Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YÖK Başkanının Kukla Olduğunun Delili

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Aşağıdaki konuşma maliye bakanı Kemal Unakıtan ile bürokratı arasında geçiyor. Sağolsunlar yaka mikrofonunu açık olarak unutunca çok fena sobelenmişler.

---------------------------------

Bürokrat: Yeni YÖK Başkanının havası değişmiş. Gayet güzel sözler söylüyor?

Bakan Unakıtan: İsterse söylemesin...

Bürokrat:Bu ortamdan faydalanıp üniversite reformunu da yaparsak hükümet olarak Sayın Bakanım çok ciddi başarı olur.

Bürokrat:300 milyona yakın üniversitelere iyileşme yapıyoruz yıllık.Gülüp oynasınlar.Daha sesleri çıkmaz.Tarifeyi de ufak bir rötuşla geçiştiririz böylece...
Sosyal ağlarda paylaş

konuşmanın tamamı da burda

Kemal amca said:
Bürokrat : Yeni YÖK başkanının havası değişmiş. Gayet güzel sözler söylüyor?
-Bakan Unakıtan: isterse söylemesin...?
-Bürokrat: .... bu ortamdan faydalanıp üniversite reformunu da yaparsak hükümet olarak sayın bakanım çok ciddi başarı olur.?
-Bürokrat: 300 milyona yakın üniversitelere iyileşme yapıyoruz yıllık. Gülüp oynasınlar...daha sesleri çıkmaz.... tarifeyi de ufak bir rötuşla geçiştiririz böylece...?
Bakan Unakıtan:Metin(Özelleştirme İdaresi Başkanı) bi tane camialtı tershanesi var.O bizde mi??
Metin Kilci : O bizde Sayın Bakanım da belediyeye devrettik diye hatırlıyorum.Haliç'teki camialtını diyorsunuz değil mi??
Bakan Unakıtan: He he...Evet...?
Metin Kilci: Tam bi statüsünü öğreniyim bakanım.?
Bakan Unakıtan: Bi bak ona sen.?
Metin Kilci: Şu anda TDİ(Türkiye Denizcilik İşletmeleri A.Ş) tarafından işletiliyor ama tapu mülkiyeti hazineye ait. 2 yıldır da İstanbul Büyükşehir Belediyesi kendilerine devredilmesi için talep ediyor sürekli.TDİ tarafından küçük bakımlar için kullanılıyormuş Bakan Unakıtan: Doğru düzgün iş yapılmıyor orada yani..?
Metin Kilci: Dün Ulaştırma Bakanı ile görüştüm efendim. Bu TDİ'nin kapsamından çıkarma kararını aldık ama işleme koyamadık.Dedi ki 'siz oradaki adamların hepsini alın'.Yerine yeni isimler verecek...Burhan(Türkiye Denizcilik İşletmeleri Genel Müdürü Burhan Külünk) dahil, genel müdür yardımcıları....Ondan sonrada kararı işleme koyacağız sizce de uygunsa...?
Bakan Unakıtan: Başbakan'a sorup yapsın Binali.?
Metin Kilci: İşi biz yapacağız yani.O isim gönderecek.?
Bakan Unakıtan: Başbakan'dan müsade almadan yapmasın...Yoksa Binali(Ulaştırma Bakanı) söyledi bana...?
Metin Kilci: Burhan Bey'i ve altındaki bütün genel müdür yardımcılarını...Hepsi için yeni isim verecek. Çünkü kendisine geçince alması üçlü kararname gerektiriyor. Alması bayağı uzayacak.?
Bakan Unakıtan: Tamam yapalım biz onu da, Başbakan'ın da haberi olsun.?
Sosyal ağlarda paylaş

bu olayı 2.plana düşürcek bi gelişmeyi bekliyorum 3 vakte kadar. bakalım nasıl bir olay patlattıracaklar, gerçi nasılsa medya da onların değil mi artık, çoğu medya kuruluşu "mikrofonu açık unutmuşlar sadece hahaha aslında hiç önemli bişey yok" der geçiştirir.
Sosyal ağlarda paylaş

Fortuna said:
YÖK Başkanına fena olmuş,ben olsam bir bakan benim hakkımda "sıkıysa söylemesin" gibi birşeyler dese bakana giydiririm basın açıkmalasıyla.Sonra da istifa ederim.Tabii şimdiki başkanın böyle bir haysiyeti mevcut mu,bunu bilmiyorum.

daha istifa etmedigine gore yok oyle bir haysiyet..
Sosyal ağlarda paylaş

Kemal Amca'Nın RTE'den nasıl tırstığını yazının sonlarından anlayabilirsiniz. Bürokrat 4 kere başka şeyler söylüyor cevap bekliyor, Kemal Amca aman Tayyip Bey'in haberi olsun, aman haber verelim, aman mutlaka duysun. RTE nasıl korkuttuysa etrafındakileri artık. Allah kurtarsın...
Sosyal ağlarda paylaş

Diger aralarında konustukları konularda cok onemlı orada ama maalesef emın olunkı bunları burda tartısmamızın hıc bır faydası olmucak cunku bu olayın sıcagı sıcagına dun aksam haber kanallarında bu konu gosterıldı ama kanal d gıbı buyuk kanallar maalesef 100de 99 unu gostermeyıp 1 lık onemsız bır kısmını mıkrofonu acık kalmıs dıye gecıstırdı yani anlıcagınız medyada onların elınde...
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.yenisafak.com.tr/gundem/?t=24.01.2008&c=1&i=95340

Beraber kamera karşısına geçmiş bi de bunlar.

Ulan Japon olsaydık, bugün YÖK başkanının intiharını konuşuyorduk.
Yok, kalamadık ki orta asyadaki gibi çekik gözlü

edit/dasaaa:kısaltma da olsa küfür küfürdür
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
Fatih Altaylı da yazısında Yök başkanı adam olsa istifa eder demiş. Bu adam tam olarak hangi olaydan sonra muhalif oldu böyle?

hurriyetten sabaha gecinde sıyası durusuda ne hıkmetse degıstı

bu arada sızın 2.susurluk dedıgınız olay bosuna patlak ver(diril)medi milleti uyutmak icin yapılmıs uydurma bisey bu aralar ortalık karısık ekonomıde berbat butun dunyada bı krız korkusu var bakalım bızde ısler nasıl gelısecek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...