Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Volfied said: ve forumdaki herkes sam in dark humor dan anlamadigini ogrendi ama ben dahil değilim buna! HAHAHAHHAHAHAHAHAHAAAAA!!! kara mizah ingilizce söylenince değişmiyor volfi, gülmezsin çünkü gülünmemesi gereken bir durumdur ama güldürecek materyal barınır içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Ben gülmemek isteyerek güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Bu Joker eskisini döver!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 sen black humor ile dark humor i karistirmissin sam sorun orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 ikisinin aynı şey olduğunu düşünmüyorsan şayet, aradaki farkı anlatabilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Cuce said: e rew en yenı joker hala catlak, o zamanar bile catlaktı aslında. ayrıca ayıp yanı nicholsonla karşılaştırmak, nicholson'ının ne olduğu nelere kadir olduğu belli biraz daha alttan almak lazım. ki ledger'ın sucu da değil yönetmenın dumbukluğu İşte tam olarak o yüzden "bu adam joker değil ki" demek hata bence. Çünkü 6-7 tane farklı ve hepsi orjinal serilere ait joker tiplemesi var. En çok bilineni (ve en uzun süreni) Jack Nickelson'un canlandırdığıyla örtüşen joker. Ama son filmdeki joker de 90ların batmanine damga vurmuş durumda. Hiç adam öldürmeyen sadece hırsız olan joker bile var. Bu seri sanırım 90ları esas almış. O yolda gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 yahu hepiniz sam'i tanimiyormus gibi hareket ediyorsunuz. Sam kafasina birseyi takarsa bu dogrultuda gider ve hic bir guc onu o fikirden vazgeciremez... adam hindu olsaydi bidahaki hayatinda kesin keci olurdu :P Bu joker oldukca iyi ve guzel bir joker yorumu, eskisi ile alakasi olmasa da ben asiri begendim ve bence jokeri krallar gibi oynamis. benim gibi dusunen de cok adam var, onlarla hem fikirim, senin gibi adamlar ise begenmiyor, onlara da saygim var, niye cirpindiklarini anliyorum malum, bana gore yanlis olsa da bu gorus saygi duymak lazim herkesin beklentisi farkli olur ;) Film de kraldi, joker de. 8.5 verdim gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 arkamdan hançerledin bap, ne güzel kafalamıştım seni. bir daha epic staff'ı ledger'ın oscar'ını karaborsada satıp alırsın artık. :P yok be abi, joker dandik bir karakter olsa da adam etseler eyvallah. ama adam zaten kültür ikonu haline gelmiş. çizgi-roman kötü adamı denince akla gelen neredeyse ilk tip. özgün ve oturmuş bir kişiliğe sahip. evet yani karaktere belli bir sadakat beklerim. bir scarecrow değil joker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Sana göre öyle o. Bana görede şaklaban imajından kurtulup harbici joker olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Sam said: arkamdan hançerledin bap, ne güzel kafalamıştım seni. bir daha epic staff'ı ledger'ın oscar'ını karaborsada satıp alırsın artık. :P yok be abi, joker dandik bir karakter olsa da adam etseler eyvallah. ama adam zaten kültür ikonu haline gelmiş. çizgi-roman kötü adamı denince akla gelen neredeyse ilk tip. özgün ve oturmuş bir kişiliğe sahip. evet yani karaktere belli bir sadakat beklerim. bir scarecrow değil joker. ben de yazdım başkaları da yazdı... yazılmış, çizilmiş 3-4 tane ayrı tip joker var toplam 10 civarı yazar tarafından. film çeviren birisi de bu çizgi romanlardan harmanlayıp istediği jokeri verme hakkına sahip. altına işeyip, devamlı kaşları çatık suratı asık tek kolu olmayan gotham citynin sevgilisi bir joker yaratmamış adam... geçmişte çizilmiş yapılmış bir joker bu... ama anlamıyorsun inatla. sen gördüğün jokeri beğenmişin. gerçek joker o diye birşey yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 will the real joker please stand up? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Sam said: arkamdan hançerledin bap, ne güzel kafalamıştım seni. bir daha epic staff'ı ledger'ın oscar'ını karaborsada satıp alırsın artık. :P yok be abi, joker dandik bir karakter olsa da adam etseler eyvallah. ama adam zaten kültür ikonu haline gelmiş. çizgi-roman kötü adamı denince akla gelen neredeyse ilk tip. özgün ve oturmuş bir kişiliğe sahip. evet yani karaktere belli bir sadakat beklerim. bir scarecrow değil joker. Karaktere belli sadakat beklermis. Yav herkes diyor 1 tane joker yok diye NEYINE SADIK KALACAKLAR ULAN. Farkli yorumlar var, buda boyle bir yorum ve ezdi gecti sorry kapattik arkadasim okthnxbye see you layer aligator.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 bazen sam'in deniz baykal oldugundan supheleniyorum, ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 adamın eline ilham versin diye verilmiş çizgi-roman belli. hangi versiyondan bahsediyorsunuz siz hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 agator, sanat diyoruz buna, adam kendine gore yorumluyo. iyi olmus bir seye karakterden uzak diye kotu demek sacmalik, ayrica karakterin binbir turlu hali var zaten, belli bi tip degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Şizofren adamın belli karakteri olmazki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 "Thats what happens when the unstopable force hits the immoveble object" Oha diye kaldım filmde bunu duyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Joker bence su ana kadar en iyi yapilmis versiyonuydu. Eski filmlerdeki saklabanin yerini cidden anarsi kaos dolu bi karakter almis. Cok mukemmel olmus. Tek sacma kisim bu jokeri karakola alinca suratina bi kova su vurmamalariydi onun disinda iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Will the real Batman please stand up olayını benden başka farkeden yok tanıdıklarım arasında niye öyle o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Joker: What happens if Unstoppable Force meets the Immovable Object? Batman: Server crash! :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Bence joker insanın kendine yakışanı giymesidir. Umarım bu aforizmam ile herkes kendine pay çıkarır hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Gangren said: Joker: What happens if Unstoppable Force meets the Immovable Object? Batman: Server crash! :p lol aynısını düşündüm filmde güldüm. Kimse anlamadı orda neye güldüğüme :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Beckett Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Hacı rachel diyorum rachel Maymun taş ilk filmdeki rachel nereye gitti de bu maymun geldi? İyi ki öldü bi film daha görmedik suratını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2008 Kate Beckinsale olmalıydı Rachel :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar