Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eyvallah :)

gündemde olup zaten az çok takip edilen filmlere puan vermek yeterli. ama ortalıkta olmayan bir filmse en iyisi "şunu şunu seven bunu da sever, şöyle şöyle şöyle bir film" diye not düşmek.
Mesaj tarihi:

uykudan kalkıp adjustment bureau izledim.tatlı filmdi.emily blunta çok güzel karakter vermişler.hani her erkeğin EVLEN BENİMLE ULAN diyiceği bi tip olmuş aşık oldum

8/10

matt damon yaşlanmış lan bide

Mesaj tarihi:
goldbären said:

eyvallah :)

gündemde olup zaten az çok takip edilen filmlere puan vermek yeterli. ama ortalıkta olmayan bir filmse en iyisi "şunu şunu seven bunu da sever, şöyle şöyle şöyle bir film" diye not düşmek.

o izlediklerimden neredeyse hepsi bilinen filmler ve çoğu eski olduğu,ve hatta tekrardan izlediğim için hepsini(Rise of the Planet of the Apes hariç) puanlama ihtiyacı yada yorum yapma ihtiyacı duymamıştım.
Mesaj tarihi:
Az kalsın Unknown yerine Adjustment Bureau izliyodum pazar günü, yazı tura attım Unknown çıktı. Bi ara edcastmınt büroyu izliyim bari.

Bu arada her seferinde yazardım kısa açıklama ama bu seferkiler 2011 filmleri olduğu için üşendim. Üşendim ama yine de pişman oldum yazmadığıma sdfdf
Mesaj tarihi:

9/10 animasyon sevenlerin kaçırmaması gerekir. çok başarılı. Toy Story'i de çok sevdim ama oscar'ı bu alsa daha iyi olurmuş gibi.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Az kalsın Unknown yerine Adjustment Bureau izliyodum pazar günü, yazı tura attım Unknown çıktı. Bi ara edcastmınt büroyu izliyim bari.

Bu arada her seferinde yazardım kısa açıklama ama bu seferkiler 2011 filmleri olduğu için üşendim. Üşendim ama yine de pişman oldum yazmadığıma sdfdf

unknown kötü filmdi bence.bi taken değildi.
Mesaj tarihi:
http://blog.makingof.com/wp-content/uploads/2010/07/PriestMovie.jpg

çok daha iyi bişey bekliyodum, afiş falan beklentileri yükseltiyor ama film tırt çıktı üzüldüm

filmin başındaki animasyon bölümü filmin geri kalanından iyiydi hatta
Mesaj tarihi:
Jason reyiz eşittir Lock, Stock and Two Smoking Barrels ya, harcıyo kendini harbi sdfa

Unknown'u da ben beğendim ya, yani gideri var en azından. 10 üzerinden 8 verdim de bakıyorum ulan çok bol not veriyorum ha, kısıyorum bundan sonra notumu.
Mesaj tarihi:

7/10 Klasik bir Cameron Diaz filmi,Eğlenceli. Bu kadında hiç yaşlanmıyor bea

6/10 Natalie ve James var diye izledim. Çok ahım şahım birşey değil.

6/10 Sinemada izlesem mi izlemesem mi diye karar verememiştim. Iyiki de gitmemişim.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...