Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Traş Makinesi

GERGE

Öne çıkan mesajlar

Bugun sirket sagolsun TEKNOSA hediye ceki verdi ustun bilgilerimden oturu :P Tras makinesi alayim diyorum ancak ne almali bilemedim saclarimda normalde 3 numara fln yani all in one tarzinda birsey olabilir.
Sac - Sakal - Biyik fln hepsinde kullanabilmek istiyorum. Pek limit sinirim yok fiyat konusunda ama tabi teknosada olmasi oncelik sebebi. Onerilerinizi bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...

16 yıldır traş makinası kullanıyorum tecrübelerime göre yukarıda resmi verilmiş 3 yuvarlak bıçaklı makinalar tüylerin abuk sabuk çıkmasına sebep oluyor biri anyada biri konyada uzuyor . Sakal kısaltmak ve gerektiğinde 0 alabilmek için tavsiyem hem bütçeye uygun hemde çok amaçlı olan PHILIPS QG-3030 Traş Makinesi dir.

Sosyal ağlarda paylaş

üç başlıklıları çok kullanmak istedim kullanamadım. çok şık gözüküyorlar.
eğri çıkan kıllarda kullanılıyormuş sanırım, benim çeneyi çok acıtıyor.

onun yerine philips turbovac serisini kullanıyorum.
tam benim ihtiyaçlarımı kıyaslıyor. sakal uzunken de kesiyor, kısayken de,
sakalın boyunu ayarlama var, başlığından numarasını belirliyorsun felan.
güzel yani...

http://i.imgur.com/y6z7h.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

bu işin uzmanı panasonictir. ES-LF51 ve üstü modeller cidden tahrişsiz sıfır traş yapan tek makineler, gerisi parayı sokağa atmak. bende ES-LF51 var. braun cruzer 6 da aldım hikaye yani jiletle uğraşırsınız gene sadece kirli sakal bırakmak için kullanıyorum zaten. ucuz makinelerden alın daha mantıklı eğer panasonic alamıyorsanız. arap ülkelerinde aşırı ucuz bu makineler ben ummanda tr fiyatının yarı fiyatından daha azına aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Wolas said:

16 yıldır traş makinası kullanıyorum tecrübelerime göre yukarıda resmi verilmiş 3 yuvarlak bıçaklı makinalar tüylerin abuk sabuk çıkmasına sebep oluyor biri anyada biri konyada uzuyor . Sakal kısaltmak ve gerektiğinde 0 alabilmek için tavsiyem hem bütçeye uygun hemde çok amaçlı olan PHILIPS QG-3030 Traş Makinesi dir.

ben şunun üst modellerinden aldım geçen gün. 3 numara saç kesicek 10 dk diye berbere 25 lira vermekten gına geldi. kız arkadaşım kesiyor gayet düzgün, berberinkinden daha düzgün oluyor hatta.
benim aldığım model 1 saatte şarj olup 50 dakika kullanılabilen modeli, sakallarımın sadece çene altını bıraktım kalanını şahane kesti 5 numaralı sakal başlığı ile. saçımı da saç başlığı ve 3 numara ayarıyla cillop gibi aldı. ama 3 numara bildiğimiz 3 numaradan biraz daha kısa oluyor, bi dahakine 5 numarada kesicem.

dartyden 155 tl ye mi ne almıştım.

http://www.vatanbilgisayar.com/Erkek%20ve%20Bayan%20Bak%C4%B1m%20%C3%9Cr%C3%BCnleri/philips-qg-3371-qg-3371-erkek-bakim-kiti/productdetails.aspx?I_ID=66256
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...