BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 lig tv den mesaj geldi. belgeselin galasında Alen demiş. noluyor laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 genç fb de gittiydi di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 adamlar kendilerine bile karşı. gerçi artık paf takımla çıkıcaz diyip çıkmayan bi yönetimin taraftar grubu çarşı buda yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 "Çarşı kendine de karşı." :) Valla severdim Çarşı'yı. Çok yaratıcı pankartları tezahuratları yenilikleri olurdu. Vazgeçerler mi bilmem ama futbola bir renk kattıkları kesindi. Öte yandan en azından her köşe başında apartman duvarında ağaç gövdesinde sprey boyayla ya da çakıyla "Çarşı" yazısı görmekten kurtuluruz diye teselli edebiliriz kendimizi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 dagildigi yok ya, tavir yapiyorlardir... uzlasilir illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 kulubun onune gectigi icin sona erdirmisler zuhaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Ulan hakikaten sölüyorun bunu bir fenerli olarak onların besteleri çok iyiydi severdim üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 çarşı gider pazar gelir tribündeki rant kavgası asla bitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Yanlız bir yerde de haklılar. Çarşı hakikaten BJK'nın önüne geçti. Kaç senedir ne ligde ne Avrupa'da bir şey yapamayan tekdüze giden 2-3.lük takımı haline geldi BJK. Bir heyecan yok, bir yenilik yok, rakiplerine karşı herhangi bir üstünlük denklik yok. Oysa Çarşı sürekli gündemde, her şeye rağmen sürekli bir yenilik sürekli bir başarı var adamlarda. Aslında şu tabloda kendini feshetmesi gereken Çarşı değil BJK. Hatta "taraftar gurubumuz bile önümüze geçti diye dağılıyo" diyerek utançtan şimdi feshetmeleri lazım en kötü :) Ha, feshetmek yerine istifa edip de yeni adamlara bıraksalar da olur tabii yönetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 adamınbiri said: adamlar kendilerine bile karşı. gerçi artık paf takımla çıkıcaz diyip çıkmayan bi yönetimin taraftar grubu çarşı buda yalandır. biz de türkiye kupası alt ligimiz yedeklerle gençlerle çıkıcaz demiştik ne var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 bu taraftar o takıma yakışmıyordu zaten 2 gömlek fazla geliyor çarşı bjkye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 çarşıspor oldu takım zaten yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 slickers said: bu taraftar o takıma yakışmıyordu zaten 2 gömlek fazla geliyor çarşı bjkye bencede haklısın. ayrıca fb ve gs takımlarıda taraftarlarına 3-4 gomlek fazla geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Biri toggie ye laf etsin de tartışma ortamı çıksın arkadaşlar hadi adam yırtınıyor. konuya dönersek ; olay sadece Çarşı isminin bitmesi , Çarşı grubu Beşiktaş taraftarı olarak varlığını sürdürecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 zaten bir çoğu kongre üyesi. diğer takımın taraftarları gibi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 slickers said: bu taraftar o takıma yakışmıyordu zaten 2 gömlek fazla geliyor çarşı bjkye Hangisine yakışıyor o zaman?Beşiktaş diğer takımların hiçbirisine benzemez arkadaşlar çoğu bilmeyebilir bunu(sakın övmek için söylediğimi zannetmeyin)maçtan saatler öncesinde hazırlıklar yapılır herkes toplanır marşlarla stada yürünür.Bu grupta baba ve oğullar vardır.Çünkü Beşiktaşlılık bir babanın oğluna bırakabileceği en büyük mirastır!Çünkü Beşiktaşlılık yüreğiyle,sesiyle taraftarın sahada olmasıdır(stadda değil)!Diğer takımlar hiçbir zaman yaşamayacakları sevgiyi arkadaşlığı o hiç sevmedikleri,kıskandıkları hatta nefret ettikleri ama sadece onu taklit edebildikleri ÇARŞI grubu yaşıyordu.Hangi takımda var böyle bir taraftar Türkiye için zaten sormuyorum.Girin UEFA'nın resmi sitesine verilere bakın en fazla ortalama seyirci(kapasitesine göre),en iyi marşlar,en iyi pankartlar,ses düzeyi,showlar ve genel sıralamayı bakın 1.BEŞİKTAŞ buda ÇARŞI sayesinde!Türkiye'deki tüm takım taraftarlarından bir kaç gömlek üstün olan taraftar topluluğudur ÇARŞI. Ama isterimki gerçekten diğer takımlarında taraftarları kendini geliştirsin rakip olabilsinler.Bu sevgiyi onlarda yaşasın. Neyse uzun lafın kısası ÇARŞI gerçekten bırakırsa sadece Beşiktaş değil tüm takımlarda kaybeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2008 Birilerinin maşası olmaya devam edeceklerse bıraksınlar bir zahmet, klube hayırları yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Serdar Bilgili'yi gönderen Çarşıydı dimi.Demiröreni gönderemez mi sence?Ya Seba'yı kim gönderdi?Ahmet Dursun Seba gitsin diyen? Ruhunda anarşistlik var grubun sisteme karşılar arkadaş. Bende bunu seviyorum.Herkesin görüşünede saygı duyuyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Aziz başkan çarşıyı transfer etmeli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Yıkıldım moralim bozuldu. Alen abi papa olsana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Çarşıda doğanlar entari bulamazlar Çarşıda satıcılar herşeyi pazarlar Çarşıda duranlar herkesi anlar Çarşıda kızanlar daima ağlar Çarşıda dualayanlar Tanrıyı bulurlar Çarşıda koşanlar her zaman koşarlar Çarşıyı sevenler hep sever Çarşıya ağlayan her zaman ağlar Çarşıda Ramazan kula daima bayram Çarşının çöpü belediye işçisinin kaderi Çarşıda satıcılar karşı karşı Çarşıda eğlendik çarşıda gülümsedik Çarşıda eğlendik çarşıda dikildik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 lucifertr said: Serdar Bilgili'yi gönderen Çarşıydı dimi.Demiröreni gönderemez mi sence?Ya Seba'yı kim gönderdi?Ahmet Dursun Seba gitsin diyen? Ruhunda anarşistlik var grubun sisteme karşılar arkadaş. Bende bunu seviyorum.Herkesin görüşünede saygı duyuyorum... Sorun burada zaten tribünlerin hepsi yönetim istifa diye bağırırken bu tipler susun fena yaparız diye millete sataşıyorlar. Eh tabi yönetimdem bir çıkarı olmasa körü körüne bu durumu bu kadar kötü haldeyken savunacak değiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 yani laf atan arkadaşların tuttuğu takımların tezaruhatlarının %80i çarşıdan ithal. heh ve Türkiyede çok az olan birşeyi, semt takımı olmayı çarşı sayesinde başarmıştır bjk. fb bile daha yeni yeni bu duruma gelebilirken, (gs de bu yok tabi) beşiktaş çarşısı ile semt takımı olmuştur bjk. komik geliyor insanlara ama sosyal olaylara da karşıda gayet hassaslardı. Bu çağlayanda filan dğzenlenen laiklik, cumhuriyet mitinglerine filanda katılan tek gruptur bu anlamda. yorumların bir tanesinde yazıyordu, çarşı bir grup değil ruhtur diye. doğru demiş arkadaş. klübün önüne geçtiğide doğru yani. avrupa maçlarında özellikle klüp dökülürken taraftar hep övgüleri aldı. bir çoğunuzun çok beğendiğ liverpool taraftarlarıda baktı aval aval noluyor lan burda diye. Real Madrid'in taraftarları ateşlemek için yetiştireceği amigolardan biride çarşının arasına gönderilicekti. vs. bakalım ne olucka. bence Alen böyle diyor ama ne olucağıda belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2008 Galatasaraylı olarak Çarşıyı severdim güzel bir grp. hiç unutmam bjk - gs macında 10dk kendi sesimi duyamadım :) kötü oldu bence dagılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar