progamer Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 2009 yazında digital 3D olarak(Beowulf gibi) çıkacak olan 3. ice age filmi. Özellikle Scrat'in maceraları için bekliyorum. Teaser Trailer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 bu film bildigin 10 numara sabırsızlıkla beklenir geldigi ilk gün gidilir izlenir mısır falan yenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 sincapı ayrı bir seri yapmalılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ahaha çok iyi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 cidden bekliyorum sabırsızlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Aha nihayet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Poster cok eglenceli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 ahaha, mukemmel, geldigi gun gidilir =)... simdi digital 3d ise, imax reald gibi yerlere mi gelicek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 heh iki filmine de ilk hafa gitmiştim,bunu da kaçırmam sanırım.Fragman pek hoşuma gitmedi gerçi,Scrat'in maceralar beni biraz baymaya başladı ama her gördüğümde gülüyorum yine hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Ekibe birde dinazor katılıyor? İyiymiş... =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 LOOL mamutun yüz ifadesi kopardı beni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 ahahaha süper, kesinlikle ilk gunden gidicem buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 ağlamak istiyorum sayın seyirciler. fragman çok başarılı [of bu laf da ağzıma dolaştı ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 hoha süper hayatta kaçmaz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 fragman guzel... ama 3d nerde izlenir ki? ayrica daha bi sene var off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2008 İstanbul-Tepe Nautilus'ta izlenir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 arcane said: sincapı ayrı bir seri yapmalılar (tu) ilk iki filmde paso scrat çalıyordu bütün filmi, cg cartoon çağının en iyi karakteri muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2008 aha, şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2009 Konu Manny, Sid, Diego, Ellie, and Scrat encounter a dinosaur population which survived extinction in its tropical paradise, which existed below the thick layers... until now. Meanwhile, Crash and Eddie are up to their usual crazy selves. Manny and Ellie have since become an item are going to have their first baby, and Manny wants everything to be perfect when his baby arrives. Diego is tired of being treated like a "House-cat" and ponders the notion that he's being too laid back. Sid starts to wish for a family of his own, and so steals some dinosaur eggs which leads his herd to go and to try to rescue him while dodging dinosaurs and facing danger left and right; they also meet up with a new friend who's a one-eyed weasel known as Buck, who hunts Dinosaurs intently. Scrat also meets a squirrel named Scratte and could find a possible romance with her. Trailer A (Scrat kısa filmi gibi bu:))Trailer B (baya iyi) Umarım buda türkçe seslendirmeli(dublajlı olarak seyretmesi hoş tek animasyon budur bnm için) ve 3D olarak zamanında gelir. (Coraline 'ı hala bekliyorum) "I thought you were a female..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 dublajlı daha güzel bu ya :) hastasıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2009 dayanalım az kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 türkçe dublajı orjinalinden daha güzel olan "nadir" birkaç filmden biridir. bu sefer 3D izlemek istoyrum.. Ama istanbulda nerde iyi 3D salon avr bilmiyorum. Netten baktım biraz, istinye park afm varmış, bazıları iyi bazıları rezalet diye yorum yapmış. 3D salonlar hakkında bilgisi olan varsa tavsiyede bulunabilirmi. Bir de ben gözlük kullanıyorum, imax 3D gözlük, numaralı gözlükle sorun olurmu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2009 İstinye park'ta imax perdesi var milletin boynu aürımıştır ondan laf atmışlardır :D Onun dışında CKM'de de Nautilus Cinebonus'ta da güzel güzel izledim 3-D film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2009 Kanyon avm nin 3D si gayet güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2009 az sonra gidicem cok heycanlıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar