Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 Yıldızlı Otel.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
türk mantığı
lan ne kadar para kırıolar şimdi?işci lazım mı acaba?günlük ...kazansalar ayda şu kadar eder.vayy bee.elin adamı yapıo kardeşim.
pehh güzel görkemli kimine görede müthiş.bence bi halta yaramaz insan orda kendinden geçer.insanlığını unutur,bi genişler ayakları yere basmaz.
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:
bu nedir ya
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages%5CFoto%20Haber%5CBinbir%20gece%20masallar%FD%5C05.jpg
ohahhrah

bu yollari boyle kavisli kurplu yapiorlar bi de duz degil, vayy bee, gercek mi bu simdi? ^^
Mesaj tarihi:
abi iyide. harbi istemem ki burda kalmak ben tamam içi miçi iyiymiş de. otele mi gidion şehre mi.
bu kadar büyük rahat edemem yaw. otel dedin mi gezerim içinde ben turist kızlara fln bakarım. burda ohooo. gezmeye kalksan 50bin dolar gider.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Baya güzel bir otel, imkanınız olursa gidip 1-2 gece kalmanızı tavsiye ederim. Bambaşka bir tecrübe gerçekten.

gidip görmüşsün gibi konuşuyon lan. gerçi gidersin senden beklenir.
para var huzur var adamda da.
hayat orda kalanlara güzel anasını satayım.
Mesaj tarihi:
rahatsız olurum ben orda. 24000$ bayılcam ve bi gece uyucam diye 82 çeşit balık beni izlicek?
bide o camlardan biri çatlasa ne olurdu diye düşünüyordumda. muhtemelen gg olurdu
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Baya güzel bir otel, imkanınız olursa gidip 1-2 gece kalmanızı tavsiye ederim. Bambaşka bir tecrübe gerçekten.

tavsiyen üzerine hemen atladım gittim jetle, şu anda atlantis'ten yazıyorum. sana hak vermemek elde değil xae, cidden güzel. imkanı olan arkadaşları beklerim, gelin görün.
Mesaj tarihi:
o zaman gidip bi hafta kalmak lazım ama o köpek balıklı vantuzlu odada 300 dolara kalacağınızı sanmayın. O 10000 doları geçiyordur muhtemelen. Adamlar yatağın karşısına köpekbalığı koymuş abi
  • Yeni Oluştur...