o earthbending sahnesi ne yahu diye dusunuyordum anca dustu jeton. cizgi filmde denizin ortasindaki metal hapishanenin filmdeki karsiligi herhalde, dagin yamacina earthbender hapsetmisler anladigim kadariyla... daha bir komik oldu butun sahne ahah
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Avatar : The Last Airbender Movie
"Kotu bile olsa Avatar lan bu, gidilir be" diyerek kendi kendimi kandirmaya calisiyorum dunden beri ama kanmayayim di mi ?
Destek olun plz.
Destek olun plz.
gidip de para kazandırmayın şoyalamamanan'a..
otursun aşağıya.
otursun aşağıya.
Kötü bile olsa diye değil, kötü olduğunu bile bile gittim sırf Avatar diye.
Değdi mi? Film boyunca küfür ettim şıyamalan olucak herife.
Avatar bu, iyi kötü farketmez izliycem diyosan gidebilirsin, senin tercihin.
PotansiyeliOlanFilmlerinİçineEtmek101 konulu bi ders arıyosan kesin git.
Avatar olm bu, malzeme süper, ne kadar kötü çekebilirler ki diye düşünüyosan mutlaka git. Sonuçlara bayağı şaşırabilirsin.
Ama doğru düzgün bir film izliycem diye düşünüyosan yanına bile yaklaşma.
Değdi mi? Film boyunca küfür ettim şıyamalan olucak herife.
Avatar bu, iyi kötü farketmez izliycem diyosan gidebilirsin, senin tercihin.
PotansiyeliOlanFilmlerinİçineEtmek101 konulu bi ders arıyosan kesin git.
Avatar olm bu, malzeme süper, ne kadar kötü çekebilirler ki diye düşünüyosan mutlaka git. Sonuçlara bayağı şaşırabilirsin.
Ama doğru düzgün bir film izliycem diye düşünüyosan yanına bile yaklaşma.
Bu yazdığım yazıda oldukça bol spoilerlı küfürler gelecek. İsterseniz banlayabilirsiniz. Sinemadan çıktığımdan beri sinirliyim. Bunları yazmak istiyorum.
Öncelikle SENİN ALLAH BELANI VERMESİN ŞAMBALAYAN.
YA GERİZEKALI HERİF KOCA SEZONU FİLME DÖNÜŞTÜRECENDE GİDİP HERKESİN KESİLMESİNİ İSTEMEDİĞİ ŞEYLERİ KESİP FERAGAT EDİP ABİDİK GUBİDİK BİR ÇEVİRME NEDİR YA.
Arka planda mıy mıy mıy bir hikaye anlatımı. Filmde canlılık namına hiçbirşey yok. Oyuncular bile aslında iyi oynayabilirlermişte ŞAMBALAYAN adamları durdurmuş gibi geliyor.
Abi esas güzelim serinin über epik müzikleri varken bu senelerin tekrarı müzikler ne. O kadar aksiyon sahnesi var bari şunlara heyecan kat.
O koca savaş nasıl bir savaş ya kanka gibi duruyorlar yanyana.
Ya garezin mi var arkadaş nedir bu ya. Ben bu serinin .... koyacam diye mi kastın.
Iroh'um nerde? Esas Roku nerde amk
Of nasıl kastıda senaryoyu bu kadar boktan hale getirdi anlamadım OF YA
YA BİDE ŞUURSUZCA PRODUCED,WRITTEN AND DIRECTED BY ŞAMBALAYA DEMEDİ Mİ
='(
Ayrıca AFM Senin ayrıca allah belanı vermesin
Avatar diye gitmeyin arkadaşım filme. Cidden seri aklınızda kalsın.
not: herifin adını bile yanlış ezberlemişim senin ben OOOOOOOOOOOOOOOF
tekrar düzeltme: önceki mesajalra bakarken aklıma geldi herifin adını niye ezberledim
Öncelikle SENİN ALLAH BELANI VERMESİN ŞAMBALAYAN.
YA GERİZEKALI HERİF KOCA SEZONU FİLME DÖNÜŞTÜRECENDE GİDİP HERKESİN KESİLMESİNİ İSTEMEDİĞİ ŞEYLERİ KESİP FERAGAT EDİP ABİDİK GUBİDİK BİR ÇEVİRME NEDİR YA.
Arka planda mıy mıy mıy bir hikaye anlatımı. Filmde canlılık namına hiçbirşey yok. Oyuncular bile aslında iyi oynayabilirlermişte ŞAMBALAYAN adamları durdurmuş gibi geliyor.
Abi esas güzelim serinin über epik müzikleri varken bu senelerin tekrarı müzikler ne. O kadar aksiyon sahnesi var bari şunlara heyecan kat.
O koca savaş nasıl bir savaş ya kanka gibi duruyorlar yanyana.
Ya garezin mi var arkadaş nedir bu ya. Ben bu serinin .... koyacam diye mi kastın.
Iroh'um nerde? Esas Roku nerde amk
Of nasıl kastıda senaryoyu bu kadar boktan hale getirdi anlamadım OF YA
YA BİDE ŞUURSUZCA PRODUCED,WRITTEN AND DIRECTED BY ŞAMBALAYA DEMEDİ Mİ
='(
Ayrıca AFM Senin ayrıca allah belanı vermesin
Avatar diye gitmeyin arkadaşım filme. Cidden seri aklınızda kalsın.
not: herifin adını bile yanlış ezberlemişim senin ben OOOOOOOOOOOOOOOF
tekrar düzeltme: önceki mesajalra bakarken aklıma geldi herifin adını niye ezberledim
Ahahahah süper. Şu cümle bütün filmi özetlemiş
"Why does it take 5 minutes of dance moves for me to bend anything?"
Toph a da katılıyorum. Ama 2. filmde onu da yerin dibine sokarlar ezik bi karakterle.Şımıymıymıylanın başaracağından şüphem yok, avatarı stv filmi seviyesinde sunan adam toph gibi bi karakteri de rezil etmenin yolunu bulacaktır.
"Why does it take 5 minutes of dance moves for me to bend anything?"
Toph a da katılıyorum. Ama 2. filmde onu da yerin dibine sokarlar ezik bi karakterle.Şımıymıymıylanın başaracağından şüphem yok, avatarı stv filmi seviyesinde sunan adam toph gibi bi karakteri de rezil etmenin yolunu bulacaktır.
ahah o kayanın uçması olayı süpermiş ahahah.
abi aang'in (veya AĞNG) surat ifadesi filan da süpermiş yukardaki videoda bu arada dsfsf
ADAM YOKTAN ATEŞ YARATTI LA KAÇIN
AHSDGADSGHF
abi cidden komik ama orası
abi cidden komik ama orası
ya paticikte şalamayanı savunan bir arkadaş vardı diye hatırlıyorum , o nerede acabaa ?
Öne çıkan mesajlar