fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Aşağıdaki konuşma maliye bakanı Kemal Unakıtan ile bürokratı arasında geçiyor. Sağolsunlar yaka mikrofonunu açık olarak unutunca çok fena sobelenmişler. --------------------------------- Bürokrat: Yeni YÖK Başkanının havası değişmiş. Gayet güzel sözler söylüyor? Bakan Unakıtan: İsterse söylemesin... Bürokrat:Bu ortamdan faydalanıp üniversite reformunu da yaparsak hükümet olarak Sayın Bakanım çok ciddi başarı olur. Bürokrat:300 milyona yakın üniversitelere iyileşme yapıyoruz yıllık.Gülüp oynasınlar.Daha sesleri çıkmaz.Tarifeyi de ufak bir rötuşla geçiştiririz böylece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 konuşmanın tamamı da burda Kemal amca said: Bürokrat : Yeni YÖK başkanının havası değişmiş. Gayet güzel sözler söylüyor? -Bakan Unakıtan: isterse söylemesin...? -Bürokrat: .... bu ortamdan faydalanıp üniversite reformunu da yaparsak hükümet olarak sayın bakanım çok ciddi başarı olur.? -Bürokrat: 300 milyona yakın üniversitelere iyileşme yapıyoruz yıllık. Gülüp oynasınlar...daha sesleri çıkmaz.... tarifeyi de ufak bir rötuşla geçiştiririz böylece...? Bakan Unakıtan:Metin(Özelleştirme İdaresi Başkanı) bi tane camialtı tershanesi var.O bizde mi?? Metin Kilci : O bizde Sayın Bakanım da belediyeye devrettik diye hatırlıyorum.Haliç'teki camialtını diyorsunuz değil mi?? Bakan Unakıtan: He he...Evet...? Metin Kilci: Tam bi statüsünü öğreniyim bakanım.? Bakan Unakıtan: Bi bak ona sen.? Metin Kilci: Şu anda TDİ(Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş) tarafından işletiliyor ama tapu mülkiyeti hazineye ait. 2 yıldır da İstanbul Büyükşehir Belediyesi kendilerine devredilmesi için talep ediyor sürekli.TDİ tarafından küçük bakımlar için kullanılıyormuş Bakan Unakıtan: Doğru düzgün iş yapılmıyor orada yani..? Metin Kilci: Dün Ulaştırma Bakanı ile görüştüm efendim. Bu TDİ'nin kapsamından çıkarma kararını aldık ama işleme koyamadık.Dedi ki 'siz oradaki adamların hepsini alın'.Yerine yeni isimler verecek...Burhan(Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürü Burhan Külünk) dahil, genel müdür yardımcıları....Ondan sonrada kararı işleme koyacağız sizce de uygunsa...? Bakan Unakıtan: Başbakan'a sorup yapsın Binali.? Metin Kilci: İşi biz yapacağız yani.O isim gönderecek.? Bakan Unakıtan: Başbakan'dan müsade almadan yapmasın...Yoksa Binali(Ulaştırma Bakanı) söyledi bana...? Metin Kilci: Burhan Bey'i ve altındaki bütün genel müdür yardımcılarını...Hepsi için yeni isim verecek. Çünkü kendisine geçince alması üçlü kararname gerektiriyor. Alması bayağı uzayacak.? Bakan Unakıtan: Tamam yapalım biz onu da, Başbakan'ın da haberi olsun.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bu gerçek mi diye sormicam her dönem böyleydi zaten bu işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Allahın sopası yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Demokrasi bu, adı üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bakalım ne tür bir hakaretle geçiştirecekler merak ediyorum. Yani açıklama falan olmayacak elbette ama umarım ilginç şanına yakışır bir hakaret blur beyler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 bu olayı 2.plana düşürcek bi gelişmeyi bekliyorum 3 vakte kadar. bakalım nasıl bir olay patlattıracaklar, gerçi nasılsa medya da onların değil mi artık, çoğu medya kuruluşu "mikrofonu açık unutmuşlar sadece hahaha aslında hiç önemli bişey yok" der geçiştirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bundan sonra "kadrolaşma yok" derlersse sadece sg derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Bunlar bilinçli yapılan hareketler. Bir nevi güç gösterisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hayır isterse soylemesinin ustune ben olsam yok baskanının yerinde istifa ederim bea... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 İstifa da edemez, ettirmezler B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 abi nası bi ülkede yaşıyoruz hakikaten utanıyorum artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 hayır fedaykin yanılıyorsun. bir kere üniversitede öğrencisi olmuş kişiler onun çok komik biri olduğunu söylüyor. karalama lütfen adamı. derste fıkra anlatan biri asla kötü şeyler yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 YÖK Başkanına fena olmuş,ben olsam bir bakan benim hakkımda "sıkıysa söylemesin" gibi birşeyler dese bakana giydiririm basın açıkmalasıyla.Sonra da istifa ederim.Tabii şimdiki başkanın böyle bir haysiyeti mevcut mu,bunu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Fortuna said: YÖK Başkanına fena olmuş,ben olsam bir bakan benim hakkımda "sıkıysa söylemesin" gibi birşeyler dese bakana giydiririm basın açıkmalasıyla.Sonra da istifa ederim.Tabii şimdiki başkanın böyle bir haysiyeti mevcut mu,bunu bilmiyorum. daha istifa etmedigine gore yok oyle bir haysiyet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Herkes yerini bilecek arkadaşlar, söyledikleri RTE'nin işine gelmeyenler susacak, hatta onların yerine söyledikleri RTE'nin hoşuna gidecek olanlar gelecek. Bkz. YÖK Danıştay falan sıradadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ISTERSE SOYLEMESIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drakkahn Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Kemal Amca'Nın RTE'den nasıl tırstığını yazının sonlarından anlayabilirsiniz. Bürokrat 4 kere başka şeyler söylüyor cevap bekliyor, Kemal Amca aman Tayyip Bey'in haberi olsun, aman haber verelim, aman mutlaka duysun. RTE nasıl korkuttuysa etrafındakileri artık. Allah kurtarsın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 limu larimiz gelmeden ben cevap veriyim oyle demeyin arkadaslar her iktidar yapti bunu bunlar yaopmasinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Diger aralarında konustukları konularda cok onemlı orada ama maalesef emın olunkı bunları burda tartısmamızın hıc bır faydası olmucak cunku bu olayın sıcagı sıcagına dun aksam haber kanallarında bu konu gosterıldı ama kanal d gıbı buyuk kanallar maalesef 100de 99 unu gostermeyıp 1 lık onemsız bır kısmını mıkrofonu acık kalmıs dıye gecıstırdı yani anlıcagınız medyada onların elınde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Fatih Altaylı da yazısında Yök başkanı adam olsa istifa eder demiş. Bu adam tam olarak hangi olaydan sonra muhalif oldu böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 ehahha iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 http://www.yenisafak.com.tr/gundem/?t=24.01.2008&c=1&i=95340 Beraber kamera karşısına geçmiş bi de bunlar. Ulan Japon olsaydık, bugün YÖK başkanının intiharını konuşuyorduk. Yok, kalamadık ki orta asyadaki gibi çekik gözlü edit/dasaaa:kısaltma da olsa küfür küfürdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2008 aktiftablet said: Fatih Altaylı da yazısında Yök başkanı adam olsa istifa eder demiş. Bu adam tam olarak hangi olaydan sonra muhalif oldu böyle? hurriyetten sabaha gecinde sıyası durusuda ne hıkmetse degıstı bu arada sızın 2.susurluk dedıgınız olay bosuna patlak ver(diril)medi milleti uyutmak icin yapılmıs uydurma bisey bu aralar ortalık karısık ekonomıde berbat butun dunyada bı krız korkusu var bakalım bızde ısler nasıl gelısecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar