Necro Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Last year I experienced how tedious long plane trips could be. I_____in an airplane for fairly long distances before that,but never as long as when I went to Australia last june a)Have never flown b)Didn't fly c)have flown d)had flown(ben bunu diyorum) e)hadn't flown (hoca bunu diyor) Bu soru üstünde şettik ısrar ettim falan ama yanlışsa bile doğru yaptığımı söyleyin plex :/ Doğru cıkarsa acayip tatmin olmus olucam evet hakaret etti hoca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Bana D şıkkı gibi geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 d doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Evet abi D şıkkı zaten ben de öyle diyorum ama hoca takmıyor bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 bu yaz uzun yolculuğun ne kadar yorucu olabileceğini farketmiş, daha önce uzun mesafe uçmuş ancak, avustralya kadar uzağına hiç uçmamış. bunu demek istiyorsa, senin dediğin doğru. çoktan seçmeli bir grammar sorusu olacak kalibrede bir cümle değil. şıkların çoğu grammer olarak doğru sonuçlar veriyor. orada ki "but" olmasa hocanın dediği doğru olabilirdi, "BUT"ı göster hocana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Aynen öyle demek istiyor hatta aynı şekilde ben de çevirdim hocaya göstermedim gerçe ama yani hocalarda yanlış yapabilir anlıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auberon Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Aynen d şıkkı doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Bariz D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Birisi soruyu acıklayarak yazabilir mi acaba? Yazıp hocaya göstereyim bende yoksa anlaşamıyacağız ortada puan falan yok gurur yaptım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Dom yazmış işte D şıkkı doğru çünkü "but" var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ben de öyle açıkladım abi ama kadın yeterli bulmadı sanırım? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 puana ihtiyacın yoksa uğraşma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Senin için extra bir yararı olmayacaksa üsteleme. Belki kadıncağız hatasını sonradan fark etti ama geri adım atamıyordur. Yani kasma eğer önemli birşey değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Kesinlikle d ama not vermiyorsa cidden kasma. Anlamıştır hatasınıda belli etmek istemiyordur absolut'un dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Not falan yok ortada öyle bi quizdi zaten ama hoca ne yaparsam sürekli sacmaladığımı falan söylüyo cok biliyorsun karıştırıyorsun falan diye sonra başka yerde doğru cıkıyor yanlış yapan birinide övünce öyle dengesizleşiyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Bence de D şıkkı olması lazım, BUT oraya zıtlık katmış. İlk cümlenin olumlu ve geçmiş zaman olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 dominic said: bu yaz uzun yolculuğun ne kadar yorucu olabileceğini farketmiş, daha önce uzun mesafe uçmuş ancak, avustralya kadar uzağına hiç uçmamış. bunu demek istiyorsa, senin dediğin doğru. çoktan seçmeli bir grammar sorusu olacak kalibrede bir cümle değil. şıkların çoğu grammer olarak doğru sonuçlar veriyor. orada ki "but" olmasa hocanın dediği doğru olabilirdi, "BUT"ı göster hocana. d garanti doğru, son cümle olmasaydı e de doğru olabilirdi ama son cümle direk "d layn bu!" dedirtiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 D öğretmenin öküzmüş acık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 kesinlikle D . öle hocayı şikayet ederdim ben giderdim başka hocaya falna derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Ayıp abi hocamız cok iyi bizim ( hocam okur falan üf ) cok iyi gercekden yani bence de D ama hocanın bi bildiği vardır di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabekar Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Necro said: Last year I experienced how tedious long plane trips could be. I_____in an airplane for fairly long distances before that,but never as long as when I went to Australia last june ya bence hoca doğru diyo cümlede şunu söylüyo ki hocada soruyu hazırlarken öyle düşünmüş olabilir diyorki geçen yıl uzun bi ruçak yolculuğunun ne kadar yorucu olabileceğini anladım diyor ki bu son cümleninde kulbu gibi bişey çünü en sonda geçen haziran diyor (ki bu bahsettiği geçen sene olabilir) ve bundan önce bu kadar uzun mesafeli uçmamıştım diyorki bu da geçen haziran yaptığı uçuşu destekliyor. Ama hocanında aklı karışmış sorarken sanırım geç vakit yazmış olabilir soruyu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Bu arada sen haklısın, cümleyi yanlış okumuşum had flown olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2008 Daha önce bu kadar uzak yerleye üçmuştum ama hiç bu kadar uzun sürmemişti gibi birşey diyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar