DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Bugun sirket sagolsun TEKNOSA hediye ceki verdi ustun bilgilerimden oturu :P Tras makinesi alayim diyorum ancak ne almali bilemedim saclarimda normalde 3 numara fln yani all in one tarzinda birsey olabilir. Sac - Sakal - Biyik fln hepsinde kullanabilmek istiyorum. Pek limit sinirim yok fiyat konusunda ama tabi teknosada olmasi oncelik sebebi. Onerilerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 mac 3 NOKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 philips var bende 5 yıllık falan. Valla ne varsa alıyorum banamısın demiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Peki all in one mi kullandigin urun? Dedigim gibi ayni zamanda saclarimda da kullanmak istiyorum. Braun Cruzer 6 baktim sitelerden ama kimisi iyi demis kimisi cok kotu yazmis ortasi yok zaten :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 2 senedir şunu kullanıyorum, 1 haftalık sakalı bile yolmadan acıtmadan alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2011 Bende de philips var da çok fonksiyonlu olan.Bu saç ve sakal numarasını belirlemek için kullanılan plastik başlıkların dişleri falan koptu ondan memnun değilim açıkçası. Alma konusunda hiç bi problem yok ama.Güzel ve acısız kesiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 böyle durumlarda kesin http://www.amazon.com/ 'a bakın ürünü getirtemeseniz bile 100lerce kullanıcı review oluyor bi ürün hakkında, en azından fikir edinirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 ben hiçbişi kullanmıyorum AHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2011 Bende ilk amazon'a baktim ama o kadar dengesiz oluyorki yorumlar kimisi hic iyi almiyor boyun kismini diyor kimisi muhtesem diyor birde hepsinde ayni seyler yaziyor youtube reviewlara baktim sinek kaydi dediklerinde bile sakal var adamlarin sinek kaydi mantigini sorgulamak gerek oncelikle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mustafaisik12 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 moser traş makinası alacaksanız.garanti belgesinin hologramlı olması gerek ben buradan moser 1591 chrominimoser 1591chromini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 mustafa 12 yaşında napcan lan traş makınasını hergele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 16 yıldır traş makinası kullanıyorum tecrübelerime göre yukarıda resmi verilmiş 3 yuvarlak bıçaklı makinalar tüylerin abuk sabuk çıkmasına sebep oluyor biri anyada biri konyada uzuyor . Sakal kısaltmak ve gerektiğinde 0 alabilmek için tavsiyem hem bütçeye uygun hemde çok amaçlı olan PHILIPS QG-3030 Traş Makinesi dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 üç başlıklıları çok kullanmak istedim kullanamadım. çok şık gözüküyorlar. eğri çıkan kıllarda kullanılıyormuş sanırım, benim çeneyi çok acıtıyor. onun yerine philips turbovac serisini kullanıyorum. tam benim ihtiyaçlarımı kıyaslıyor. sakal uzunken de kesiyor, kısayken de, sakalın boyunu ayarlama var, başlığından numarasını belirliyorsun felan. güzel yani... http://i.imgur.com/y6z7h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Şimdi kısa bi süre sonra iş başı yapıcaz malum hergün traş olmak istemiyorum. Bu 3lü dönerli fln traş makinaları günlük traş için uygunmudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 bu işin uzmanı panasonictir. ES-LF51 ve üstü modeller cidden tahrişsiz sıfır traş yapan tek makineler, gerisi parayı sokağa atmak. bende ES-LF51 var. braun cruzer 6 da aldım hikaye yani jiletle uğraşırsınız gene sadece kirli sakal bırakmak için kullanıyorum zaten. ucuz makinelerden alın daha mantıklı eğer panasonic alamıyorsanız. arap ülkelerinde aşırı ucuz bu makineler ben ummanda tr fiyatının yarı fiyatından daha azına aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 En iyi traş makinesi ucu kırılmış gilette permatiktir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 doğru en babası budur ama ES-LV61 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Bu da iyidir bu arada altta kalır yanı yok yani... Ama ikisi dışında bir marka önermem. Braun Series 7 / 790 Pulsonic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 benim eski turbovac bozulmuş ya. yenisini bulur muyum diye bakındım da artık satılmıyor herhalde. üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Uzun zamandır Phillips Senso Touch 3D almak istiyordum hepsiburada'da indirimi görünce atladım hemen. Yanında bakım kiti de var 399tl'e. sinek kaydı çok rahat traş ediyor. Daha önce denemiştim ve memnun kalmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Moser (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Su ikisi var bende: http://braun.braun.com/tr/male-grooming/cruzer-shavers-and-trimmers/cruzer-body.html http://braun.braun.com/tr/male-grooming/cruzer-shavers-and-trimmers/cruzer-face.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 philips in kileri ben daha çok seviyorum, braun a eskiden beri pek alışamadım, cilten cilde değişiyor galiba braun bende çok tahriş yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Wolas said: 16 yıldır traş makinası kullanıyorum tecrübelerime göre yukarıda resmi verilmiş 3 yuvarlak bıçaklı makinalar tüylerin abuk sabuk çıkmasına sebep oluyor biri anyada biri konyada uzuyor . Sakal kısaltmak ve gerektiğinde 0 alabilmek için tavsiyem hem bütçeye uygun hemde çok amaçlı olan PHILIPS QG-3030 Traş Makinesi dir. ben şunun üst modellerinden aldım geçen gün. 3 numara saç kesicek 10 dk diye berbere 25 lira vermekten gına geldi. kız arkadaşım kesiyor gayet düzgün, berberinkinden daha düzgün oluyor hatta. benim aldığım model 1 saatte şarj olup 50 dakika kullanılabilen modeli, sakallarımın sadece çene altını bıraktım kalanını şahane kesti 5 numaralı sakal başlığı ile. saçımı da saç başlığı ve 3 numara ayarıyla cillop gibi aldı. ama 3 numara bildiğimiz 3 numaradan biraz daha kısa oluyor, bi dahakine 5 numarada kesicem. dartyden 155 tl ye mi ne almıştım. http://www.vatanbilgisayar.com/Erkek%20ve%20Bayan%20Bak%C4%B1m%20%C3%9Cr%C3%BCnleri/philips-qg-3371-qg-3371-erkek-bakim-kiti/productdetails.aspx?I_ID=66256 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar