eregorn2 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 adamınbiri said: son 9 senedir kadıköydeki galibiyetlerinizden birini say istersen:D son 9 senede kadıköyde yenememiş olmamız bu derbide yenemiceimiz anlamına gelmio... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kesin yeniceğiniz anlamında gelmiyo ama dimi? o yüzden çantada keklik olarak görmeye devam etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Kimse fenerbahçeye çantada keklik demedi ki..Hıncal'ı adam yerine koyan yok zaten şu yorumlardan sonra :) uykusu gelmiş onun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 yorumu yapan hincal, lafi ona edin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Wishmaster said: Size ne oluyor ki? Benim burada şahsi düşüncemi yazma hakkım var öyle değil mi? Tartışma polemik olsun diye söylemedim. Düşündüğüm neyse onu söylüyorum. Kimse karışamaz engelleyemez. Hakaret etmedim bir şey yapmadım. Kendi işinize bakın mümkün oldukça. Konu kimin büyük olduğu da değil (ki bu sonuca varılamaz bir tartışma olacaktır sonsuza kadar) geçmiş başarılar da değil. Bu derbinin favorisi, sürprizi, belki bunun tarihi, o kadar. Gerisi konuyu saptırmak, ortalığı alevlendirmekten başka işe yaramıyor, sen de bunu yapıyorsun. "Hakaret etmedim" = "OK" zihniyetiyle iş bitmiyor yani, gelip milleti küçümsersen cevap da alacaksın, sonra malum sonuç; 1.5 sayfa derbi, 15 sayfa "FB Mİ DÖVER GS Mİ". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Masquerade said: 8 unutulsun diyorsun. :) aynen öyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Ben kimseyi küçümsemedim.Düşündüklerim göreceli kavramlar değil.Neyse gereksiz tartışma uzamasın.Her iki tarafa da başarılar dilerim.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Fenerbahçe Türkiye'nin en büyük takımı. Galatasaray < Artvin Hopaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Kazım > FB. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 olur olur... edit: neyse ya tartışmaya sebebiyet vermeyelim şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kazım >> obama =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 ah hıncal vah hıncal. acıyorum bu adama ya hehe zavallı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 isin kotusu, harbiden fark olursa agzi daha hic durmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kusura bakmayında kadıköydeki maçların havası hep farklıdır hiç sanmıyorum yeneceğimizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Baggio said: Kazım > FB. E tabii ki öyle. Adam formasını yere fırlatıp üstüne basıp gidiyo sinirlenince, koskoca FB'den bi adam çıkıp "kardeşim sen ne yaptıını sanıyosun, böyle bi hareketten sonra takımda işin ne?" demiyor hala oynuyo adam. Demek ki Kazım hakkaten de > FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 kara mizah olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 BulletRide said: Bu hafta Fb 10 gol yer, kaçı bizden kaçı Arsenal'den pay etsinler artık. 10 u da size kaldı çok çalışmanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 hahahahahaha... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Yalnız oldukça net hatırlıyorum da,hıncal 6-0 lık maçtan öncede tarihi fark olur demişti... Atıyo matıyo da o zaman tutmuştu net hatırladım şimdi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Gs bu sene kime tarihi fark attıda fenera atacak =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 belli olmaz, bakarsın atarız fark hehe Galatasaray maçına alex oynuyomu fb'de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 BulletRide said: Bu hafta Fb 10 gol yer, kaçı bizden kaçı Arsenal'den pay etsinler artık. arsenal bütün golleri size bıraktı, hadi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2008 10 imkansız da 9 olabilir aslında. Ben çok gollü bir maç olacağını düşünüyorum, Galatasaray'ın savunması pek iyi değil ama çok iyi hücum ediyoruz. FB ise eh bu sene halleri ortada ama amacı Galatasaray'ı yenmek olan bir takım olduğundan FB canla başla çalışacaktır. Galatasaray'ın yenileceğini düşünmüyorum ama yenersek de deli gibi bir farkla yenemeyiz. Zaten Allah'ın emri gibi gol yeriz. Herhalde gollü beraberlik falan olur sonuç. BJK, Trabzon, Ankara falan sevinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 evet yaw tarihi fark olur 5 guiza 7 semih 12 alex atar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2008 2 de sen atsana smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar