Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

iki gözün arasında hissedilen şey

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mal said:
mesela bana olması için illa bişey yaklaştırmam gerekmiyor. sadece konsantre olup iki gözümün arasına odaklanıncada hissediyorum.

Bende böyle yapabiliyorum aynen.
Mesaj tarihi:
Mal said:
çok küçükken keşfettiğim bişey. iki gözümün arasına sivri yada metal bişeyi değdirmeden yaklaştırınca böyle gıdıklanma gibi hafif ağrı gibi zonkloma gibi bişey oluyor. bi kaç kişiye daha yaptım onlarda hissettiklerini söylediler. hatta kekledim adamları ben büyücüyüm bio enerjinle oynuyorum felan diye.

nedir bu? yapan yada ne olduğunu bilen var mı?

birçok şeyden dolayı olabilir.
gözlerin tam ortası, kıllar var, başımız ağrıdığında o bölgede de ağrı hissedilir.
hepsi birleşince, böyle bir gıdıklanma gibi hise neden oluyor olabilir.
ama ben en çok kıllardan dolayı olduğunu düşünüyorum. tene dokunmadan kıla dokunmak da sinirlerin hissetmesine neden olur.
Mesaj tarihi:
Bone said:
Mal said:
çok küçükken keşfettiğim bişey. iki gözümün arasına sivri yada metal bişeyi değdirmeden yaklaştırınca böyle gıdıklanma gibi hafif ağrı gibi zonkloma gibi bişey oluyor. bi kaç kişiye daha yaptım onlarda hissettiklerini söylediler. hatta kekledim adamları ben büyücüyüm bio enerjinle oynuyorum felan diye.

nedir bu? yapan yada ne olduğunu bilen var mı?

birçok şeyden dolayı olabilir.
gözlerin tam ortası, kıllar var, başımız ağrıdığında o bölgede de ağrı hissedilir.
hepsi birleşince, böyle bir gıdıklanma gibi hise neden oluyor olabilir.
ama ben en çok kıllardan dolayı olduğunu düşünüyorum. tene dokunmadan kıla dokunmak da sinirlerin hissetmesine neden olur.

kendi adına konus agali sdf
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
hiç bişey dokundurmasam da oluyor. sadece orda öyle bişey hissetmek istemem yetiyor. uplıyorum bunu belki bi bilen çıkar.
Mesaj tarihi:
di said:

Gozunuzu kapatin. Sonra bir arkadasiniz ayni seyi yapsin size hissettirmeden, dokunmadan. Ayni seyleri hissetmiceksiniz cunku gozlerinizin ortasina dogru yaklasan birsey gormuyor olacaksiniz.

di said:

-Cleglaw- said:
gözlerimi kapatıp denedim. dfgd gene ağrıyo. alakası yok gözle

Yaptigin seyi biliyorsun cunku. Bir arkadasin ya da kardesin falan yapsin.

Bu ikisi iste olay. Otesi yok. Bildigin icin hissediyosun.
Mesaj tarihi:
postergen dönemde 3. göz diye bi kitap okumuştum, orda da çakra makra zırvalamıştı dayının teki böyle bişeyler. ama o kitapta o noktayı delip bişeyler tıkıyolardı falan, sonra da abimiz 3. gözüyle falan görüyodu

bulşit yayınları : 3. göz , okuyayım falan diyen varsa da uzak dursun (:D
Mesaj tarihi:
ya biride telekinezi telepati gibi psişik güçleri harekete geçirmek için kullanılan temel güç yada mana gibi bişey dese. öyle bi cvp bekliyorum galiba :D
Mesaj tarihi:
Brigand said:

Mal said:
mesela bana olması için illa bişey yaklaştırmam gerekmiyor. sadece konsantre olup iki gözümün arasına odaklanıncada hissediyorum.

Bende böyle yapabiliyorum aynen.

waay helal olsun adama tam atacağım mesajı atmış diyecektim ki zaten ben atmışım sonra farkettim dfgdfgf
Mesaj tarihi:
tek açıklaması alından beyne daha çok impulse gitmesi arkadaşlar. gözünüzden çıkanlar, burnunuzdan çıkan sinirlerin hepsi beyne alnınızdan gidiyor. bu yüzden hassas olması gayet normal.
Mesaj tarihi:
MrLevie said:

tek açıklaması alından beyne daha çok impulse gitmesi arkadaşlar. gözünüzden çıkanlar, burnunuzdan çıkan sinirlerin hepsi beyne alnınızdan gidiyor. bu yüzden hassas olması gayet normal.

bi fikrim yok yalnız mantıklı geldi.
  • Yeni Oluştur...