Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avatar : The Last Airbender Movie


di

Öne çıkan mesajlar

Shyamalan olmamış ya. Shyamalan bayıldığım bir yönetmen fakat adamın şöyle bir olayı(tarzı) var: Filmleri hep yarı fantastik.
Şimdi Avatar'ın tamamen fantastik bir hikayesi var. Benim merak ettiğim Shyamalan tamamen fantastik bir film yönetebilecek mi? Avatar da diğerleri gibi yarı fantastik olursa airbend olur cidden, havada kalır çok fena.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

avatar'in konusunda tartışılmıştı ve o zamanlarda herkes aynı şeyleri söylemişti,kimsenin bir beklentisi yok bu filmden.

Adam filmin haklarını yaklaşık 2 sene önce satın aldı hatta James Cameroon'la davalık olmuştu.Cameroon'un da Avatar adlı bir film çekiyor işte isim yüzünden davalık oldular Cameroon kazandı :) Shami'de böyle yaptı ismini işte.

Kötü ya,çok kötü hemde kim bilir ne kadar kötü bir film olur.Sonunda yine biri ölü çıkar falan asdf
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi dur daha ortada ne fragman, ne sahneler ne resim var hemen yerin dibine soktunuz filmi! Batmande de böyle Heith Ledger'a gider yaptı herkes sonra 180. İlk görüntüler bir gelsin kadro senaryo belli olsun; konuyu anlıyalım sonra başlarsınız eleştirmeye.
Tahminimce avatar büyümüş yeni bir savaşın eşiğine gelmiş dünya tribinde falan olur konu! Ayrıca çocuk gibi + monk şiddeti sevmiyen birini tabiki Leonardo oynucak :D

Vin Diesel'de Suko olabilir! Firelord!!! Yakışır o zaman.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi Batman farklıydı,Jack Nicholson'un yerine 28 yaşındaki toy bir adamın yeni Joker olacağı açıklanmıştı.Heath Ledger'dan iyi bir performans geleceğini herkes bekliyordu ama böyle olağanüstü olacağını beklemiyordu.Üstüne üstlük Christoper Nolan gibi bir yönetmen var filmin başında ki diğer tarafta Shamalayan :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...