jonq Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2010 Çok sorun var öle böle değil. Bitmez bu beta daha yakın zamanda. Ayrıca NS1 2.0 zamanında ( zamanı yanlış hatırlıyor olabilirim ) Fade de blink olayını denemişlerdi tam da böyle olmasa ve çokta iyi bir fikir olmadığı ortada idi. Sonra 3.0 da değiştirdiler. Şimdi niye geri dönüp aynı şeyi yapmışlar anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaDOnos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2010 Daha çok çalışmaları gerekir şu an oyunun elle tutulur bir tarafı yoktur umarım bizi hüsrana uğratmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Nasıl olmaz NS2 başlığı diyerek çıldırmadan önce video'yu atıyorum. Pre-order verip betada oynayabiliyosunuz, şuan baya geliştirmiş durumdalar beklediğimden çok çok daha iyi bi halde http://www.youtube.com/watch?v=0wGb2pxwTzQ http://www.yenicikanoyunlar.com/wp-content/uploads/2010/03/nt5.jpg Tabiki de mod değil, standalone ve steam üzerinden satışa çıktığında baya ses getirecek. Ben yinede önceden haber veren puşt rolümü tamamlamak istedim. Deneyin, iyi oyunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 İlkinden çok zevk aldığımı hatırladım çok zaman geçmiş gibi üstünden.Ne zamana geliyor aceba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 başlığı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Beta serverlar var. Steamden alın girin oynayın ama işi çok talep yok. Tonla insan satın aldı ama stabil olmadığı için hala bekliyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 HighSelf said: Nasıl olmaz NS2 başlığı diyerek çıldırmadan önce keşke önceden arasaymışın forumda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 herkes ararsa bana yapacak iş kalmaz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 işte seni düşünüyoruz silph. bol bol oyun oynayabilesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 hala beta mı? ilk oyun gayet güzeldi bence onu biraz düzenleseler güne uyarlasalar yeterdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Evet hala oynanabilir betada ama daha işi var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 ben hl1 olanını oynuyorum arada. halen commanderlığı çözemedim asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 çok keyifliydi ya com oynaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Canonical Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 arada atalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Silphatos said: herkes ararsa bana yapacak iş kalmaz ya :( sırf göresin diye alıntıladım yoksa mesajla alakası yok da, şu başlığı natural selection 2 diye değiştirsene la source'luk bişeyi kalmadı bunun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 arada oynuyorum, 2 server falan dolu oluyor genelde.. iyi fade falan varsa karşıda, marine olarak hayvani organize olmak gerekiyor. %90 alien hive attığında, hive bitmeden saldırıp patlattın patlattın, patlatamadın gg şekline dönüyor oyunlar :) gerçi beta daha, fade i hala ayarlamaya çalışıyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 34 dolar çok pahalı yalnız beta oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 2011'de çıkmaz bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Deli gibi patch çıkarıyorlar ama nafile. 2012 de çıksa iyidir... Zamanında çıkarmaları gerekiyordu. Çok boşa zaman geçirdiler. "Yapıyoruz ediyoruz" diye milletten topladılar donationları, yediler hepsini. Şimdi resmen zorla yapıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Rkgztfuij2w gayet güzel bi oyun oluyor gibi. mod versiyonu da baya geç çıkmıştı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 adamlar kac senedir yılmadan geliştiriyolar oyunu, senelerce oynanabilecek, kaliteli bi oyun yapma peşinde oldukları belli hertürlü alınır, hele bi bitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 O mantıkla Duke Nukem yüzyılın oyunu olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Oyun güzel, mekanlar süper, marine tarafı oturdu ama alien tarafının daha çok işi var. Yapımı çok yavaş ilerliyor. Kaç yıl oldu ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 duke nukeme haftada bir dev. patch geldigini sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar