Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"i can go now"

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ShadowFury said:
Ama eğer kanserli çocuğun ailesi filan "bak şimdi siz oyuncuktan evlenmiş gibi yapıcaksınız, sana gelinlik filan da giydiricez" diye kandırıp çocuğun duygularını, psikolojisini istismar ettilerse hayvanlığın önde gidenidir derim, ciddi anlamda psikoloji bozabilecek bir olay.

oha kurguya bak =)
Mesaj tarihi:
8 yaşındaki bir kızdan beklenmesi yanlış olan bir fedakarlık. Heralde bi psikoloğa falan danışmışlardır ama bana yine de ters gelen bir olay, kızcağız ilerde bu olayın etkisinde kalabilir.

Ayrıca bu ölüme niye bu kadar üzülüyorsunuz? Dünyanın dört bir yanında açlıkla ve sefaletle mücadele eden, savaşlarda ölen çocuklar varken bu çocuk şanslıymış da sevdikleri ölüm anında yanında olabilmiş. Sana göre bana göre şanssız belki, ama milyonlarca başka çocuğa göre çok şanslı.
Mesaj tarihi:
NuKe said:
Evet çok duygulu acıklı bi olay. Gerçekten yüreğim burkuldu.

Not: Tanrı yok bilmemne diye bulduğunuz her deliğe laf sokuşturmasanız olmuyo dimi? "Olmayan" tanrıya niye isyan eder insan o da bi garip. İnananı var inanmayanı var. Şaka mısın nesin?

+1
Mesaj tarihi:
8 yaşındaki kızdan beklenmesi yanlış, ama kız kendi böyle hoş bir jest yapmışsa alkışlanacak bir hareket. Arkadaşı ölüyorsa zaten etkilenecek, şakadan evlilikleri olmaz sorun çıkaran.
Mesaj tarihi:
Evet aşırı duygusalım evet moralim bozuk ve o spoilerı yine de açtım :S

Fazla birşey, gerçekten fazla yani.

Küçücük çocuk neden kanser olur yani, neden ya daha yaşanacak o kadar şeyi var. Belki o kızla cidden evlenecekler çocukları olacak neden kanser olur ki. İlk mesajda spoilerın içindeki haykırışın aynısından ben de yapıyorum.

Lanet olsun...
Mesaj tarihi:
"ne kdr hoş bir jest"
"kız ne kadar olgunmuş"
"büyük fedakarlık"
"arkadaşının son isteğini yerine getirdi"

arkadaşlar kız daha 8 (SEKİZ) yaşında
ne olgunluğu ne jesti
bu yaşta yapacağı en büyük olgunluk barbi bebeğini komşunun kızıyla paylaşmak olmalı daha fazlası değil
çocuk bunlar çocukluklarını yaşamaları gerekiyor hemencecik olgunlaşalım büyüyelim demiştir herkes 15 yaşındayken ama dedik sadece
herkesin yaşını yaşaması gerekiyor ne daha fazlasını ne daha eksiğini
.
Mesaj tarihi:
Tabii ki de sonuçta hoş bir olay değil mi duygusal açıdan. Bence çok da müthiş birşey her türlü. Yapılanın bilinçli olması yada ne kadar büyük fedakarlık olması beni ilgilendirmiyor sadece bunun gerçekleşmiş olması ve o çocuğun mutlu ölmesi çok güzel gerçekten.

Güzel olan "mutlu" ölmesi "ölmesi" değil çekmeyin başka yerlere..
Mesaj tarihi:
çocuğun mutlu olması vs bunlara tabiki bi lafım yok çok güzel şeyler
bnm bahsettiğim kızın bunu bilinçli yapmasının-ki öyle mi değil mi bilmiyoruz- olgun olmanın takdir edilmesi

bana göre çok yanlış bu
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Küçücük çocuk neden kanser olur yani, neden ya daha yaşanacak o kadar şeyi var. Belki o kızla cidden evlenecekler çocukları olacak neden kanser olur ki. İlk mesajda spoilerın içindeki haykırışın aynısından ben de yapıyorum.

Lanet olsun...

Doğal Seleksiyon, Doğanın nüfusu koruma yöntemleri vesaire vesaire.

Tamam kötü bir durum, evet çocuk için bende üzüldüm ama bu çocuk ne ilk ne de son. Allah (aman dini tartışma başlamasın) yakınımıza vermesin, başı da sağolsun o ailenin.
Mesaj tarihi:
Scheriff said:
bnm bahsettiğim kızın bunu bilinçli yapmasının-ki öyle mi değil mi bilmiyoruz- olgun olmanın takdir edilmesi

bana göre çok yanlış bu

ölecek olmasına rağmen arkadaşına birşey yapmıycaksın yani
Mesaj tarihi:
Bone said:
Scheriff said:

bana göre çok yanlış bu

arkadaş heralde 8 yaşında diildir
Mesaj tarihi:
nileppezdel said:

Lanet olsun...

Dine çekmek olmasın topici ama.

Madem tanrı yok, niye tanrıyı suçluyorsunuz çocuk kanser oldu diye ? Garip yani.
Mesaj tarihi:
yani böyle bu durumdaki 8 yaşında iki çocuğun evlenmesini, normal evlilike karıştırıyorsunuz ya helal aklınıza fikrinize.

sanki gerdeğe girmişler de çoluk çocuğa karışmışlar. ne bilim sanki çocuk tecavüz etmiş de zorunlulukdan evlendirmişler.

helal
Mesaj tarihi:
Bone said:
Scheriff said:

bana göre çok yanlış bu

ölmek üzere olan arkadasın ver dese vercen yani
Mesaj tarihi:
hayır işin komiği böyle dışarıdan yorum yapanlar tanrı varlığı sorgularken, genelde bu işi bizzat tecrübe etmiş kişiler "o şimdi tanrı'nın cennetinde" filan der. benzer örnekler gördüm böyle birden fazla. dünyada bundan acıklı milyonlarca olay yaşanıyor her yıl, herkes ateist olurdu öyle düşünülebilse.

e kız onu yapmasa da ciddi bir etki altında kalırdı muhtemelen ama arkadaşlıklarının derinliğini bilmeden dışarıdan yorum yapmak ne derece doğru bilemiyorum pek.

yazık tabii..
Mesaj tarihi:
Bu ne la? Kaç yaşında bu çocuk abi.

said:
But "ladies' man" Reece turned gentleman and chose not to kiss the bride - despite earning a reputation as a flirt during his time in hospital.

Lorraine said: "He had a real crush on one of the nurses and was always a bit touchy-feely with her if the chance presented itself.

"In the end she had to tell him she was already engaged - but he was fine with that, because it cleared the way for him to 'marry' Elleanor.

Onun dışında çocuk ölmeden önce her istediğini yapmış. Dünyada açlıktan karınları şişerek ölen bir sürü çocuk varken bunu üzülmek için referans almak garip. Keşke afrikada ölen her çocuk böyle ölse, bu kötülerin arasında en iyisi kısacası.
Mesaj tarihi:
Bone said:
Scheriff said:

bana göre çok yanlış bu

ben 8 yaşında mıyım?
okuyun anlayın ondan sonra yazın sırf yazmış olmak için değil

ayrıca
bahsettiğim şey kızın çocuğun son isteklerinden birini yerine getirmesi ve bunun kötü olması falan değil
bir oyun oynamışlar işte hiç mi evcilik oynayıp evlenmedik biriyle, ekstradan gelinlik giyilmiş tören tadında olmuş neyse ne

8 yaşında böyle acılar karşısında böyle olgunluklar göstermenin doğal karşılanması, büyük insan muamelesi yapılması vs vs
tepki gösterdiğim nokta bu
çocuk bu
çocuk olcak
bilmicek öle olgunluk falan nedir bileceği tek olgunluk barbisini paylaşmak olucak

duygusuz insan muamelesi yapıp saçma cevaplar yazmayın
  • Yeni Oluştur...