Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Yıl

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demişim ki said:
yılbaşlarından nefret ediyorum. zamanın hep ilerlerlediğini ve bizi yerlerde sürüklediğinin temsili sadece..

365gün daha geçti! büyük bir kısmında sıkıldınız, yoruldunuz, sorunlarınızı sırtladınız ve gün geçtikçe siz yaşlandıkça daha da fazla yük yüklendi sırtınıza. daha çok sorun, daha ağır sorumluluklar..

ve bir eğlenceyi hakketiniz ama zamanın galibiyetini kabul edip onu kutlamak.. eheh.. kutlanmayı hakkeden sizlersiniz, bizleriz..

zamana karşı durduğumuz ve bir seneyi daha ne olursa olsun tamamladığımız için..

level up!

daha büyük ve korkutucu canavarlarla dövüşmek üzere..

The connels - 74 75

ve ekliyorum; neler olacağını bilemem ama ne olursa olsun hep bi umudunuz olsun. zor durumlarda kaldığınızda kaçabileceğiniz bi acil durum kapınız bulunsun..

umarım büyük bir kısmı umut ve huzur dolu olur hepimiz için..
Mesaj tarihi:
2007 güzel geçti yea, derslerden falan çaktım, okulun uzayacağı kesin daha destur demişken, kız arkadaşımla 1 yılı devirdik bak o pozitif, güzel. Başka da bi bok yapmamışım sanırım. Şimdi de ateşli şekilde yatağımda yatıyorum, bu yıla da böyle giriyorum, sakin, antibiyotiklerle uyuşmuş şekilde. Nice senelere mikue.
Mesaj tarihi:
Lan keşke hergün bu kadar sallamaz olsam olayları. Ona buna kafayı taka taka 10 yaş büyük gösterir olduk. Daha projeler var yapılacak cumaya kadar. Off bittim ben :(

O zaman kadar içmeye devam, şerefe herkese!
Mesaj tarihi:
Herkeşlere, mutlu, mesut, sağlık dolu bir yıl dilerim...

(Ayrıca mümkünse tüm öğrenciler için en asgari düzeyde sınavla geçsin :P)

Not: İmla hatası varsa düzeltemiycem, alkolün etkisidir, kusa bakmayın
  • Yeni Oluştur...