Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Oruç tutmamakla, senelerdir siyasetin oy oyuncağı olan birşeyi aynı kefeye koymakta güçlük çekiyorum bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Fin said: @ wissy hangi okul orası ya :S Bogazici Universitesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 türbanlılar sınıfta kalsın bence de, birike birike çoğalırlar da şeriatın gelişi hızlanır oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ben bornozla gitcem okula... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Redeagle said: Oruç tutmamakla, senelerdir siyasetin oy oyuncağı olan birşeyi aynı kefeye koymakta güçlük çekiyorum bende.senelerdin siyasetin oy oyuncağı olmasının sorumlusu ne yazık ki "başı örtmek laikliğe karşı gelmenin simgesidir" konseptli weak ama bol xp'li monsterları sürekli summon ederek akp gibi partileri xp manyağı yapanlardır. ayrıca da sokakta olmayan sorun siyasilerin arasında sorunsa bu işi vatandaşın değil siyasilerin aralarında çözmesi gerekiyor. birileri birilerini kullanıyorsa kullanılanlar değil kullananları cezalandırmak gerekiyor. kullanılanlara yüklenmeye devam ettikçe akp ve next generation türevleri xp manyağı olmaya devam edeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 eregorn said: ben bornozla gitcem okula... gidin valla ünide olsam ben giderdim ama ben üniye geçtiğimde bu tür eylemler bitmiş olcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 "bu yasa çıkarsa, bikiniyle gireceğim" diyen kızlar vardı, görelim bakalım gerçekten yapabilecekler mi böyle bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 valla yaparlarsa ben de 21 seneden sonra tekrar üniversite sınavına girer başlarım kıytırık bi bölümde okumaya(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Bone said: "bu yasa çıkarsa, bikiniyle gireceğim" diyen kızlar vardı, görelim bakalım gerçekten yapabilecekler mi böyle bişi :) ::o ::o ciplak giderim o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 yarın deri fetiş kıyafetlerimi giyip gideceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Enteresan olacak. Bekleyip göreceğiz. Saatler kaldı zaten. Bir yanda türbana hayır'cı kesim, diğer tarafta türban için dağları delen bi topluluk. Çatışma çıkar mıı, karşılıklı ayarlar yaşanır mı, kantinde iki taraf da birbirine ters ters bakıp nie bakıorsnz lann diye birbirine dalar mı yarın belli olacak. Yarın akşam, KOÜ Anıtpark'tan bildireceğim, şimdilik bu kdar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Yarın alttan aldığım İnkılap tarihi dersim var,sınıftaki türbanlılarla çok ironik bir görüntü olacak sanırım bu ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 BulletRide said: Yarın alttan aldığım İnkılap tarihi dersim var,sınıftaki türbanlılarla çok ironik bir görüntü olacak sanırım bu ders. o dersi alttan aldıgın belli zaten, atatürk ilke ve inkilaplarında hiçbir zaman baş örtmeye yasak gelmemiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Laiklikle ortak paydada değil yani sosyal toplumun örtünmesi. DZ ile devamsızlıktan kaldım 1 senelik okula ara sayılabilecek uzaklığım yüzünden. Bilip bilmeden fazla konuşmayalım.Heyecanlanmayalım. p.s: Üstündeki mesajı quote yapmazsan daha şık bir adam olacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2008 ama laiklik ilkesi vardır o dersin içeriğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 BU NEBÇİM TOPÜC, YEDİ NOHTA DÖRT YİTMEDİ MEEİ * kocakarı çığlığı * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 okulum açılmadı hala açılsada donu geçirsek kafamıza ! sabırsızlanıyorum donlan gitmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 ben de üni.de olucam.. bekliyorum efenim. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Yok yav özgürlük vardı eskidende. Ben tuvalet terliği + pijama + fanila gitmiştim mesela bir kere kimse bişey dememişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Ahahaha olm senin zaten öğrenciye benzer bi tipin yok ki. Birinin babası gelmiştir ellemiyelim demişlerdir :P Ben de yarın okulda olucam. Acaba bizdeki kızlar napıcak merak ediyorum. Gerçi olay olursa umuttepede olur, mühendislik fakültesi sakin mekan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 axedice said: Ahahaha olm senin zaten öğrenciye benzer bi tipin yok ki. Birinin babası gelmiştir ellemiyelim demişlerdir :P :D:D sdfsdgdfgs bigün bende o tiple gidiyim en iisi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Yok lan 1. sınıftayken uzun at kuyrugu saç + kurtadam sakal vardı hem göbekte yoktu valla :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Normal sartlar altinda kimse kimsenin ne giydigine ve ne giymedigine karismaz. Kimsenin de boyle birseye hakki yoktur zaten. Ama ozgurlukculuk ayagina bu olayi ve AKP'yi destekleyen SAF arkadaslar, umarim hatanizi anlar ve cok gec olmadan bu yoldan donersiniz. Bu adamlarin kim olduklarina, bu yasalari ne amacla cikardiklarina ve yasalarin ne sekilde uygulanacagina karsi bu kadar kor olamazsiniz. Yapmayin etmeyin yani. Mumkun mertebe protesto olur umarim, ne yazik ki kendi okulumdan cok fazla beklemiyorum ama elimden geleni yapacagim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 axedice said: Ahahaha olm senin zaten öğrenciye benzer bi tipin yok ki. Birinin babası gelmiştir ellemiyelim demişlerdir :P Ben de yarın okulda olucam. Acaba bizdeki kızlar napıcak merak ediyorum. Gerçi olay olursa umuttepede olur, mühendislik fakültesi sakin mekan. mühendisliğin ateşleyicileri umuttepeye aındı bu sene..MYO'lar falan bildiğin saçma bi ortam var şu an vinsanda ben de beklemiyorum pek bişey =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2008 Penthesilea Ozgurlugune inanan insanlara SAF dıyen arkadasım .Sanada kalkıp CHP ın okuzluklerıne takılan SAF ++++ demek geldı ıcımden .... (En kısa örnek Bakınız Secımlerde turbanlılara CHP Rozeti takan Baykal ve bugun takındıgı davranıs sekli ornegı.. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar