Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Nintendo hâlâ süper. Oyunları son halinde çıkarıyor, yama bile gerekmiyor. Hiç bir DS oyunu görmedim daha buglı, kartuşa yama isteyen. En sağlam oyun firması. Sırf kendi oyunları değil, kalite kontrolu filan da süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 GERGE said: Paralı yeni son çıkardılarya. Bir de online oyun oynamadan çıkmayan son vardı. .dmsdagklşsdnjglsdkn.sdzg... Yeni son parali degildi. Hatta simdiye kadar ME3 icin cikan hicbir DLC(yeni son disindakiler multi icin) parali degildi. Sonu bir yana, ME3 serinin en iyi oyunuydu bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 me deki "progress", o karakterin geişmesi, hikayenini akması hissi 2 ve 3 te yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rlL09nriFfk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bayağı iyiymiş, sony, activision, ms ve blizzard yardı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 2 sayfa gerideki anketi yeni gördüm fallout tam bir saçmalıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Activision cok basarili olmus be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Nintendo iyi. Hala Snes dönemindekiyle aynı tarz oyunlar çıkartıyorlar. Gerçi bu yönlerini çok takdir ediyorum ben, adam gibi oyun çıkartıyorlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 pc gaming'in gelecegini hic iyi gormuyorum AAA projelerin %90'i once konsol icin cikiyor artik ve bu da pc'e portlanan oyunlarin kalitesini dusuruyor (kotu grafikler, dandik optimizasyon, vs) bunu goren bazi pc kullanicilari (%40-50 diye tahmin ediyorum dandik urune full fiyat vermek istemedikleri icin korsana yoneliyorlar bu yuzden developerlar da ya oyunu hic portlamiyor ya da boktan portlari onumuze full fiyattan suruyolar ayrica konsol piyasasi casuallar sayesinde muazzam buyuk ve dogal olarak en cok kar getiren platform 10-17 yas araligindaki cod veletlerinden tut 30-50 yas araligindaki "su konsol kenarda dursun zamanim oldukca oynarim" kitlesine kadar her kesime hitab eden bir platform oldugu icin developerlarin kar amaciyla konsollara yonelip pc'ye uvey evlat muamelesi yapmasi kacinilmazdi zaten pc gaming'e etkisi ne kadar olur bilmem ama tablet/spartphone oyunlari muthis kar getirmeye basladi casuallarin bu platforma gocmeleriyle.hatta 1-2 seneye pc piyasasini bile sollayabilir bi de developerlar artik pc'e mmo platformu gozuyle bakiyolar wow'un ve diger mmolarin basarisini gordukten sonra dandik f2p p2w mmolar kanser gibi cogalicak onumuzdeki yillarda ve pc gaming'in durumu simdikinden de kotu olucak bi kac cry engine fps oyunuyla 3-5 blizz oyunu disinda pc exclusive gorebilicegimizi sanmiyorum gelecekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bu saatten sonra pc gaming ne iyiye gider ne de biter.yine yerinde sayicak dunyadaki oyuncu kitlesinin geneline bakarsak bu kitlenin %85'i pc toplamaktan, OS kurmaktan ve SC2 gibi oyunlari oynayabilmekten aciz ya da ugrasmak istemiyor ya da para harcamak istemiyor bir gaming pc'nin fiyati 10 konsol parasindan fazla oldugundan anca 2-3 senede bir adam gibi fps veya rts gelir pc'e son bi kac senede verdigim paranin ve kullandigim pcnin hakkini veren cok az oyun var crysis 2, battlefield 3, witcher 2, starcraft 2, deus ex HR, batman serisi(her ne kadar konsol oyunu olsa da hem grafik hem gameplay acisindan guzeldi batmanlar) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 sc2 oynamaktan aciz nedir aga lol kim kötü rts oynamaktan aciz olabilir ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 cod bebeleri, hayatinda internet disinda eline mouse almamis olanlar, vs genelleme yapiyorum iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Anti-cheat cok yetersiz kaliyor online PC FPS'lerinde ozellikle, bi tane keyfim vardi o da baymaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 pcgamingde şu olmayacağı için ben de geleceğini iyi gormuyorum. http://www.youtube.com/watch?v=v31qxrXsxv0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 tomkat said: AAA projelerin %90'i once konsol icin cikiyor artik ve bu da pc'e portlanan oyunlarin kalitesini dusuruyor (kotu grafikler, dandik optimizasyon, vs) ... ayrica konsol piyasasi casuallar sayesinde muazzam buyuk ve dogal olarak en cok kar getiren platform ... 10-17 yas araligindaki cod veletlerinden tut 30-50 yas araligindaki "su konsol kenarda dursun zamanim oldukca oynarim" kitlesine kadar her kesime hitab eden bir platform oldugu icin developerlarin kar amaciyla konsollara yonelip pc'ye uvey evlat muamelesi yapmasi kacinilmazdi zaten bütün bu yazılanlar aslında pc gaming için kötü değil iyi gelişmeler bence, keza konsol oyuncuları ve casual crowd kalitesizlik istiyor. Pc ye özel niş bi pazar payı zeka gerektiren oyunlardan oluşacaktır. Konsol bebeleri diyip geçiyoruz ama sonuçta asıl kalabalık kitle twilight izleyip bunun bdsm fanfiction romanlarını bestseller yapan bi güruh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 rumor: EA private equity şirketleriyle görüşüyor deniyor potential buyout için. http://www.nypost.com/p/news/business/mad_for_madden_3lyqSl04ZEpZeO9Zmh81GI Like its rivals, 30-year-old EA has been challenged by the changes roiling the traditional gaming business. Sales of hardware consoles and software have slumped along with the rise in popularity of mobile and casual games that users can play for free online. Consumers are also buying fewer $60 games. US sales of new videogames, consoles and accessories fell 20 percent in July, capping a string of declines that have plagued the industry since November. In total, sales fell to $548.4 million last month, down from $686.3 million a year earlier, according to market researcher NPD Group. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 şu codla ne alıp veremediniz var anlamıyorum yıllar önce de sadece fps oynayan böyle olm birkaç adam vurayım diyen adamlar vardı şimdide var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 çok piyasa olduğu için herhalde. yoksa cod 2 multi direk en iyi TDM lerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 http://api.ning.com/files/6X1ty0uwXefqLXor-ztkRHMuP*SRyMzpBIvUmAfK-rCwg50RLN8knuzfZRiVEZY*4GHLCL8GkMlygzCPgwMb0g__/96e9589597a30d56f1ac699.jpg :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 hepimiz bu işe öyle başladık gerçi çok üzerine gitmemek lazım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 axedice said: tomkat said: AAA projelerin %90'i once konsol icin cikiyor artik ve bu da pc'e portlanan oyunlarin kalitesini dusuruyor (kotu grafikler, dandik optimizasyon, vs) ... ayrica konsol piyasasi casuallar sayesinde muazzam buyuk ve dogal olarak en cok kar getiren platform ... 10-17 yas araligindaki cod veletlerinden tut 30-50 yas araligindaki "su konsol kenarda dursun zamanim oldukca oynarim" kitlesine kadar her kesime hitab eden bir platform oldugu icin developerlarin kar amaciyla konsollara yonelip pc'ye uvey evlat muamelesi yapmasi kacinilmazdi zaten bütün bu yazılanlar aslında pc gaming için kötü değil iyi gelişmeler bence, keza konsol oyuncuları ve casual crowd kalitesizlik istiyor. Pc ye özel niş bi pazar payı zeka gerektiren oyunlardan oluşacaktır. Konsol bebeleri diyip geçiyoruz ama sonuçta asıl kalabalık kitle twilight izleyip bunun bdsm fanfiction romanlarını bestseller yapan bi güruh. hic de iyi gelismeler degil cunku gunumuzdeki oyun firmalarinin %90'i az development costla maksimum gelir pesinde en cok para getiren platform konsol ve casual konsol guruhu. bu nedenle cikan ve cikicak hemen hemen her oyun rezil grafikli, boktan gameplay'i olan oyunlar olucak (press x to win) cunku pazar payinin %80'inden fazlasini olusturan komunitenin istedigi bu o yuzden pc'e cok az exclusive cikiyor ve bence kotu bisey cunku ben daha cok saf pc oyunu gormek istiyorum konsollarin gaming'i oldurgugunun en iyi orneklerinden biri fallout 3 butun oyunu dan dun fps olarak bitirmek mumkun press v to win VATS modunda kollara, ayaklara ates etmenin hic bir manasi yok dusmanlarin APleri olmadigi icin(fo2'de dusmani sakatlarsan AP kaybederlerdi, vs) big guns skillin 20 oldugu halde fatman'i efektif bi sekilde kullanabilip, 10 super mutant'i temizleyebiliyosun ve daha sayamadigim onlarca detay oyunlar artik cok basit(basit derken durup dusunme, strateji belirleme vs yok)ve paldir kuldur efor sarfetmeden cogu oyunu 5-6 saatte bitirmek mumkun cunku oyun piyasasini domine eden konsol komunitesinin istedigi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Sam said: hepimiz bu işe öyle başladık gerçi çok üzerine gitmemek lazım. (:P) cok dogru tek farki ben wasteland ile basladim, onlar cod gibi igrenc bir oyun musveddesiyle basladilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 ne olmasını bekliyorsunuz anlamıyorum sanki konsola çıkan her oyun muthş satıyormuş gibi konuşuosunuz bide dandik oyun dandiktir.pcde de dandiktir.konsolda da dandiktir.kişmse oynamak para vermek zorunda değil.az oyna öz oyna bence insanlar azıcık nerde o eski bayramlar kafasını bıraksa daha mutlu olucaklar.tamam yaşımız ilerledi.bizler o eski oyunları oynadık.hepsi ilkti güzeldi yeri ayrıydı şöyleydi böyleydi. paticikte cod serisine laf edip gidip 60 dolar verip yinede alıyor adamlar sfds.hem bok atıp hem para veriyorlar.parası olmayan yine gidip torrentten indirip oynuyor. sonra cod ne ya diye geziyorlar ortada. 3-5 kişi oturup dialog dialog okuyup bir oyuna 200 saat gameplay harcamak istiyor diye bütün oyunlar press x to win.herkes konsolfag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Tomkat ben de onu diyorum, f3 olsun skyrim oblivian olsun Mass effectler olsun pc maester race e değil, hamburger helper ve onun güruhu olan konsol çöplüklerine hitap ediyor. Şu devirde yaşadığımız sıkıntı bu ikinci sınıf insanlarla aynı platformu paylaşıyor oluşumuz. Benim iddiam da şu; bu lümpen proletarya tablet ve diğer taşınabilir cihazların piyasası genişledikçe oraya kayacak, pc de AAA++ diye geçen foseptik artıkları da satış yapamayacak. Böylelikle pc piyasası eskiden olduğu gibi zekanın hüküm sürdüğü bir platform haline gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar