goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 eyvallah :) gündemde olup zaten az çok takip edilen filmlere puan vermek yeterli. ama ortalıkta olmayan bir filmse en iyisi "şunu şunu seven bunu da sever, şöyle şöyle şöyle bir film" diye not düşmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 uykudan kalkıp adjustment bureau izledim.tatlı filmdi.emily blunta çok güzel karakter vermişler.hani her erkeğin EVLEN BENİMLE ULAN diyiceği bi tip olmuş aşık oldum 8/10 matt damon yaşlanmış lan bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 goldbären said: eyvallah :) gündemde olup zaten az çok takip edilen filmlere puan vermek yeterli. ama ortalıkta olmayan bir filmse en iyisi "şunu şunu seven bunu da sever, şöyle şöyle şöyle bir film" diye not düşmek. o izlediklerimden neredeyse hepsi bilinen filmler ve çoğu eski olduğu,ve hatta tekrardan izlediğim için hepsini(Rise of the Planet of the Apes hariç) puanlama ihtiyacı yada yorum yapma ihtiyacı duymamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Kanuni said: http://media.roportal.ro/upload/Image/Filme/super-8.jpg 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Az kalsın Unknown yerine Adjustment Bureau izliyodum pazar günü, yazı tura attım Unknown çıktı. Bi ara edcastmınt büroyu izliyim bari. Bu arada her seferinde yazardım kısa açıklama ama bu seferkiler 2011 filmleri olduğu için üşendim. Üşendim ama yine de pişman oldum yazmadığıma sdfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 9/10 animasyon sevenlerin kaçırmaması gerekir. çok başarılı. Toy Story'i de çok sevdim ama oscar'ı bu alsa daha iyi olurmuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Kojiroh said: Az kalsın Unknown yerine Adjustment Bureau izliyodum pazar günü, yazı tura attım Unknown çıktı. Bi ara edcastmınt büroyu izliyim bari. Bu arada her seferinde yazardım kısa açıklama ama bu seferkiler 2011 filmleri olduğu için üşendim. Üşendim ama yine de pişman oldum yazmadığıma sdfdf unknown kötü filmdi bence.bi taken değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 76. kez enemy at the gates izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 http://blog.makingof.com/wp-content/uploads/2010/07/PriestMovie.jpg çok daha iyi bişey bekliyodum, afiş falan beklentileri yükseltiyor ama film tırt çıktı üzüldüm filmin başındaki animasyon bölümü filmin geri kalanından iyiydi hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Priest'e gelen eleştirilerin hepsi aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 jason abi kendine yazık ediyor para kasıyor herhalde mechanic falan neydi öyle sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Jason reyiz eşittir Lock, Stock and Two Smoking Barrels ya, harcıyo kendini harbi sdfa Unknown'u da ben beğendim ya, yani gideri var en azından. 10 üzerinden 8 verdim de bakıyorum ulan çok bol not veriyorum ha, kısıyorum bundan sonra notumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 moriQ said: tırt Nerde Transporter nerde bu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 mükemmel. uzun zamandır böyle gülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 angaralıyız la biz, incesu çocuğuyuz, akıllı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 benim gonlumden hicbisi gopmuuiy nabacaaaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 nostaljiye devam ediyorum.ilk sezona devam ediyorum tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 moriQ said: mükemmel. uzun zamandır böyle gülmedim. sadrgsedsezd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 7/10 Klasik bir Cameron Diaz filmi,Eğlenceli. Bu kadında hiç yaşlanmıyor bea 6/10 Natalie ve James var diye izledim. Çok ahım şahım birşey değil. 6/10 Sinemada izlesem mi izlemesem mi diye karar verememiştim. Iyiki de gitmemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 cameron diaz'lı film pron muydu o ne ya dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://www.kalitelifilmizle.org/botmix/images/b1db5980a53ff1452e89dd11d92a5c28.jpg baya iyiymiş ya la bi 8/10 çalışır, ya marvel hep böyle filmler çekse, thora bile ergen amerikan esprileri koydu adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 sezon 3 şimdi bitti. efsane finaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 8/10 8/10 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 http://www.nioya.com/images/wp/vavien_film.jpg güzeldi... engin günaydın şahane oynamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar