Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warcraft (2016)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Öyle bi seri olsa ki böyle biz yaşlanıp ölene kadar devam etse. Her sene bir film, ve sezonluk dizileri çıksa aynı kadro ve kalitelerde hmpshmps wet dreams
Mesaj tarihi:
Garona iste, medievh var, lothar var filan, wc1 in hikayesi iste.

Salaklar wow un zirve noktasinda su filmi yapsaydi iyi para gotururlerdide lorelol olduktan sonra metzenin cikip "lore bizim icin cok onemli" demesi yeni kitaplar icin lel direk. Yaptiklari son expansion zaten lorelol bastan sona
Mesaj tarihi:
Wowun en popüler olduğu zamanlar olmamasına rağmen hayatında bir kere bile olsa wowla alakası olmuş herkes bu filme gidecektir zaten. O popüler zamanların üstüne de yeni insanlar, yeni nesiller katıldığına göre sanmıyorum izleyici sayısı o dönemde yapılabilecek bir filmden az olsun.
Mesaj tarihi:
Aktif olmayanlar da gider, misal ben, 9 senedir oynuyorum, arada kapatıp açıyorum, 3 4 aydır kapalı, net bu oyunu bırakan 20 25 kişi tanıyorum gerek oyunda tanıştığım gerek dışardan bildiğim oyunu oynadığını öğrendiğim, herkes gidecek.
Mesaj tarihi:
yekeyeke said:

Aktif olmayanlar da gider, misal ben,

hiç oynamayanlar da gider, misal ben, wc2 oynamıştım çocukken (gerçi hep aynı haritada ve hilelerle oynuyordum, ama olsun) bi de çıktığı zaman 3'le frozen throne'u oynamıştım campaign'i için. çıktığı gün olmasa da ertesi gün falan giderim kesin
Mesaj tarihi:
abi neden Warcraft filmini sadece wow ile kıyaslıyorsunuz ki ?

TR'ye az çevrilmiş olsa da bir kamyon kitabı var, zaten wow daha portakalda vitamin iken herkes WC2 WC3 ile sevmedi mi bu evreni.

o yüzden aktifi pasifi,oynamışı oynamamısı herkes gidecek.
Üstüne bir de bu tarz filmi sevip hayatında warcraft evrenini duymamıs insanları da olaya katarsanız.

Buna güvenip salmazlar cidden güzel film yaparlarsa sağlam bir rekor gelir
  • Yeni Oluştur...