Llama Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 dıııtttt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 nur içinde yatsın, inşallah hayal ettiği gibi bir türkiye'nin inşa edildiğini görebilirim hayattayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Nur içinde yatsın, toprağı bol olsun. Sunduğu olanakların, yaptığı hizmetlerin önemini inşallah daha fazla anlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 huzur içinde yatsın. Umarım türk insanlarının sadece onun fanatikliğini yapmaktan daha faydalı işler yapan bireyler olduğu bir ülke görürüz (bkz: talkshowlarda can dündara karşı seferberlik ilanı eden türk gençleri). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Huzur içinde yatsın. Bu ülke halkından daha fazlasını, daha vefalısını hakediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 türk halkına inanılmaz şeyler başarabileceğini hatırlatan adam, huzur içinde yat. bil ki hayalin bir gün yerine gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Sabah ufak kızımı servise bindirmek için beklerken 9.05te korna ve siren sesleri ile Atatürkü beraberce andık. Okulda 1 haftadır prova yaptıklarından saygı duruşunda nasıl durmam gerektiği ile ilgili olarak zaten sabahtan beri bana ders veriyordu. Saygı duruşumda süreli beni ve yanımızdaki diğer abileri göz ucuyla kontrol etmesi çocuk gibi gözlerimden yaşlar boşanmasına sebeb oldu. Daha sonra hayatında ilk kez belkide İstiklal Marşımızı yüksek sesle okumaya çalışması, bir yandan yarıya indirilen bayrağa bakması, ellerini iki yanında hazırol şeklinde tutup %60ını hatırlayabildiği Marşımızı okuması falan çok yoğun hisler yaşattı. Daha önce 10larca Atayı anma töreninden belki de benim için en anlamlısı ve duygulusunu yaşatan kızıma ve tabi onu eğiten öğretmenlerine teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Redeagle said: Huzur içinde yatsın. Bu ülke halkından daha fazlasını, daha vefalısını hakediyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Absolut said: Sabah ufak kızımı servise bindirmek için beklerken 9.05te korna ve siren sesleri ile Atatürkü beraberce andık. Okulda 1 haftadır prova yaptıklarından saygı duruşunda nasıl durmam gerektiği ile ilgili olarak zaten sabahtan beri bana ders veriyordu. Saygı duruşumda süreli beni ve yanımızdaki diğer abileri göz ucuyla kontrol etmesi çocuk gibi gözlerimden yaşlar boşanmasına sebeb oldu. Daha sonra hayatında ilk kez belkide İstiklal Marşımızı yüksek sesle okumaya çalışması, bir yandan yarıya indirilen bayrağa bakması, ellerini iki yanında hazırol şeklinde tutup %60ını hatırlayabildiği Marşımızı okuması falan çok yoğun hisler yaşattı. Daha önce 10larca Atayı anma töreninden belki de benim için en anlamlısı ve duygulusunu yaşatan kızıma ve tabi onu eğiten öğretmenlerine teşekkür ederim. Ağladım okurken. Böyle anne-babalar, öğrenciler(!)(henüz ana-okulunda sanırım :)), öğretmenler olduğu sürece kaygılanmaya gerek yok. İstediklerini yapsınlar, ''O'' nu içimizden söküp atabilmek gibi bir şansları yok. Sana minnetarız, seni çok özlüyoruz Atam. Her zaman izinde olacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 benim de gozum doldu abso'nun anlattıklarını okurken. atam izindeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Absolut said: Sabah ufak kızımı servise bindirmek için beklerken 9.05te korna ve siren sesleri ile Atatürkü beraberce andık. Okulda 1 haftadır prova yaptıklarından saygı duruşunda nasıl durmam gerektiği ile ilgili olarak zaten sabahtan beri bana ders veriyordu. Saygı duruşumda süreli beni ve yanımızdaki diğer abileri göz ucuyla kontrol etmesi çocuk gibi gözlerimden yaşlar boşanmasına sebeb oldu. Daha sonra hayatında ilk kez belkide İstiklal Marşımızı yüksek sesle okumaya çalışması, bir yandan yarıya indirilen bayrağa bakması, ellerini iki yanında hazırol şeklinde tutup %60ını hatırlayabildiği Marşımızı okuması falan çok yoğun hisler yaşattı. Daha önce 10larca Atayı anma töreninden belki de benim için en anlamlısı ve duygulusunu yaşatan kızıma ve tabi onu eğiten öğretmenlerine teşekkür ederim. :) Çok enteresan ya insanın gözleri doluyor. Gerçekten çok enteresan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Gangren said: Nur içinde yatsın, toprağı bol olsun. Sunduğu olanakların, yaptığı hizmetlerin önemini inşallah daha fazla anlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 zeki ve sahsına ozgu bi insan olması kadar bulundugu cografyada birlikte yasadıgı insanları cok seven tarihin ender gordugu kisilerden biriydi,allah gani gani rahmet eglesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Masquerade said: Gangren said: Nur içinde yatsın, toprağı bol olsun. Sunduğu olanakların, yaptığı hizmetlerin önemini inşallah daha fazla anlayabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Atamız nur içinde yatsın. Onun ilkeleri ve temennileri ile gelişmeye devam etmek dileği ile.. Sözde değil özde olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Toprağı bol olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Gangren said: Nur içinde yatsın, toprağı bol olsun. Sunduğu olanakların, yaptığı hizmetlerin önemini inşallah daha fazla anlayabiliriz. @Absolut, abi duygulandım resmen anlattıklarından. Hayır doğduğu zamanı hatırlıyorum, zaman nasıl geçmiş öyle, ayrı bi duygulandım şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ardeth said: huzur içinde yatsın. Umarım türk insanlarının sadece onun fanatikliğini yapmaktan daha faydalı işler yapan bireyler olduğu bir ülke görürüz (bkz: talkshowlarda can dündara karşı seferberlik ilanı eden türk gençleri). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Seni çok özledik ATAM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 utopia said: Ardeth said: huzur içinde yatsın. Umarım türk insanlarının sadece onun fanatikliğini yapmaktan daha faydalı işler yapan bireyler olduğu bir ülke görürüz (bkz: talkshowlarda can dündara karşı seferberlik ilanı eden türk gençleri). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Absolut said: Sabah ufak kızımı servise bindirmek için beklerken 9.05te korna ve siren sesleri ile Atatürkü beraberce andık. Okulda 1 haftadır prova yaptıklarından saygı duruşunda nasıl durmam gerektiği ile ilgili olarak zaten sabahtan beri bana ders veriyordu. Saygı duruşumda süreli beni ve yanımızdaki diğer abileri göz ucuyla kontrol etmesi çocuk gibi gözlerimden yaşlar boşanmasına sebeb oldu. Daha sonra hayatında ilk kez belkide İstiklal Marşımızı yüksek sesle okumaya çalışması, bir yandan yarıya indirilen bayrağa bakması, ellerini iki yanında hazırol şeklinde tutup %60ını hatırlayabildiği Marşımızı okuması falan çok yoğun hisler yaşattı. Daha önce 10larca Atayı anma töreninden belki de benim için en anlamlısı ve duygulusunu yaşatan kızıma ve tabi onu eğiten öğretmenlerine teşekkür ederim. abov okurken içim titredi (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 rahat uyu dostum. *mesajım neden silindi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Sam said: nur içinde yatsın, inşallah hayal ettiği gibi bir türkiye'nin inşa edildiğini görebilirim hayattayken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Lorrotar said: utopia said: Ardeth said: huzur içinde yatsın. Umarım türk insanlarının sadece onun fanatikliğini yapmaktan daha faydalı işler yapan bireyler olduğu bir ülke görürüz (bkz: talkshowlarda can dündara karşı seferberlik ilanı eden türk gençleri). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar