Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Ben anlamadım tam abi, burnun üstüne, kaşların arasına mı götürecez sivri şeyi?
Brigand Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mal said: mesela bana olması için illa bişey yaklaştırmam gerekmiyor. sadece konsantre olup iki gözümün arasına odaklanıncada hissediyorum. Bende böyle yapabiliyorum aynen.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mal said: çok küçükken keşfettiğim bişey. iki gözümün arasına sivri yada metal bişeyi değdirmeden yaklaştırınca böyle gıdıklanma gibi hafif ağrı gibi zonkloma gibi bişey oluyor. bi kaç kişiye daha yaptım onlarda hissettiklerini söylediler. hatta kekledim adamları ben büyücüyüm bio enerjinle oynuyorum felan diye. nedir bu? yapan yada ne olduğunu bilen var mı? birçok şeyden dolayı olabilir. gözlerin tam ortası, kıllar var, başımız ağrıdığında o bölgede de ağrı hissedilir. hepsi birleşince, böyle bir gıdıklanma gibi hise neden oluyor olabilir. ama ben en çok kıllardan dolayı olduğunu düşünüyorum. tene dokunmadan kıla dokunmak da sinirlerin hissetmesine neden olur.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 daha kıla dokunmadan oluyor ama?
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 politik bi tartışma başlatalım ilgi çeker dfsdgs
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Bone said: Mal said: çok küçükken keşfettiğim bişey. iki gözümün arasına sivri yada metal bişeyi değdirmeden yaklaştırınca böyle gıdıklanma gibi hafif ağrı gibi zonkloma gibi bişey oluyor. bi kaç kişiye daha yaptım onlarda hissettiklerini söylediler. hatta kekledim adamları ben büyücüyüm bio enerjinle oynuyorum felan diye. nedir bu? yapan yada ne olduğunu bilen var mı? birçok şeyden dolayı olabilir. gözlerin tam ortası, kıllar var, başımız ağrıdığında o bölgede de ağrı hissedilir. hepsi birleşince, böyle bir gıdıklanma gibi hise neden oluyor olabilir. ama ben en çok kıllardan dolayı olduğunu düşünüyorum. tene dokunmadan kıla dokunmak da sinirlerin hissetmesine neden olur. kendi adına konus agali sdf
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2008 peki G noktasına ne demeli ?
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hiç bişey dokundurmasam da oluyor. sadece orda öyle bişey hissetmek istemem yetiyor. uplıyorum bunu belki bi bilen çıkar.
di Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 di said: Gozunuzu kapatin. Sonra bir arkadasiniz ayni seyi yapsin size hissettirmeden, dokunmadan. Ayni seyleri hissetmiceksiniz cunku gozlerinizin ortasina dogru yaklasan birsey gormuyor olacaksiniz. di said: -Cleglaw- said: gözlerimi kapatıp denedim. dfgd gene ağrıyo. alakası yok gözle Yaptigin seyi biliyorsun cunku. Bir arkadasin ya da kardesin falan yapsin. Bu ikisi iste olay. Otesi yok. Bildigin icin hissediyosun.
stimpak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 postergen dönemde 3. göz diye bi kitap okumuştum, orda da çakra makra zırvalamıştı dayının teki böyle bişeyler. ama o kitapta o noktayı delip bişeyler tıkıyolardı falan, sonra da abimiz 3. gözüyle falan görüyodu bulşit yayınları : 3. göz , okuyayım falan diyen varsa da uzak dursun (:D
aquila Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 boynuzum var benim, onu hissediyorum, unicornum ben.
Mal Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 ya biride telekinezi telepati gibi psişik güçleri harekete geçirmek için kullanılan temel güç yada mana gibi bişey dese. öyle bi cvp bekliyorum galiba :D
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Abi kaç ay sonra mesaj atmaya kaldığın yerden devam etmek nasıl bir sadıklıktır =)
Brigand Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Brigand said: Mal said: mesela bana olması için illa bişey yaklaştırmam gerekmiyor. sadece konsantre olup iki gözümün arasına odaklanıncada hissediyorum. Bende böyle yapabiliyorum aynen. waay helal olsun adama tam atacağım mesajı atmış diyecektim ki zaten ben atmışım sonra farkettim dfgdfgf
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 tek açıklaması alından beyne daha çok impulse gitmesi arkadaşlar. gözünüzden çıkanlar, burnunuzdan çıkan sinirlerin hepsi beyne alnınızdan gidiyor. bu yüzden hassas olması gayet normal.
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 bant yapıştırınca daha bi acayip oluyor
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 kısaca, bu da benzer sebepten oluyor. http://www.beyazgazete.com/video-galeri-kedilere-bant-yapistirilirsa-videosu-v3310.html
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 kuzikeri etkisi olarak geçer. aratabilirsiniz.
Olivies Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 MrLevie said: tek açıklaması alından beyne daha çok impulse gitmesi arkadaşlar. gözünüzden çıkanlar, burnunuzdan çıkan sinirlerin hepsi beyne alnınızdan gidiyor. bu yüzden hassas olması gayet normal. bi fikrim yok yalnız mantıklı geldi.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Cool story, ama göz sinirleri gözün arkasındaki boşluktan direkt KAFA'nın içine akıveriyorlar. Alından falan geçmiyorlar.
Öne çıkan mesajlar