mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 60 dolar normal mi? abi dalga mı geçiyorsunuz 2 tane grafik güzelleştirip aynı oyunu veriyolar onu da artik kendileri yapmıyolar zaten. bu kadar açık olmayın söğüşlenmeye ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 len pis koyunlar https://steamdb.info/sub/464066/ demin warhammer a baktım hadi diğerleri ile o kadar fark yoktu. Burada var. Chinese Yuan¥ ₺273,16 Argentine PesoARS ₺291,83 Russian Ruble ₺329,55 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 değil 60 dolar 10 dolar bile vermem ben de 60 dolar nşda çok pahalı değil 3 tane aaa oyunun remasterı ve tüm dlcleri ekli paket için. ama direkt 60 doları TL'ye çevirmeleri çok güzel olmuş, 420tlyi görünce annene küfür etmiş gibi bakıyosun firmaya ama abd fiyatının aynısı sana fazladan geçirdiği yok, geçirenler başka.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 (düzenlendi) oyun degil koca seri.. oeh bilader biz oynadik sayemizde kult oldu diyip ustune para alin bari fakirler Şubat 4, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 5 saat önce, Namessar dedi ki: Mass Effect 1 icin roportajda sunu demisler, benim icin butun remastered bitmistir: Benim zaten bu seri ile derdim gittikce rpg den shootera donmesidir. M1 in dinamiklerine dokunacaklarsa ben acar eskileri oynarim. grafiklerinden bir sikayetim yok. Benim için de ME1 bambaşkaydı, karakterler arası banter, müzikleri, yarattığı mekanları (o canım citadel bi daha belini kaldıramadı). Yabancı forumlarda vs. ME2'nin serideki en çok beğenilen olduğunu görünce baya şaşırmıştım. Hadi hepsini kendi içinde sevmeye alıştım zaman içinde, ama bu nolcak bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Valla forumlarında sırf o değil sansürde olacak vs yazıyor , neyi sansürleyeceklerse artık. Lan olm çinliye 273 , arjantlinliye 291 , rusa 329 a veriyor bize 420 ye verince normal diyorsunuz nası mantık lbe bu. :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Turk irkina bak neydi ne oldu. para irki bozdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 (düzenlendi) elin çinlisi arjantinlisi rusuyla bir mi tutuyorsun bizi eyyyy darksan Şubat 4, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 1 saat önce, Sam dedi ki: 10-15 yıllık ai upscale, char downgrade oyuna tam fiyat istemek de tam nintendo tier. “fazla rpg idi ona da ayar çektik” kısmı zaten tam meme yapmalık. hayır düzgün remake yaparlar eyvallah. ancak ilk oyun çıkalı bi 15 sene falan oldu galiba? onu 4k ya upscalesen nolcak yapmasan nolcak. üstüne bu fiyatla ''ama tüm oyunlar + tüm dlcler ile geliyor'' fiyat iyi demeleri çıldırttı... neyse alan alsın. ben o femshep dowgrade i gördükten sonra korsanlamaya bile tenezzül etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 1 saat önce, Silphatos dedi ki: elin çinlisi arjantinlisi rusuyla bir mi tutuyorsun bizi eyyyy darksan nerdeee keşke tutabilsem allahın Xiaomi si bile buraya yatırım yapacak. Ucuz iş gücü ve gümrük birliği mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 fakirsen oyun lüks zaten ne oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 35 dakika önce, knox dedi ki: neyse alan alsın. ben o femshep dowgrade i gördükten sonra korsanlamaya bile tenezzül etmem. abi bu noktada bitti zaten, düzgün yapmaları gereken birinci şeyi bozmuşlar. yazık jennifer hale de heyecanlanmış. https://www.pcgamer.com/femshep-finally-gets-her-due-in-mass-effect-legendary-edition-trailer-jennifer-hale-extremely-stoked/ bu fan mod geçen yıl çıkan: bu da 60$ istenen 'remaster': Allah seni kahretsin bioware. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Non otuzbirable! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2021 (düzenlendi) ME1 icin gorsel ve islevsel bir kac mod kurdum. cokta guzel oldu. remaster falan gerekmiyor bana artik. bye bye EA. Şubat 17, 2021 Namessar tarafından düzenlendi typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2021 commander shepard? https://www.instagram.com/p/CLrAjEuhtTe/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 On 04.02.2021 at 17:07, Darksun dedi ki: Valla forumlarında sırf o değil sansürde olacak vs yazıyor , neyi sansürleyeceklerse artık. “Censored Content: Camera angles were changed to show less booty (mostly on miranda), femshep upskirt camera was altered during some sitting scenes. (game has not yet been released at time or writing)” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 free camera tırmanmalı genshin ciro rekoru kırarken tanklayan oyunlar ertesi remaster'a sığınan kapanma arifesindeki bioware'in dertleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 bioware bu saatten sonra muhafazakarlasmadigina gore muhtemelen feminist/sjw damarlari kabardi gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Denuvo varmış, üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 6 aya ea play/gamepass e düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 acayip alasım var bunu ya deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 götüm gibi duruyodu zaten bi de mirandanın götünü de sildilerse düz me1 oynarım oynamamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 (düzenlendi) ea play pro'da var, 100gb download. bugun bakarim biraz 21:9 support eklemisler, umarim 32:9 da vardir Mayıs 16, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 ona çok yapıştırıyorlar steamde yarım yamalak support diye. Cutscene vb de sorun varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2021 EA Play Pro 120TL. Oyunu 2-3 ayda bitirebilir miyim ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar