Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Devam Etmeyenler


elesso

Öne çıkan mesajlar

ilk ücretsiz ayın sonunda tekrar accountunu açtırmamaya karar verenler mümkünse sebebiyle birlikte yazarlarsa,yeni başlıcak arkadaşlara fikir olması açısından ve benim merakımın giderilmesi konusunda yardımcı olmuş olurlar.


ben devam etmiyorum ama oyunu sevmediğimden değil bu aralar derslerin yoğun olması sebebiyle pek giremediğimdem.



ps:benzer bi topic yoktur umarım varsa direk silerseniz sevinirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

devam etmeyi düşünmüyorum bunun iki sebebinden birincisi yogun calışmak durumunda olmam ikinci ve en önemli sebebi ise oyunun bana sanki daha eksik gibi gelmesi ve sürekli aynı tuşu spamlamak zorunda kalmam... ilerde 5-6 ay sonra 1 aylık parasını yatırıp bakarım ne hale gelmiş oyun diye ..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spidee said:
Baydı beni Warhammer, "Şundan" diye gösterebileceğim bir neden söyleyemem, ama gerçekten zevk vermedi bana. Çok gaz başlamıştım, çok çabuk söndü gazım.


aynısını yazıcaktım. oyuna bi gazla başladım ama bişiler eksik 30 dakkdan uzun oynayamıyorum içim sıkılıyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Darksun said:
Bu renown böyle devam ederse bende bırakıyorum, healer oynamak cidden zor oyunda (sabır bakımından), fark atıp yeniyoruz 125 renown alıyorum lol be.


healerde kasıyorum ama yaptığım heal ile orantılı renown alıyorum.senin demek istediğini tam anlamadım açıklarmısın?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Deptlypo said:
en önemli sebebi ise oyunun bana sanki daha eksik gibi gelmesi ve sürekli aynı tuşu spamlamak zorunda kalmam... ilerde 5-6 ay sonra 1 aylık parasını yatırıp bakarım ne hale gelmiş oyun diye ..


öncelikle belirtiyim ki oyundan baymadım, çok da zevk alıyorum. ayrıca 10-12 arkadaş başladık oyuna, hepimiz devam ediyoruz. inşallah da devam ederiz, birbirimziden gaz alıyrouz zaten.

ama şu tek tuş spamleme olayı biraz can sıkıyor. zamanında sam "30 ability'ni birden kullanmazsan pvp'de ezerler" falan demişti. yok öyle birşey yani. topu topu 8-9 tuş kullanıyorum pvp'de gayet de yetiyor, renown ve xp olarak, takımım kazanırsa hep ilk 2-3'te oluyorum.
bunun bir numaralı sebebi ise her class'in "çok iyi veya çok efektif" diyebileceğimiz 2-3 spell'inin olması, geri kalan spell'lerin pek etkili olmamaları. ayrıca bu etkili spell'lerin de cooldown'larının max 10 saniye civarında olması...

bunu bir kenara bırakırsak gerçekten zevk alıyroum, hep 3 kişi aynı anda giriyoruz pvp'ye. aldığımız zevk haliyle artıyor bu şekilde.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ekmek said:
Ben de wow a döncektim de
o grind ı düşündüm
pvp sine zaten yetemiyorum
pve de hiç çekilmez.
Darkfall da bi boka benzemicek her dediklerini yapsalar bile o dünyayı doldurcak oyuncu olmicak oyunda.
Depresyondan çıkabilirsem dönerim belki =(


fix'd
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...