Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türban Yarın Üniversitelerde

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Redeagle said:
Oruç tutmamakla, senelerdir siyasetin oy oyuncağı olan birşeyi aynı kefeye koymakta güçlük çekiyorum bende.
senelerdin siyasetin oy oyuncağı olmasının sorumlusu ne yazık ki "başı örtmek laikliğe karşı gelmenin simgesidir" konseptli weak ama bol xp'li monsterları sürekli summon ederek akp gibi partileri xp manyağı yapanlardır. ayrıca da sokakta olmayan sorun siyasilerin arasında sorunsa bu işi vatandaşın değil siyasilerin aralarında çözmesi gerekiyor. birileri birilerini kullanıyorsa kullanılanlar değil kullananları cezalandırmak gerekiyor. kullanılanlara yüklenmeye devam ettikçe akp ve next generation türevleri xp manyağı olmaya devam edeceklerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

Enteresan olacak. Bekleyip göreceğiz. Saatler kaldı zaten. Bir yanda türbana hayır'cı kesim, diğer tarafta türban için dağları delen bi topluluk. Çatışma çıkar mıı, karşılıklı ayarlar yaşanır mı, kantinde iki taraf da birbirine ters ters bakıp nie bakıorsnz lann diye birbirine dalar mı yarın belli olacak.
Yarın akşam, KOÜ Anıtpark'tan bildireceğim, şimdilik bu kdar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Normal sartlar altinda kimse kimsenin ne giydigine ve ne giymedigine karismaz. Kimsenin de boyle birseye hakki yoktur zaten.

Ama ozgurlukculuk ayagina bu olayi ve AKP'yi destekleyen SAF arkadaslar, umarim hatanizi anlar ve cok gec olmadan bu yoldan donersiniz. Bu adamlarin kim olduklarina, bu yasalari ne amacla cikardiklarina ve yasalarin ne sekilde uygulanacagina karsi bu kadar kor olamazsiniz. Yapmayin etmeyin yani.

Mumkun mertebe protesto olur umarim, ne yazik ki kendi okulumdan cok fazla beklemiyorum ama elimden geleni yapacagim ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

axedice said:
Ahahaha olm senin zaten öğrenciye benzer bi tipin yok ki. Birinin babası gelmiştir ellemiyelim demişlerdir :P

Ben de yarın okulda olucam. Acaba bizdeki kızlar napıcak merak ediyorum. Gerçi olay olursa umuttepede olur, mühendislik fakültesi sakin mekan.

mühendisliğin ateşleyicileri umuttepeye aındı bu sene..MYO'lar falan bildiğin saçma bi ortam var şu an vinsanda ben de beklemiyorum pek bişey =)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...