Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wall-E

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

bizde animasyon = lvl 1 çocunk filmi olduğu için heryerde dublajlı hali var doğal olaraktan, zaten böle filmlere gidince çocuklar felan çığlıklar atıo bişi izlenmior :P

isimdeki vol-i şeyide bu yüzden, voli der geçerler, defter kapları, kalemlikleri felan çıkar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu filmde 3-5 tane diyalog ya var ya yok. 3 cümleyi geçmiyor diyaloglar.

Zaten %99 duyduğunuz şey "Wall-E" ve "Eve" diye bağrıştan ibaret. (bunun dışında işte maksimum 3 cümle vardır heralde)

O yüzden dublajlıymış orjinalmiş pek farketmiyo :) kafanıza göre gidin yakın sinemada yani
Sosyal ağlarda paylaş

Bu filmi seyredeli yaklaşık bir 4 ay oldu toplamda sinemada dahil 5 kez seyrettim seyredipte beğenmeyen birini şahsen görmedim tabiki renkler ve zevkler insanlara mahsus ama ben kısaca beğenmeyenelere Foreign Contaminant! diyorum
mükemmel bir film her türlü notu puanı hak ediyor mimikler ve jestler cuk oturmuş filmi ilk seyrettiğimde bitince ilk tepkim bende bundan(wall-e)istiyorum oldu çeviride bir sorun olmamış hem dublajlı hemde dublajsız seyrettim ezberledim filmi çok şeker birşey olmuş benim için pixarın açık ara en hoş ve manalı filmi tabii anlayana! ayrıca favori filmlerim arasında liste başı şuan için :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
normalde türkçe dublaj hayatta izlemem. ama konuşma o kadar az ki hiç etkilemedi ki zaten türkçe dublajı animasyon filmlerde çok iyi yaptığımız kanısındayım.

Aynen katılıyorum, özellikle animasyon filmlerinde kaliteli dublajlar oluyor. Bizde biraz fazla orijinal ses fetişizmi var; Almanya'da, Yunanistan'da falan filmler hep dublajlı oluyor veya sizi İsviçre'ye yollamak lazım ekranın yarısını kaplayan alt yazıyla izleyin filmi :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Filmi izledim sonunda.

Onca yorumdan sonra, reklamlarindan sonra, hatta en son "for your consideration..." ibaresi ile "Best Picture"'a aday gosterilmek istenmesi beklentilerimi acaip arttirmisti, heyecanla izledim.

Ama film bekledigim seyleri vermedi. Daha derin, daha guclu bir arka hikaye bekliyordum acikcasi. Film konusu ile tatmin edemedi.

Wall-E ve Eve kesinlikle muhtesem. Wall-E uzun yillar unutulmayacak bir maskot olacak. ET'den sonra ki yeni nesil sevgi yumagi.

Diger butun robotlarda ayni sirinlikteler. Animasyon kalitesinden bahsetmeme gerek bile yok; Pixar yani.

Ama basyapit mi? Hayir. En iyi filmde aday bile olamaz bence. yani bu film aday olacaksa Dark Knight'ta olsun yani.

Dedigim gibi cok daha derin, buyuk mesaj veren bir film bekliyordum ama resmen "cocuklarda anlasin, basit bir background koyalim" olmus.
Sosyal ağlarda paylaş

az önce izledim ben de

muhteşemmiş, daha önce türkçe dublaj falan diye izlememiştim sinemada, keşke izleseymişim. hem diyalog fazla yokmuş, hem de böyle bir başyapıtı çok daha erken izleyebilmiş olcaktım. tekrar tekrar izlerim ben bunu sıkılmadan. izlediğim en iyi animasyon kesinlikle. (gerçi aslan kralın yeri ayrı, sinemada izlediğim ilk film o benim ehe)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...