Drall Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 eyvole. elimde eskilerden kalma bi raspi2 var, onu acaba torrentboxa çevirebilir miyim? vpn yükleniyo mu ki ona? bi araştırayım bu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 (düzenlendi) benim en az 2 yıldır girmediiğim account aynı duruyormuş, burda görünce hatırlayıp girdim kullanmıyorum ama asd HnR kuralı da o kadar katı değilmiş, 50+ patlak torrentle 3. warningi de yiyip düzeltmiyorsan zaten private tracker kullanma If you stop seeding 50+ low ratio torrents for more than 5 days: The system flags the account and 1st warning is sent and the account is given one (1) month to correct the HnR/ seeding issues. If you stop seeding 50+ low ratio torrents for more than 5 days after this month: The system flags the account and 2nd warning is sent and the account is given one (1) month to correct the HnR/ seeding issues. If you stop seeding 50+ low ratio torrents for more than 5 days after this month: The system flags the account and 3rd warning is sent and the account will be disabled. After each account warning you are immune from any further account warnings for the duration of one month to give you chance to correct your HnR/ seeding issues. If it has been Two (2) months since your last HnR warning then the system will remove 1 HnR warning from your account. Ocak 2, 2023 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 zamunda neyinize yetmiyır millet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 4 saat önce, Drall dedi ki: eyvole. elimde eskilerden kalma bi raspi2 var, onu acaba torrentboxa çevirebilir miyim? vpn yükleniyo mu ki ona? bi araştırayım bu işi Burada bir media server projesi var, yardımcı olabilir. Ben buna ek olarak vpn client container i ekledim ve qbit'i ona bağladım. VPN ile yapacağım download'ları qbit'e, direkt yardırmaca indireceğim ekspress torrentleri transmission'a atıyorum. Bu ayrımı Sonarr ve Radarr'da indexer ayarlarında yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2023 2 saat önce, Shadow dedi ki: zamunda neyinize yetmiyır millet güncel değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 On 02.01.2023 at 08:12, razzRaziel dedi ki: TL invite birikmiş, doğru düzgün kullanıp ratio'ya dikkat edecek varsa gönderebilirim. varsa hala ben alabilir miyim plz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 @Cthulhu gonder bana mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 On 02.01.2023 at 19:11, Silphatos dedi ki: benim en az 2 yıldır girmediiğim account aynı duruyormuş, burda görünce hatırlayıp girdim kullanmıyorum ama asd HnR kuralı da o kadar katı değilmiş, 50+ patlak torrentle 3. warningi de yiyip düzeltmiyorsan zaten private tracker kullanma If you stop seeding 50+ low ratio torrents for more than 5 days: The system flags the account and 1st warning is sent and the account is given one (1) month to correct the HnR/ seeding issues. If you stop seeding 50+ low ratio torrents for more than 5 days after this month: The system flags the account and 2nd warning is sent and the account is given one (1) month to correct the HnR/ seeding issues. If you stop seeding 50+ low ratio torrents for more than 5 days after this month: The system flags the account and 3rd warning is sent and the account will be disabled. After each account warning you are immune from any further account warnings for the duration of one month to give you chance to correct your HnR/ seeding issues. If it has been Two (2) months since your last HnR warning then the system will remove 1 HnR warning from your account. işte sevdiğim proluk ya, adam gitmiş wikisini okumuş sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 rarbg ve 1337x yetiyor film/oyun/dizi için bence. Herşey de bulunuyor genel olarak. Torrentleech'in ratiosuyla uğraşmaktansa onları kullanıyorum, tl'ye nadir bakıyorum artık ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2023 olm wiki dediğin de 1 sayfa öyle faq gibi koymuşlar özet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Peki müzik için ne önerirsiniz ya elektronik ağırlıklı tarzlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 di.fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 yabancı içerik için: rarbg türkçe içerik için: turktorrent (exxen, disney, netflix vs içerikleri var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2023 1 saat önce, Frostbite dedi ki: Peki müzik için ne önerirsiniz ya elektronik ağırlıklı tarzlar. redacted.ch db9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 rip 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 aa ulan hep rarbg kullanıyodum ben ya. baya zorluk çekiyormuş adamlar üzüldüm lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 sanssizsansli, 02.01.2023 23:07 tarihinde dedi ki: güncel değil meczup o ya he de gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2023 f.. yaprağı yedik ne güzelim siteydi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 vay cengo slm nbr quarshim torrentz.to vardi kapanmadiysa iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 kapanan torrentciler arasinda eski sovlari bulamadigim, dizileri gec koyan, rss hak getire, ustune her giriste ddoscu soroscu muamelesi gordugum rarbg en az arayacagim olacak herhalde. ama o bile lazimdi. gittikce korsana dondugumuz bu gunlere denk gelmesi... bir tekme de o oldu. show tv mikrofonlarina yorumum bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 https://www.aiosearch.com burdan yakin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 The site ahead contains malware diye sokmadı aioserach e chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 rarbg hiç kullanmıyordum da https://rargb.to/ o da mı kapandı? 1377x.to/home/, nyaa.si/, thepiratebay.org/ yetiyor çoğu şey için, ama ne yazık ki seed'li torrent bulmak iyice zorlaştı. eskiden çizgi roman paketleri olurdu şimdi onlar da güncellenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2023 https://getcomics.org/ çizgi romanlar için bunu buldum kullanıyorum. rarbg nin üstteki posterleri iyiydi. Yeni çıkan filmleri görmek açısından. torrent leech ve 1337x te daha zor bulması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar