantolonu patlatmaya ramak kalınca zaten bir şeyler yapmak gerektiğini anladım. Daha önce P90 1 ay yapmıştım, aşinayım programa. Ama şimdi esas hedef kondisyon arttırma ve kilo vermek olunca düşünüyorum da, sadece cardio'yu yapsam, karını da 2 günde 1 yapsam nasıl olur ? Hedef 5 haftada 6 kilo vermek. Mantıklı mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ağırlıkta da aynı kaloriyi yakıyorsun abi çok yakın. programın öyle olmasının bi sebebi var bozma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Program takvimini takip ettiğinde zaten 2 günde bir karın çalışacaksın. Kardiyoda da diğer programları Cardio X ile değiştirebilirsin zorluk seviyeleri olarak en zorundan başlayarak :p pylometrics > yoga > kenpo. Ağırlık çalışmalarını da yap, gittiği yere kadar devam ettir hehe ilk başladığımda 2.hafta falan tamamını getirmeye başlamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Strecth X yapmak da fark ettiriyor ağırlık çalışmalarından gelen kas ağrılarını azaltıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Programı dün baya inceledim gerçekten yapılabilir gibi duruyor. boy: 174 kilo: bir senede alınan 22 kilo sonucu 114 =( kendimi bildim bileli spor yapıyorum, her zaman iştahlı biriydim o yüzden öyle zayıf falan biri olamadım ama hep futbol basketbol yürüyüş koşu spor salonları falan fişmekan bir şeylerle uğraştım. ama şu son 1 senede düştüğüm durum hakikaten çok kötü, resmen yorgun hissediyorum kendimi sürekli, hep bir halsizlik falan ama artık yeter 1-2 haftadır spor salonları araştırıyordum kız arkadaşımla birlkte gidebilmek için, bulabildiklerim hep çok pahalı, pahalı olmayanlar da uzak kalıyor bize vs. yalan oldu o iş. şimdi şu programa bakınca bana çok mantıklı geldi hayırlısıyla başlıycam bugün alet edevatı edinerekten. tek derdim evde geniş alan olmaması ama onu da çözücem bi şekilde. ağırlık meselesini baya konuşmuşsunuz ama lastiklerle dumbılların arasında herhangi bir fark var mı onu belirtmemişsiniz. videoda hanım kızımız dumble delikanlı lastik kullanıyordu yani bi farkı yok gibi geliyor. ama ağırlık/ölçü zımbırtısı olarak nasıl oluyor onu şeyedemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Liebe said: boy: 174 kilo: bir senede alınan 22 kilo sonucu 114 =( Liebe said: Programı dün baya inceledim gerçekten yapılabilir gibi duruyor. İlk gün sonunda yazsana buraya :D nice delikanlılar ilk gün sonunda ne yapacağını şaşırdı. kolay gelsin. ben de çok az yapıp bıraktım. gerçi benimki zaman bulamamak, üşengeçlik filan derken programdan kopmam yüzündendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 p90ı inceledim ben, tony abi bağırıyor aşırı yapmayın yorulunca durun dinlenin devam edin diye. acı yoksa gelişim de yok abi ben spor salonlarına zamanında bayağı gittiğim için kusana kadar yorulma olayına alışığım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 p90 daha hafifmiş, onun hakkında yorum yapamam ama p90x baya baya girişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar