Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 commander nubsa direk çıkıyorum zaten bu arada şu optimasyonu az daha düzeltseler.oyun bitimine doğru onoslar robotlar binalar çoğalınca çok kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Bugün tekrar girdim, düzgün çalıştı sistemde ama eski map'lerde combat oynadım. Adam ediyorlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 evet 1,5 ayda gayet net farkettirdi performans ama millet çok laf etti başında saçma sapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 o oyun sonuna kasma mevzusu da cystlerden dolayı sanırım. combat modda var mı cyst? ondan daha rahat olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ben daha geçen hafta aldım 15 saat falan oynamışım hiçbir fps bazlı sıkıntı yaşamadım. gtx 680 var doğrusu ama optimizasyon sorunu olsa hissederdim en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 7970'de de hiç sıkıntı yok ama bu kartlara göre bakılmaz pek optimizasyon işi. bunlarda da sıkıntı çıkaracak kadar beceriksiz yapımcılar var tabi ama ns2 gibi bir oyun orta segmentte de rahat bi performans vermeli bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 7970 1 milyarlık high end gpu tabii ki sorun olmayacak ahadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 aynısı gtx680 için de geçerli, bu seviye kartlarla %5 falan oynuyo steam statlarını açın bakın. önemli olan dfnin dediği gibi low-mid aralığını oynatabilir yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 valla gtx 680 le planetside 2 sürünüyor :) hani ordan optimizasyona bağlamaya çalıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ps2 bende slideshow :), o değişik bi şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 bingildak said: yabancı serverlarda commanderlar gayet şahane yönetiyor pinge bakmıyorum keyif alarak oynuyorum tbh. türk serverları çok patates her zamanki gibi. Türk Server mı var!!! Xkafe kapattı serverını zaten performansı kötü idi. Patininki duruyor ama bizden çok yabancılar oynuyor. Bu aralar Fragturk diye bir yer çıkıyor ama performans olarak oda kötü, evden açmışlar sanki. Onun dışında TR server yok zaten. Comm konuşmuyorsa direk çıkma olayı saçma açıkçası. Oyun her türlü komutu ( attack, defend, alert vs ) verebilecek şekilde kısayollarla ayarlanmış. Verilen uyarılara dikkat edince zaten comm un konuşmasına gerek kalmıyor ki. Konuşursa daha iyi olur tabi ki ama konuşmaması senin oynamana, olan biteni takip etmene engel değil, bahanede olamaz. Bende public oyunlarda mik kullanmıyorum ama Comm olarak girdiğim her oyunu %90 almışımdır yeter ki takım uyarılara uysun kafasına göre takılmasın... Öte yandan ping çok önemli açıkçası. Genelde 90-120 pingli yerde oynamak zorunda kalıyoruz ama bazen 60-70 pingli yerlere denk geliyorum ki oyunun verdiği tad acaip değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 ya bi de community 10 numara. yabancı servera girip hiç comm olmadım olayım mı pls diye olaya girdim. ilk marine comm'u orda denedim yenildim ama adamlar dedi denemeden öğrenemen diye. bayağı adamın teki uğraştı bunu yap buraya falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 abi naaptınız ya, yabancılar şahane comm, türkler dandik falan. adam iyiyse iyi, kötüyse kötüdür yani. rezalet yabancı comm da var sonuçta, fena olmayan türk comm da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 fransızlar korkunç hayatta gördüğüm en kötü fps oyuncuları herhalde fransızlar commları %80 mal, mikrofonda inatla fransızca konuşurken takımın yarısının fransızca bilmiyoruz demesi, ingilizce küfür edip fransızca konuşmaya devam etmeleri. asla sölenilenlerin yapılmaması ve NEDENSE ILK UPGRADE OLARAK CLOAK, ONLY ON FRENCH SERVERS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Fransızlar oyun dünyasının ezikleri ya. CO-OP'dan bi haber oynuyorlar öyle ve gelişmeye falan hiç açık değil adamlar. İspanyolllar ve İtalyanlar da rahat adamlar ama skill yok öyle oynuyorlar. Türklerin geneli iyi. FPS'de Türklerin public'cileri rahat ezer bir çok ülkeyi. http://i.imgur.com/nFZ4E.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 eeheh brezilya iimiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 mid tier türk görünce kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 huehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 godlike olduğumdan ülkemin ortalamasını yükseltiyorum. Oyun secret santadan geldi yükledim anca 2-3 güne deneyebileceğim xkafe kaput başka TR server yok sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 knoxville said: mid tier türk görünce kapadım haha bayaa şanslısın bir bayrak daha gitsen, rusları da görücektin mid tierde ps: ayrıca fransızlara good english yazan utansın. 1 sene üni okudum fransada, ingilizce belki yazabilirler ama, konuşmak ı ıh. the'yı zöö diye telaffuz eden bir ırk lan fransız ırkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 olay adamların İngilizce konuşmayı red etmeleri, bilmemeleri değil. Şahsen birkaç yıl önce bir tatil bölgesinde bunu yaşadım. Bu yüzden hep uyuz olmuşumdur Fransızlara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 sadece kıllıklarından o zaman. ben de fransızlarla konuşurken ne olur aksanımı anlamasınlar da, ha sen fransız diilsin ingilizce daha iyi anlarsın diye, ingilizceye dönmesinler diye düşünüyodum ki; bazen hakkaten ingilizceye dönüp konuşmayı imkansız kılıyolardı. belli bi süre sonra fransız aksanıyla konuşmak zorunda kaldım :). bi de fransızcada da olan kelimeleri fransızca söyleme alışkanlıkları var. zö eyfel tövör is in dat direksiyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 jonq said: olay adamların İngilizce konuşmayı red etmeleri, bilmemeleri değil. Şahsen birkaç yıl önce bir tatil bölgesinde bunu yaşadım. Bu yüzden hep uyuz olmuşumdur Fransızlara :) aynen bende hediyelik eşya alırken aynı şeyi yaşadım. ingilizce anlıyor, fransızca yanıt veriyor smug herifler. kendi osuruğunu koklayanlar direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 abi serverda 2 fransız oluyor comm dışında, kesinlike fransızca konuşuyor 3-4 kişi stfu frenchy, either english or reject demesine rağmen aynen devam etmeleri acayip değişik bir kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 ns2 o kadar değil de, l4d2 de fransızların serverda olması direk ragequit nedenidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar