Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tarihi fark olur

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Wishmaster said:
Size ne oluyor ki? Benim burada şahsi düşüncemi yazma hakkım var öyle değil mi? Tartışma polemik olsun diye söylemedim. Düşündüğüm neyse onu söylüyorum. Kimse karışamaz engelleyemez. Hakaret etmedim bir şey yapmadım. Kendi işinize bakın mümkün oldukça.

Konu kimin büyük olduğu da değil (ki bu sonuca varılamaz bir tartışma olacaktır sonsuza kadar) geçmiş başarılar da değil. Bu derbinin favorisi, sürprizi, belki bunun tarihi, o kadar. Gerisi konuyu saptırmak, ortalığı alevlendirmekten başka işe yaramıyor, sen de bunu yapıyorsun.

"Hakaret etmedim" = "OK" zihniyetiyle iş bitmiyor yani, gelip milleti küçümsersen cevap da alacaksın, sonra malum sonuç; 1.5 sayfa derbi, 15 sayfa "FB Mİ DÖVER GS Mİ".
Sosyal ağlarda paylaş

10 imkansız da 9 olabilir aslında.

Ben çok gollü bir maç olacağını düşünüyorum, Galatasaray'ın savunması pek iyi değil ama çok iyi hücum ediyoruz. FB ise eh bu sene halleri ortada ama amacı Galatasaray'ı yenmek olan bir takım olduğundan FB canla başla çalışacaktır. Galatasaray'ın yenileceğini düşünmüyorum ama yenersek de deli gibi bir farkla yenemeyiz. Zaten Allah'ın emri gibi gol yeriz.

Herhalde gollü beraberlik falan olur sonuç. BJK, Trabzon, Ankara falan sevinir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...