sesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 doğru diyorsundur ben bütün sayfaları okumadım ilk 2-3 sayfaya baktım genelde herkes kötüleyince geneli öyledir diye düşündüm. bakayım o zaman aybaşında başlarım belki.
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 bu warhammer'a neden bu kadar soğuk bakıldığına anlam veremiyorum gerçekten de. ilginç. ben oynarken çok zevk alıyorum, özellikle pvp'de. üstelik de oyunun en kötü class'ıyla oynuyorum açık ara (squig herder) yine de gayet zevkli yani... şu oyunun wow'dan bir eksiği olduğuna inanmıyorum. aoc'yi anlarım sevemedi kimse combat'ı. olabilir. ama bu oyunun nesi var? kimse de şusu busu kötü demiyor, sadece "soğudum", "bıraktım" demekle yetiniyor.
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 sesu said: meh..herkes mi bırakır bir oyunu bu kadar kısa sürede ben de başlamam hiç o zaman daoc umu açtırayım şimdi. daoc un primetimedaki oyuncu sayısı k8p in şu anki sayısından azdır.
sesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ben alman server ına geçmiştim geçen sene bayağı doluydu exc-pryd falan ölü cumartesi geceleri 12 kişi görünce seviniyorsun da :D
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Devam edesiniz diye kız getirdik bak, hizmette sınır yok.
sesu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 şimdi kız oynuyor oh iyi healerımız hazır diye gelenler olacaksa hiiç düşünmeyin bile healer oynmayacağım ben :)
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 ohoo beni ne isveçli , finli kızlar healladı
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 wowdan bahsediyorum, zaten warda arcane den başka kimse heallamıyo
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 conan ile kıyaslarsak paticik bazında: conan şu güne kadar 15k civarı post almış, war ise 20k civarı. üstelik oyun çıkalı daha yeni 1 ay oluyor... bu bence iyi bir gösterge. warhammer alliance forumları da, conan'ın forumlarından daha aktif yanılmıyorsam (conan'ın çıktığı dönemi baz alıyorum)
BonePART Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 OYUNU BIRAKANLAR ACCLERINI BAGISLASINNAR BENCE.
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 İşin enteresanı şu, AoC'nin benzer döneminde devam etmeyip, accountu satmak isteyen en az 30 kişi vardı, WAR ile ilgili sadece 1 post gördüm. Çok fazla bir istatistik değil ama görülen şu ki, insanlar oyuna ileride dönme düşüncesi ile bırakıyor.
Barathrum Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Gangren said: İşin enteresanı şu, AoC'nin benzer döneminde devam etmeyip, accountu satmak isteyen en az 30 kişi vardı, WAR ile ilgili sadece 1 post gördüm. Çok fazla bir istatistik değil ama görülen şu ki, insanlar oyuna ileride dönme düşüncesi ile bırakıyor. Aoctaki accler satılmadığı için umutları yitirip warhammerda boşa uğraşmayalım demiş olmasınlar gangren :) Malum oyun çıktı 1 ay oldu hepimiz aoc acc satılık yazdık.Kimse almadı uyanıp mevzuya :D Warhammer inşallah düzelir ama belki birgün Ultima Online ı yapan adamlar hadi bir efsane daha yazalım diyip işe koyulurlarsa WoW u tahtından edebilirler.NEYAZİKKİ wowda bu oynanabilirlik interface pve pvp konu varken warhammerın pek şansı yok gibi.. Daocta Albion Midgard Hybernia savaşını yaşıyordun resmen.Birşeyler için savaşıyordun.Wow da For The Horde dedik bi ruh yakaladık.Ultimada pk yız eşkiyayız dedik ona göre yaşadık.Warhammerda ben o ruhu bulamadım :(
Ekmek Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Siz ultima online ı ne sanıyosunuz ki? Aynı mekaniklerle tam oturmuş mükemmel bi oyun çıksa 250k dan fazla satamaz.
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 wowda horde icin savasmadik hicbirimiz ya epix purplez icin savastik. birbirimizi kandirmayalim.
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Sparkcaster said: ohoo beni ne isveçli , finli kızlar healladı ahhaha :D
Sam Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Barathrum said: Aoctaki accler satılmadığı için umutları yitirip warhammerda boşa uğraşmayalım demiş olmasınlar gangren :) Malum oyun çıktı 1 ay oldu hepimiz aoc acc satılık yazdık.Kimse almadı uyanıp mevzuya :D e alakası yok? lick king yamasını 15 gün deneyip sonra geri gelecekler de olacaktır, benim hesabım açık olsaydı hala ben de öyle yapardım. iflah olmayacak bir oyun olduğu belliydi aoc'un, her ne kadar birkaç arkadaş nedense "bilmiyorum o hissi yakalayamadım"dan öte, elle tutulur, oyun hakkında somut sorunlar gösteremedikleri halde (2-3 kişi yaptı belki ki onların işaret ettiği noktaların da sorun olmadığını anlattım defalarca) bir çamur atma yarışına giriştiler burada. grind'dan şikayet ediliyor, grind yapıp yapmamak oyuncunun elinde. kimse silah zoruyla tor anroc, serpent's yaptırmıyor. buna laf ederken lvl almak için binlerce illa ki binlerce kedi/köpek kesilmesi gereken oyunu örnek gösteriyorlar, lvl'ingi geçtim, endgame'i bile grind'ın kralı olan oyunu.
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 grind var oyunda, grind yapmadan progress yok.
Sorieno Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2008 Bir de soyle "yok, var" diye 100% tespit yaklasimi sunulmuyor mu, atesim cikiyor yeminle. Vallahi "oyunda grind var" diye bir sey yok, r40'im, grind yapmadim. Enjoy your AIDS.
Öne çıkan mesajlar