xunn Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2008 Ben birgün yapıcam bunu. Hayatımda birkaç defa yaşadım, gidip konuşmam gereken yerde yürümeye devam ettim, her seferinde pişman oldum. Halbüki o da insan, bas konuş ama değil mi? Da kolay değil işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 yarın akşamüstü tekrar o civarlara gidicem bisikletle, şans dileyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 iyi şanslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bişey çıkmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bana da öyle geliyo ama bakıcaz bakalım. %0.01 ihtimali bile değerlendirmek lazım sonuçta dimi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 değerli pati dostum drall. bu anlatcam bizzat benim başımdan geçti anlatiim ona göre yapcağını yap.bundan 6 sene önce(şuan 20 yaşndym) bende dolmuşta senin gibi bi kıza senin dediin şeylerden hissettm.onu görmek için okuldan kaçtım devamszlktan okulda falan kalcakktm.evlerini fln örendm kızı takip ediodum falan.en sonunda dayanamdm kızı gördükten tam 4 sene sonra yapacağm şeye karar verdm.(aynı yaştayız)haftasonu öss haz lktık bir gül aldım ve dolmuştan inince kıza vercktm ulan iicede simletmiştim.tabii ki ben biraz yanlış yaptm :D kızın peşnden koştm çağrdm falan kız korktu ballyci sandı herhalde meraba ddm tanışablrmyz kız aynen dedi siz kimsiniz bende kendimi tantmaya kalmadı SALAK dedi bastı gitti.gül de bana kaldı çöpe attım. ben tabii yıkıldım öss geldi çattı.o kazandı ben kazanamadım.yine hırs yaptm bir sene sonra kazandm.geçen sene bu zamanlar msn adresini bulup konuşmaya basladık çıktık ve şu an birbirimizden nefret edioyuruz. yani pati dostum taş deilsn ya sevceksn yani git tanış erkeklik öldümü bea hadi aslanıımmm.ama ilk konuşma çok önemlidir ona göre.hadi hayırlı işler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 efkar bastı alkol almalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 geçti tamam sakin ol. drall böyle tecrübeleri duysan da son tavsiyeye kulak ver sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doveet Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 bence gidip kızı bulmalı ve tanışmalısın:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Drall said: bana da öyle geliyo ama bakıcaz bakalım. %0.01 ihtimali bile değerlendirmek lazım sonuçta dimi =P yüzde sıfır nokta sıfır bir ihtimal için bir dakikamı bile harcamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 salisede 0.01 ihtimalmiş ama o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 vivavale said: değerli pati dostum drall. bu anlatcam bizzat benim başımdan geçti anlatiim ona göre yapcağını yap.bundan 6 sene önce(şuan 20 yaşndym) bende dolmuşta senin gibi bi kıza senin dediin şeylerden hissettm.onu görmek için okuldan kaçtım devamszlktan okulda falan kalcakktm.evlerini fln örendm kızı takip ediodum falan.en sonunda dayanamdm kızı gördükten tam 4 sene sonra yapacağm şeye karar verdm.(aynı yaştayız)haftasonu öss haz lktık bir gül aldım ve dolmuştan inince kıza vercktm ulan iicede simletmiştim.tabii ki ben biraz yanlış yaptm :D kızın peşnden koştm çağrdm falan kız korktu ballyci sandı herhalde meraba ddm tanışablrmyz kız aynen dedi siz kimsiniz bende kendimi tantmaya kalmadı SALAK dedi bastı gitti.gül de bana kaldı çöpe attım. ben tabii yıkıldım öss geldi çattı.o kazandı ben kazanamadım.yine hırs yaptm bir sene sonra kazandm.geçen sene bu zamanlar msn adresini bulup konuşmaya basladık çıktık ve şu an birbirimizden nefret edioyuruz. yani pati dostum taş deilsn ya sevceksn yani git tanış erkeklik öldümü bea hadi aslanıımmm.ama ilk konuşma çok önemlidir ona göre.hadi hayırlı işler :D taktir ettim... ben yarısında vazgeçerdim o işten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2008 Spastik_Serce said: sen memleketin %90 ını abaza sanarsan, kızlarında seni abaza sanması kadar normal birşey yok. türkiye böyle ya, herkez çözmüş olayı, herkez biliyor, herkez en iyisi, ama o % ler yokmu % ler. s atıyorlar memleketi. imzalık olmuş helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Dostum olucağı varsa olur bundan 6 sene önce(şuan 25 yaşındayım) dersanede gördüğüm hatuna aynen senin gibi vuruldum.1 kere görmüştüm,1 ay göremedim ondan sonra.zamanlarımız uyuşmuyodu sanırım.Sonra sınıflar değişti,hatunla aynı kata düştük. Bir arkadaşada bahsettim,arkadaşlar iddaa ya girik pzt ydi.Cumaya kadar ayarlarım-ayarlayamzsın şeklinde. 5 gün boyunca her tenefüste kapının oralarda dolanır,dikilir hatunu keserdim.Ama bana 1 kere bile gülümseyip baktını görememiştim. Cuma günü geldinde,arkadaş iddaayı kaybettin falan dedi,bende dur daha cuma bitmedi dedim son bi umut. Neyse o gün saat 9 da ders bitti,kapıda hatunun çıkmasını bekledim.yanına 3-4 kız arkadaşıyla beraber çıktı(ki bi hatunun en artiz olucağı an yanında diğer kızlar varkenki andır).Ben bunları takip ettim 100-150 metre.dersanenin kalabalığında uzaklaşana kadar. En sonunda gittim arkadan kolundan tuttum hafifçe(bana doğru döndü o an); Masso :selam konuşabilirmiyiz... Hatun :tabi,ne konuşucaz... Masso :tanışabilicemizi düşünmüştüm... Hatun:olabilir etc...-Bilimum şaşkınlık ifadeleri,kem küm falan filan- (Bu arada diğer arkadaşlarıda 2 adım yanımızda bekliyolar.Orda süper bi ayılık yapıp,siz devam edebilirsiniz demiştim kızlara) Masso:-ben hemen atladım bu ayılığı da yapıp kızı daha da şaşırttıktan sonra-ben erdem,x okulundayım,sen nerde okuyorsun etc... Hatun:bende y okulundayım adım D. Masso:Benim orda bir kaç arkadaş var,tanırsın belki-işte 2-3 dakka bu klasik geyik döndü- Masso-bunu yaparken bilinçli yapıyorum bu arada,hanzoluğa vumayın-istersen bi ara oturup birşeyler içebiliriz,numaramı verim ararsın beni,-hatun çantasından telefonunu çıkarmaya çalışırken-aaaa ama benim almam lazım tabi ama-telefonumu çıkarıp numarasını aldım- Vel hasıl kelam;cumartesi akşamı aradım pazar günü buluştuk,1 hafta flört ettikten sonra çıkmaya başladık.4 sene sürdü o ilişkim.Çok sevdik birbirimizi,sonradan öğrenmiştim.o ilk kolundan çekip tanıştımız günü doğumgünüymüş hatunun.Senin Allahtan bir hediye oldunu filan düşünmüştüm demişti. Bu arada o gün benle konuşmasının sebebide göz aşinalıymış,-Drall lafım burda sana-en azından güven ver hatuna bugünlerde bişekilde duruşunla bile olsa,sana biraz kanı kaynasın.ben beni farketmedipini bile düşünürken,farketmiş mesela. Ama çok güzel bir 4 yıldı,ogün cesaret edip gitmeseydim belki hala keşke dicektim,yada belki çok tan unutmuştum ama belkide öyle güzel bir 4 yıl yaşayamicaktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 @masso teşekkürler anı gaz vericiymiş =) @vivavale akşam olsun git iç hacı napmışın sen ya :D neyse hadin ben dersaneye gidiyorum elveda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 massosoit said: ,sonradan öğrenmiştim.o ilk kolundan çekip tanıştımız günü doğumgünüymüş hatunun.Senin Allahtan bir hediye oldunu filan düşünmüştüm demişti. Allahın sevdiği kuluymuşsun, critlemişsin resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 hakikaten zamanlaman daha iyi olamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 massosoit said: ,sonradan öğrenmiştim.o ilk kolundan çekip tanıştımız günü doğumgünüymüş hatunun.Senin Allahtan bir hediye oldunu filan düşünmüştüm demişti. masso edit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Hadi ii şanslar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Masquerade said: massosoit said: ,sonradan öğrenmiştim.o ilk kolundan çekip tanıştımız günü doğumgünüymüş hatunun.Senin Allahtan bir hediye oldunu filan düşünmüştüm demişti. Allahın sevdiği kuluymuşsun, critlemişsin resmen. bence bu kadar şans bug abuse girer neyse helal elemana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Tanrılara ortam lazım,sen ortamı yarat.Gerisini onlara bırak... Gitmesem critleme yi bırak, miss licektik direk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 yolda gördüm birisiyle tanıştım geçen gün çok güzeldi sonra eve gidip seviştik. vücudu çok diriydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
massosoit Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 -Cleglaw- said: yolda gördüm birisiyle tanıştım geçen gün çok güzeldi sonra eve gidip seviştik. vücudu çok diriydi ohara diyorum sadece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 SenariouS said: Masquerade said: massosoit said: ,sonradan öğrenmiştim.o ilk kolundan çekip tanıştımız günü doğumgünüymüş hatunun.Senin Allahtan bir hediye oldunu filan düşünmüştüm demişti. Allahın sevdiği kuluymuşsun, critlemişsin resmen. bence bu kadar şans bug abuse girer neyse helal elemana ahah bug abuse olmuş direk hagatten xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2008 4 seneden sonra neden bitti ben onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar