Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Xo

Öne çıkan mesajlar

Emaleth said:

Cuce said:

ama asıl soru neden mac.

güzel soru.

şimdi efenim 92den beri bilgisayar kullanıyorum, hep de pc kullandım. daha gençken problem diildi virüs olsun, program çökmesi olsun, disk yırtılması olsun, fan bilmem nesi olsun...
fekat artık zurnanın zırt dediği yerdeyim. stabil, zart zurt servise gitmek istemeyen, kodum mu çalışan, bana laga luga yapmayan bir makinem olsun, mutlu mesut geçineyim gideyim istiyorum.
eskiden hardware'den anlardım, artık yetişemiyorum, dolayısıyla makineye ram takalım, yok fanını yenileyelim filan oldu mu geriliyorum fena halde, bir sürü de paralar veriyorum en ufak problemde götürüp servise verdiğim için.
velhasıl rabbime sordum mac al kurtul dedi.

beni :P

Alla alla ben mi çok ballıyım siz de mi bi uğursuzluk var anlamadım.Şu an kullandığım sistemi 3 yıl önce topladım 1 kere bile teknik servise gitmedi makine mavi ekran bile vermedi ki antivir kullanmam, olduk olmadık bi sürü crak warez sitesine girerim .Bi ekran kartını yeniledim o da sök tak.Haa 3k bayılıp bir led ekranlı mac aliim diyorum sonra ne gerek var para mı batıyo diip cayıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Düne kadar böyle diyen bi adamken (3klık aymek kısmı hariç tabi hehe) dün harddiskim geri dönmemecesine gümledi. Hiç bir uyarı vermeden direk gümledi ama, akşam çalışan harddisk sabaha rabbine kavuşmuş.

Samsung bide, öyle dandik marka da değil. Değiştirecekler ama en az 1 haftayı bulur dediler. Ben de gittim bi 500lük daha hd aldım, zaten elimdeki 500 de dolmak üzereydi. Piyango gibi çıkabiliyor arada
Sosyal ağlarda paylaş

bence oyunu bikaç sene içinde çıkarıcaz diyerek fake atıyolar. yakın bir tarihte, birgün ansızın raflarda Diablo 3'ü görücez. kasiyere sorucaz "hocam bu gerçek mi?" kasiyer dicek "he valla öyle", inanmıcaz eve gidicez bilizırdnoktakom u açıcaz "BİZ ŞAKA YAPTIKKKİ 2012'DE ÇIKARIRMIYIZ LEN HİÇ EHE EHE ÇIKARDIK BİLEM" yazıcak orda.

ve

sonra kan ter içinde gördüğümüz rüyadan uyanıcaz.

the end
Sosyal ağlarda paylaş

sendit paraya sıkıştıkça açıklıyor beklenen oyunlardan birisinin çıkış tarihini. oyun firmaları nasıl izin veriyor böyle bir saçmalığa onu anlamıyorum. hayır bir de fiyat da açıklıyor denyolar, burdaki fiyatın altına üstüne çıksa oyun ne yapacaklar? vadeli işlemler borsası mı ki bu oyuncu milleti kaybedeceği parayı görmezden gelsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu bu adamlar dememis miydi buyuk bir dunya yaratiyoruz, yasayan sehirler olucak vs. diye ben mi yanlis anlamistim? Simdi bazi yerleri kesiyorlarmis oyundan yada cok uzun zaman once kesmisler zaten. Act'lere ayrilacak gene diablo 2 tarzi. Kotu oldugu icin soylemiyorum ama adamlar acik acik sallamiyorlar oyunu bir SC 2 yi yada wow u salladiklari kadar. Patch gelmis test serverlarina da pek birsey eklenmemis sanirim zaten rezaletti o da lol, nisanda "1 hafta icinde cikariyoruz patchi" demisti adamlar, daha su an teste acildi.

Ben diablonun daha cok ciddiye alinacak bir oyun olucagini saniyordum ama oyle gozukmuyor. Cok dandik bir oyun cikmaz umarim. En sevdigim blizzard oyunu lan :(
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...