Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

P90x Evde fitness programi..

gellidus

Öne çıkan mesajlar

• 3 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
Beyler ben fit bir adam değilim, hayat boyu da olmadım. Bir ara 96 falan oldum, sonra gene çıktım. Kendimi bildim bileli kiloluyum, 120lerdeyim. Direk en basit çeşidini seçip başlamam zararlı olur mu, yoksa atıyorum 90 falan olup yürüyüş + diyetle sonra mı bu tür bir aksiyona girmek gerekir fikri olan var mı? :)

edit: bu arada yaşım 35.
Sosyal ağlarda paylaş

Challenge Accepted...

Tüm program yerine cardio ile başlayacağım fazlalıkları atasaya kadar. Yeterince kas var zaten de iş hayatı sebebiyle kilo ne kadar dikkat etsen de masabaşı işte alıyorsun.

First day Cardio X report.
Kilo:102.
Kusmama ramak kaldı 25. dakikada. 10 dakika bir dinlenerek bitirdim 1 saatlik cardio x'i. Çok sağlam çalışmış hissediyorum kendimi şu anda. Gittim sıcaktan soğuğa geçen duşumu aldım.

Bacaklarım antrenmansızlıktan titreme eşiğinde. Baldırlarda ve kollarda hafif bir sızı var, Ama superman ve banana sağ olsun, karın kaslarım yanıyor şu anda. sdfsdf

Yarın vücudu daha fazla ısıtıp başlamak daha iyi olacak diye düşünüyorum. 45 dakikalık yürüyüş sonrası başlayacağım hareketlere. Umarım bu sızlama ve hamlık uzuvları kullanılmaz hale getirmemiştir.

So long. c u tomorrow.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi programı takip edin. Değişiklik yapmayın.
Fazlanız varsa Doubles çalışın.
İlk ay çok büyük bir değişiklik olmayacak görünürde. Ama 2,5 kiloyla yapabildiğiniz hareketleri 10 kiloyla yapmaya başlayacaksınız, rep'leriniz ve set'leriniz artacak.

Ha kilo vereyim yağ yakayım diyorsanız da P90X yapmayın, Insanity yapın.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Ya antidepresanla 1 senede 75 kilodan 90 kiloya çıktım. Boy 186 olsa da rahatsız oluyorum, daha önce bol gelen pantolonu patlatmaya ramak kalınca zaten bir şeyler yapmak gerektiğini anladım.

Daha önce P90 1 ay yapmıştım, aşinayım programa. Ama şimdi esas hedef kondisyon arttırma ve kilo vermek olunca düşünüyorum da, sadece cardio'yu yapsam, karını da 2 günde 1 yapsam nasıl olur ?

Hedef 5 haftada 6 kilo vermek. Mantıklı mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

Program takvimini takip ettiğinde zaten 2 günde bir karın çalışacaksın. Kardiyoda da diğer programları Cardio X ile değiştirebilirsin zorluk seviyeleri olarak en zorundan başlayarak :p pylometrics > yoga > kenpo. Ağırlık çalışmalarını da yap, gittiği yere kadar devam ettir hehe ilk başladığımda 2.hafta falan tamamını getirmeye başlamıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Programı dün baya inceledim gerçekten yapılabilir gibi duruyor.

boy: 174
kilo: bir senede alınan 22 kilo sonucu 114 =(

kendimi bildim bileli spor yapıyorum, her zaman iştahlı biriydim o yüzden öyle zayıf falan biri olamadım ama hep futbol basketbol yürüyüş koşu spor salonları falan fişmekan bir şeylerle uğraştım. ama şu son 1 senede düştüğüm durum hakikaten çok kötü, resmen yorgun hissediyorum kendimi sürekli, hep bir halsizlik falan ama artık yeter 1-2 haftadır spor salonları araştırıyordum kız arkadaşımla birlkte gidebilmek için, bulabildiklerim hep çok pahalı, pahalı olmayanlar da uzak kalıyor bize vs. yalan oldu o iş. şimdi şu programa bakınca bana çok mantıklı geldi hayırlısıyla başlıycam bugün alet edevatı edinerekten. tek derdim evde geniş alan olmaması ama onu da çözücem bi şekilde.

ağırlık meselesini baya konuşmuşsunuz ama lastiklerle dumbılların arasında herhangi bir fark var mı onu belirtmemişsiniz. videoda hanım kızımız dumble delikanlı lastik kullanıyordu yani bi farkı yok gibi geliyor. ama ağırlık/ölçü zımbırtısı olarak nasıl oluyor onu şeyedemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

boy: 174
kilo: bir senede alınan 22 kilo sonucu 114 =(

Liebe said:

Programı dün baya inceledim gerçekten yapılabilir gibi duruyor.

İlk gün sonunda yazsana buraya :D nice delikanlılar ilk gün sonunda ne yapacağını şaşırdı.

kolay gelsin. ben de çok az yapıp bıraktım. gerçi benimki zaman bulamamak, üşengeçlik filan derken programdan kopmam yüzündendi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...