Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Christie golden iyi olmali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Filme bayıldım ya her bildik şehir isim falan geçtiğinde manasız bir sırıtış vardı yüzümde. Ama Orcların sadece Warrior ve Guldan, Alliance ise sadece Mage ve warriordan oluşması biraz eksiklik olsu yani druid hunter rogue smahan paladin vs bir sürü sınıfı hiç katmamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Kus vardi iste savasta bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Zırt pırt teleport filmin setting'ini çok küçük hissettiren birşey. Çok yanlış tercih. Zaten greenscreen dayamışsın, iyice kutuda çekildiği hissini yedirmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 istinyeparkta izleyen varsa girişteki reklamlar ne kadar sürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 +/- 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Ama orclar delikanlıydı ha. En basit şeyleri batırıp en zor şeyleri iyi yapmak tam bir Blizzard hareketi gerçi dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Sonunda seyrettim filmi. Hakkında söyleyebilceğim tek iyi şey bazı eleştirmenlerin abarttığı kadar kötü olmadığı. Seyredilebilir düzeyde ama iyi de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 xunn said: Zırt pırt teleport filmin setting'ini çok küçük hissettiren birşey. Çok yanlış tercih. Zaten greenscreen dayamışsın, iyice kutuda çekildiği hissini yedirmişler. heh lan 'şu' işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Ama teleport olayını gösterdikten sonra karaterler bir yerden bir yere şu kadar günde gittim bu kadar gün sürer diye konuşsa, bu sefer NİYE TP ATMIYOLAR LELEL diye eleştirilirdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Warcraft 1 de teleport mu vardı... Uçan binek bile catacrysmden sonra geldi... Mage, lock çok bile olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Keşke filmde bir paladin olsa, en sonda orclar insanların etraflarını sardığında bubble açıp el sallayarak town portal kullansaydı. Tabii bu aşamada henüz paladin diye bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Phyx said: istinyeparkta izleyen varsa girişteki reklamlar ne kadar sürüyor imax'te 20 dk sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 cogumuz horde oynuyoduk forumda ama yine stormwind'i gormek icin bi ally karakter acmıssınızdır. filmdeki flightpath gondermesini farkeden olmadı mı hic? beni gulumsetti baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 toggie said: cogumuz horde oynuyoduk forumda ama yine stormwind'i gormek icin bi ally karakter acmıssınızdır. filmdeki flightpath gondermesini farkeden olmadı mı hic? beni gulumsetti baya. https://scontent-ams3-1.xx.fbcdn.net/t31.0-8/13415402_10154271913323658_4237553873328198005_o.jpg şurayı diyorsun değil mi :) benim de çok hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Hiç ally oynamadığım için bilemicem for teh horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Onu ben de farkettiydim aasdfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Ben lejyonla basliycam galiba. Film boktan ama gaza getirdi bi sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 beni de gaza getirdi. legion alır 2 ay oynar silerim sanırım. filmdeki bence en buyuk eksiklik oyunlardaki muhtesem muziklerin hic olmamasıydı. en sonda bi tek wow introyu caldılar ama film sırasında cok super atmosfer yaratabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 legionda muzik oalrak dokturuyorlar ya gene <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 ad3m said: Hiç ally oynamadığım için bilemicem for teh horde! dün bir arkadaşı gördüm de filmden sonra arkasında lavuğun birisi "gene a* koyduk horde'un" demiş, bizim elemanda hop kardeşim falan deyince özür dilemiş. özür dilemese dalacaktım diyor sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2016 Ahahaha ne kadar fanatik bir ülkeyiz lan oyunda bile aynı hımınıms :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 huun said: ad3m said: Hiç ally oynamadığım için bilemicem for teh horde! dün bir arkadaşı gördüm de filmden sonra arkasında lavuğun birisi "gene a* koyduk horde'un" demiş, bizim elemanda hop kardeşim falan deyince özür dilemiş. özür dilemese dalacaktım diyor sdfsd ahaha umut sarıkaya karikatürü gibi. ana bacı sayarken bıçkın delikanlının 'hop birader ne diyon sen' çekmesi ve küfreden karakterin R yapıp 'abi benim lafım delikanlı hordelar için değil yanlış olmasın' demesi ve akabinde ağır horde fanatiği abinin 'kardeşimsin eyvallah' yapıp selam çakması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 İyi ki umut sarıkaya bunu çizmemiş çünkü hiç komik değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Eternal said: Aynen orta dünyadaki büyü mevzusu izbe yerlerdeki gece kondu köşelerinde muskaya parşömene falan yazılıyordu.. Neyini yanlış anlıcaz iki tane spell gösteremediler lan koskoca Lotr'da...gandalf kalkan yapıp atla koştu falan sdfs.. Şu filmin daha birincisinde milletin eli götü boş durmadı. arcaneler firelar herşey havada uçuştu. O bile büyük bir yenilik ve atmosfer kattı yani. Buyur kardeş dev hizmet. https://www.youtube.com/watch?v=cGdp5_12zW0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar