Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar : The Last Airbender Movie

di

Öne çıkan mesajlar

Sinemada ilk defa bi filmde uyuyakalıyodum sdfsdafd.

Aşırı derecede sıkıcıydı. Hani bi su bükmek için 2 dakika sağ sola kol backa sallıolar fln. Fire benderlarında ateş yaratamaması ayrı kötü olmuş. Birde çizgi filmde Aang hep böle bi top oluşturur üstünde oturup gezerdi. Onu bekledim de yapmadı.

Appa ve Momo iyilerdi ama onlarıda çoook az gördük zaten.

Birde Aang'e öküz gibi AANG die seslenmeleri hani çok kıldı. Hani çizgi filmdeki gibi Eeng şeklinde niye seslenmedilerki rahatsız ediciydi o AANG lar.

Oyuncuların rol yapma kabileyetleride sıfıra yakın zaten. Okul piyesi gibiydi harbiden bazı sahneler.

Birde filmden önce gösterdikleri reklamlardaki 3D filmdekinden çok daha iyiydi. Gözlüğü çıkarıp izledim bi ara rahat rahat.

Umarım bir daha film çekemez Şamalayan.

Zhao

O Zhao ya da kafam girsin. Anladık bi parşomeni çaldın. 10 kere tekrar etti herif aynı cümleyi. Her sahnesinde kütüphaneye girip parşömeni çaldımd edi herif resmen asfsadfsda.

Azula

Azula da en sevdiğim karakterlerdendi onu oynayan kız da çok çirkin geldi daha düzgününü bulamamışlar mı

Sosyal ağlarda paylaş

Bugün gittim filme. ve ne desem az. Sanırım bütün dünya dilleri içerisinde duygularıma tercüman olabilecek tek bir cümle var, o da söylenmiş zaten.

Rock said:

Night Shyamalan'e kafam girsin...

Neresinden tutsam dökülüyo ya.

Senaryo desek, rezalet. Hani ilkokulda filan kitap özeti ödevi verirler de sonuç olarak kitabın konusuyla gidişatıyla alakasız bölük pörçük bi yazı dizisi oluşur ya, aynen öyle. Bu kadar mükemmel bi seriden nasıl böyle salak bi senaryo yazmışlar bilemiyorum ama üniversitelerde filan okutulası bi olay. Çizgi filmi izlememiş olsam filmden bi halt anlamazdım yemin ediyorum. 3 dakikalık bi sahne gösteriyo, zıt diğer sahneye, ordan diğer sahneye... Tamam bütün sezonu tek filmde toplamaya çalışmış, zor bi olay, ama bütünlüğü sağlayamamış işte. Resmen kopuk kopuktu bütün film. ki kafasına göre yaptığı değişiklikleri de hiç sevmedim, hiç becerememiş. Ateş bükücülerin rezaletini anlatmaya dilim varmıyo.

Oyunculuklar zaten samanyolu dizileri kalitesinde.

Hele zhao nun sondaki ruh sahnesinde filan ahah tamamdır, laikagnostikaczimendimüsvettesi karakteri tam dedim. Kenardan ak sakallı dede gelip fırça atıcak diye bekliyodum ki iroh amca ateş çıkardı adam kaçtı.

Çekimler desen de öyle, dialoglarda filan surata zoomlamalar filan, kötü geldi.
Oyuncuların tipleri filan konusunda da bu topikte bayağı nerdrage dönmüştü, o yüzden fazla yazmıyorum ama yazılanların fazlası yok, eksiği var. Az bile söylemişiz. Zuko yu oynayan çocuk tam bir şabalak.

Görsel efekt filan... Uğraşmışlar yapmışlar iyi güzel da avatarın bütün koreografisinin içine etmişler ya. Avatarın bence en ilgi çekici yanı bending hareketlerinin gerçek dövüş tekniklerinden alıntı olmasıydı, çizgifilmde çok estetik görünüyodu. Burda önceden verilmiş videoda da görebildiğimiz gibi folklor filan yapıyolar kenardan taş uçuyo ya, en büyük hayal kırıklığı bu oldu benim için.

Sonuç olarak 4.2 imdb notu nedir ya diyodum ki, çok bile vermişler. Hakettiği not kesinlikle 4 ün altında.
Ama yine de gidin, görün. Mükemmel bir serinin nasıl içine edilir, yerinde izleyin. Bu kadar güzel bir şeyden böyle iğrenç bi film çıkarmak ciddi bir başarı, büyük bir emek ürünü.
Sosyal ağlarda paylaş

Kötü bile olsa diye değil, kötü olduğunu bile bile gittim sırf Avatar diye.
Değdi mi? Film boyunca küfür ettim şıyamalan olucak herife.

Avatar bu, iyi kötü farketmez izliycem diyosan gidebilirsin, senin tercihin.
PotansiyeliOlanFilmlerinİçineEtmek101 konulu bi ders arıyosan kesin git.
Avatar olm bu, malzeme süper, ne kadar kötü çekebilirler ki diye düşünüyosan mutlaka git. Sonuçlara bayağı şaşırabilirsin.

Ama doğru düzgün bir film izliycem diye düşünüyosan yanına bile yaklaşma.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu yazdığım yazıda oldukça bol spoilerlı küfürler gelecek. İsterseniz banlayabilirsiniz. Sinemadan çıktığımdan beri sinirliyim. Bunları yazmak istiyorum.

Öncelikle SENİN ALLAH BELANI VERMESİN ŞAMBALAYAN.

YA GERİZEKALI HERİF KOCA SEZONU FİLME DÖNÜŞTÜRECENDE GİDİP HERKESİN KESİLMESİNİ İSTEMEDİĞİ ŞEYLERİ KESİP FERAGAT EDİP ABİDİK GUBİDİK BİR ÇEVİRME NEDİR YA.

Arka planda mıy mıy mıy bir hikaye anlatımı. Filmde canlılık namına hiçbirşey yok. Oyuncular bile aslında iyi oynayabilirlermişte ŞAMBALAYAN adamları durdurmuş gibi geliyor.

Abi esas güzelim serinin über epik müzikleri varken bu senelerin tekrarı müzikler ne. O kadar aksiyon sahnesi var bari şunlara heyecan kat.

O koca savaş nasıl bir savaş ya kanka gibi duruyorlar yanyana.

Ya garezin mi var arkadaş nedir bu ya. Ben bu serinin .... koyacam diye mi kastın.

Iroh'um nerde? Esas Roku nerde amk

Of nasıl kastıda senaryoyu bu kadar boktan hale getirdi anlamadım OF YA

YA BİDE ŞUURSUZCA PRODUCED,WRITTEN AND DIRECTED BY ŞAMBALAYA DEMEDİ Mİ

='(

Ayrıca AFM Senin ayrıca allah belanı vermesin

Avatar diye gitmeyin arkadaşım filme. Cidden seri aklınızda kalsın.

not: herifin adını bile yanlış ezberlemişim senin ben OOOOOOOOOOOOOOOF

tekrar düzeltme: önceki mesajalra bakarken aklıma geldi herifin adını niye ezberledim
Sosyal ağlarda paylaş

Ahahahah süper. Şu cümle bütün filmi özetlemiş
"Why does it take 5 minutes of dance moves for me to bend anything?"

Toph a da katılıyorum. Ama 2. filmde onu da yerin dibine sokarlar ezik bi karakterle.Şımıymıymıylanın başaracağından şüphem yok, avatarı stv filmi seviyesinde sunan adam toph gibi bi karakteri de rezil etmenin yolunu bulacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...