adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 bugün izlemedim bi ara izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 sıkılan ve beğenmeyen arkadaşları anlayamadım yani gayet duygusal , mesaj veren anlamlı konulu bir animasyondu.Çok tekdüze film izleyiosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2008 nasıl bir tekdüze düşünce tarzıdır peki bu? "Çok tekdüze film izleyiosunuz" diyeceğine zevkler renkler de geç. herkes beğenmek zorunda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2008 Aşırı beğendim. Hatta kendisini "En beğendiğim filmler" klasmanınında 3.lüğe koyuyorum. Tatlı, sevimli, komik, duygusal bir film. Pixardan babam çıksa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2008 ben izledim geçen yaz ^^ (sinema çekimiydi ama8-) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 inanılmaz bi filmdi. kült olur ilerde. nası babam 2001 space odyssey i bana böle omg modunda anlattıysa sanki ben de bu filmi öle izledim gibi geldi. baya sağlamdı of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Luzumsuz bi filmdi valla. Bende merak ediyodum çok, pek umduğumu bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2008 Abi İstanbul'da orjinal veren yer yok sanırım. Kaç ay indirmeden bekledim sinemada izleyeyim diye her yere dublajlı gelmiş. Ayıp be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Bence gayet güzeldi.Hatta tekrar gideceğim galiba izlemeye:D layn! Robotların tamir edildiği mekana bayıldım ya.Deliler hastahanesi gibi birşey:D Hele herkesi döven abimiz bayag bi karizmaydı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Inanmıyorum yorumlara ya. Tamam animasyon güzeldi de... abi çok daha güzel animasyon filmler gördük ya buna nasıl kült dersiniz? aslan kral bile daha duygusaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 bizde animasyon = lvl 1 çocunk filmi olduğu için heryerde dublajlı hali var doğal olaraktan, zaten böle filmlere gidince çocuklar felan çığlıklar atıo bişi izlenmior :P isimdeki vol-i şeyide bu yüzden, voli der geçerler, defter kapları, kalemlikleri felan çıkar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Yahu filmde 3-5 tane diyalog ya var ya yok. 3 cümleyi geçmiyor diyaloglar. Zaten %99 duyduğunuz şey "Wall-E" ve "Eve" diye bağrıştan ibaret. (bunun dışında işte maksimum 3 cümle vardır heralde) O yüzden dublajlıymış orjinalmiş pek farketmiyo :) kafanıza göre gidin yakın sinemada yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2008 normalde türkçe dublaj hayatta izlemem. ama konuşma o kadar az ki hiç etkilemedi ki zaten türkçe dublajı animasyon filmlerde çok iyi yaptığımız kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Bu filmi seyredeli yaklaşık bir 4 ay oldu toplamda sinemada dahil 5 kez seyrettim seyredipte beğenmeyen birini şahsen görmedim tabiki renkler ve zevkler insanlara mahsus ama ben kısaca beğenmeyenelere Foreign Contaminant! diyorum mükemmel bir film her türlü notu puanı hak ediyor mimikler ve jestler cuk oturmuş filmi ilk seyrettiğimde bitince ilk tepkim bende bundan(wall-e)istiyorum oldu çeviride bir sorun olmamış hem dublajlı hemde dublajsız seyrettim ezberledim filmi çok şeker birşey olmuş benim için pixarın açık ara en hoş ve manalı filmi tabii anlayana! ayrıca favori filmlerim arasında liste başı şuan için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 said: normalde türkçe dublaj hayatta izlemem. ama konuşma o kadar az ki hiç etkilemedi ki zaten türkçe dublajı animasyon filmlerde çok iyi yaptığımız kanısındayım. Aynen katılıyorum, özellikle animasyon filmlerinde kaliteli dublajlar oluyor. Bizde biraz fazla orijinal ses fetişizmi var; Almanya'da, Yunanistan'da falan filmler hep dublajlı oluyor veya sizi İsviçre'ye yollamak lazım ekranın yarısını kaplayan alt yazıyla izleyin filmi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 pixar bi kez daha kalitesini konuşturmuş, ağzım açık izledim doğrusu. ilerde çocuğum olursa mutlaka izleteceğim filmlerden biri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Baya güzeldi ya. İlk yarı ikinciye göre biraz daha durağan geçse de o atmosfer zaten işi götürüyordu, ikinci yarı da gayet eğlenceli ve güzeldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2008 olağanüstüydü gerçekten,o tasarımlar bile filmi izlemek için yeterli sebeptir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Filmi izledim sonunda. Onca yorumdan sonra, reklamlarindan sonra, hatta en son "for your consideration..." ibaresi ile "Best Picture"'a aday gosterilmek istenmesi beklentilerimi acaip arttirmisti, heyecanla izledim. Ama film bekledigim seyleri vermedi. Daha derin, daha guclu bir arka hikaye bekliyordum acikcasi. Film konusu ile tatmin edemedi. Wall-E ve Eve kesinlikle muhtesem. Wall-E uzun yillar unutulmayacak bir maskot olacak. ET'den sonra ki yeni nesil sevgi yumagi. Diger butun robotlarda ayni sirinlikteler. Animasyon kalitesinden bahsetmeme gerek bile yok; Pixar yani. Ama basyapit mi? Hayir. En iyi filmde aday bile olamaz bence. yani bu film aday olacaksa Dark Knight'ta olsun yani. Dedigim gibi cok daha derin, buyuk mesaj veren bir film bekliyordum ama resmen "cocuklarda anlasin, basit bir background koyalim" olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Selamon said: Pixar döktürmüş yine, adamların şirket profili incelenmeli ve her yaptıklarının nasıl bu kadar enfes olduğuna dair tez yazılmalı, buradan ekonomi olsun, yönetim olsun bu tarz bölümler okuyan arkadaşlara sesleniyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 The Pixar Story'i izleyin o halde tabi ki bir tez kadar araştırma yok ama yine de işleniyor bu konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 az önce izledim ben de muhteşemmiş, daha önce türkçe dublaj falan diye izlememiştim sinemada, keşke izleseymişim. hem diyalog fazla yokmuş, hem de böyle bir başyapıtı çok daha erken izleyebilmiş olcaktım. tekrar tekrar izlerim ben bunu sıkılmadan. izlediğim en iyi animasyon kesinlikle. (gerçi aslan kralın yeri ayrı, sinemada izlediğim ilk film o benim ehe) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 (gerçi aslan kralın yeri ayrı, sinemada izlediğim ilk film o benim ehe) şu cümle sanırım pati'nin ortak yanı asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Aladdini seyretmistim ben galiba ilk sinemada, Lion Kingi nerde izledigimi hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2008 ben pokohantasdı galiba ilk izlediğim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar