Bone Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 scorch said: Şu guldan asıl kötü hede hödö diye lore değişimi ağır patlayacak ellerinde. şu dediğini anlamadım, öyle bişi mi var yeni oyunlarda? said: Nerzul niye yok neden wod ile yok ettiler bunu eski loredeki pozisyonunu anlamakta güçlük çekiyorum bildiğim kadarıyla ilk savaşta Nerzhul yok. ikinci savaşta hatta ek pakette geliyor. filmde Nerzhul'a benzer adamlar var ama o yüzündeki boyayı da yine ek pakette sürüyordu. ikinci filmde görme şansı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Gul'dan'le ilgili değişiklik tamamen Blackhand'i kukla olarak kullanmak yerine daha direkt olarak lider olması. Onu da zaten sıkışık filmde bi de shadow council anlatıp ekstra karıştırmak istememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Komutan said: sabonis said: vivavale said: abi 2. film ne zaman gün saymaya başlıcam hadi hemen 2 film gelsin pls Hazır olunca. Sanki. Blizzard'ı bilmiyormuş gibi.. 25-40 tane pandanın Arthas'ın etrafını sarıp ölene kadar dövdükleri bir sahne olur umarım. ahshahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 cahilligimden soruyorum paladin falan olması gerekmiyormu hiç sonraki filmlere mi saklıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Seru said: bu lotr wc tartışması nerden çıktı şimdi, ergen misiniz Abi 10 sayfadır falan wc lotr'u donunda sallar postları akıyor. Aksın da argümanlar saçma neredeyse 20 sene önce yapılmış film'le %60'ı CGI 2016 filminin efektleri falan kıyaslanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Silver Hand first wardan sonra kuruluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Thraine_Numeheru said: cahilligimden soruyorum paladin falan olması gerekmiyormu hiç sonraki filmlere mi saklıyorlar Uther gelir iste sonraki filmde. Sorun o kadar cok agir karakterin bi filme sigdirilamayacak olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Malum yerlere düşmüş galiba film stream sitesinde gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 izlenir mi abi o versiyonlar sdfs. hani sinemada izlenmicekse bile en azından bu tarz filmlerin kaliteli versiyonunu düşmesini beklemek lazım filme ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 deadwoll said: LotR'da buyu yoktu uc filmde bes spell cast etmedi, warcraft efekt anlaminda eline verir diyen arkadaslar LotR'un 14 15 sene once falan cekilmeye baslandigini unutmamislardir umarim. Zamanina gore o mekanlar, gorseller falan devrim niteligindeydi. Kaldi ki LotR hic bir zaman fireball'larin havalarda ucustugu bir evren olmadi. hobbit tede spell yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 tede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Yeni izledim, beğendim. Oturmamış aşk sıkıştırmaları(td)(td)(td) Khadgar(td)(td) King Llane(td) Bunlar dışında 10 numara filmdi, 2 saat nasıl geçti anlamadım. Filme de yetmedi zaten 2 saat, daha uzun olmalıydı. Baya oldu çıkalı tabi anca gittim, seri devam edecek mi, ne kadar hasılat yaptı,sevebilmiş mi common people vs.vs. var mı bilgili bir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 khadgarı niye ozan tufan oynuyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 yumy said: Yeni izledim, beğendim. Oturmamış aşk sıkıştırmaları(td)(td)(td) Khadgar(td)(td) King Llane(td) Bunlar dışında 10 numara filmdi, 2 saat nasıl geçti anlamadım. Filme de yetmedi zaten 2 saat, daha uzun olmalıydı. Baya oldu çıkalı tabi anca gittim, seri devam edecek mi, ne kadar hasılat yaptı,sevebilmiş mi common people vs.vs. var mı bilgili bir abi? boxoffice'e göre şu anki hasılat $286.1M 2 hafta daha dursa, bidaha gidenlerle falan 350 olur gibi geliyo. 2-3 katı olarak çıkarmış oluyo sanki masrafını. gelir bence ikinci film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 adamlar gollum karakterine can vermiş, devrim niteliğinde işlere imza atmış lotr da hala saçmalıyor bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Birak ya bi fireball bile yok hala gollum diyorsun Olacak is degil!!1!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2016 Koca buyucu grandmaster gandalf balrogla kapisirken bile kacip asayi tasa sapliyo. Ama millet hala "you shall not pass" diye gaza geliyo. Adam da tp yok. Atla gidiyo baska diyarlara. Nasi mage o Bide guc yuzugu diyip duruyolar ama. Takanda bi nane gormuyoz. Anca kayboluyolar. Stealth ring deseler daha dogru olurmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 koskoca Archmage diyoruz halen kuleden düşüp ölüyor. bırak şimdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Orta dünyadaki büyü mevzusunu yanlış anlamışsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Aynen orta dünyadaki büyü mevzusu izbe yerlerdeki gece kondu köşelerinde muskaya parşömene falan yazılıyordu.. Neyini yanlış anlıcaz iki tane spell gösteremediler lan koskoca Lotr'da...gandalf kalkan yapıp atla koştu falan sdfs.. Şu filmin daha birincisinde milletin eli götü boş durmadı. arcaneler firelar herşey havada uçuştu. O bile büyük bir yenilik ve atmosfer kattı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Aluriel said: Birak ya bi fireball bile yok hala gollum diyorsun Olacak is degil!!1!11 extended da fireball sahnesi yok muydu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Ozan Tufan'dan ders alsın o gandalf efendi.. mına koydu ortalıgın pata küte.. herif garrsion'da bile ağzı kapanmasa basıcak geçicek lothar'a saudfhdasu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 benim anlamadığım şey niye başta kartallara binip dağa uçmuyorlar madem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 GM ler izin vermiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2016 Pordakal said: boxoffice'e göre şu anki hasılat $286.1M 2 hafta daha dursa, bidaha gidenlerle falan 350 olur gibi geliyo. 2-3 katı olarak çıkarmış oluyo sanki masrafını. gelir bence ikinci film. 160m yanısıra 110m $ da marketing var ama. 350 milyor dolor hasılat ile 2-3 katı olmuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar