Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

progamer

Öne çıkan mesajlar

• 2 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...

Konu

Manny, Sid, Diego, Ellie, and Scrat encounter a dinosaur population which survived extinction in its tropical paradise, which existed below the thick layers... until now. Meanwhile, Crash and Eddie are up to their usual crazy selves. Manny and Ellie have since become an item are going to have their first baby, and Manny wants everything to be perfect when his baby arrives. Diego is tired of being treated like a "House-cat" and ponders the notion that he's being too laid back. Sid starts to wish for a family of his own, and so steals some dinosaur eggs which leads his herd to go and to try to rescue him while dodging dinosaurs and facing danger left and right; they also meet up with a new friend who's a one-eyed weasel known as Buck, who hunts Dinosaurs intently. Scrat also meets a squirrel named Scratte and could find a possible romance with her.

Trailer A (Scrat kısa filmi gibi bu:))

Trailer B (baya iyi)

Umarım buda türkçe seslendirmeli(dublajlı olarak seyretmesi hoş tek animasyon budur bnm için) ve 3D olarak zamanında gelir. (Coraline 'ı hala bekliyorum)

"I thought you were a female..."
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
türkçe dublajı orjinalinden daha güzel olan "nadir" birkaç filmden biridir. bu sefer 3D izlemek istoyrum.. Ama istanbulda nerde iyi 3D salon avr bilmiyorum. Netten baktım biraz, istinye park afm varmış, bazıları iyi bazıları rezalet diye yorum yapmış. 3D salonlar hakkında bilgisi olan varsa tavsiyede bulunabilirmi. Bir de ben gözlük kullanıyorum, imax 3D gözlük, numaralı gözlükle sorun olurmu ?
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...