Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 razzRaziel said: yok be kötü falan değil, öle pek yeni bi olayı yok sadece. topiği uplayalım ordan ekibi toparlarız. yapma abicim gayet kötü oyun. şöyle söyleyeyim, eski oyunlara göre hiçbir artısı olmadığı gibi çok daha fazla eksisi var. pek çok şey hamle kısıtlanmış, silahlar azaltılmış, oyun bildiğin flash oyunundan hallice çakma bi şekilde, efektler bile kısılmış. resmen güzelim wormsü alıp yarısını silip atmışlar utanmadan yeni oyun diye satıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 GERGE said: http://store.steampowered.com/app/63500/ Kaptım korsan denedim, çok güzel oyunmuş. plants vs zombies stili gibi yani tower defense olmasa da tam, değişik bir oyun. sevdim. ama plants vs zombies orjinal almayı hakediyordu, buna 5 dolar bile vermeyebilirim, zira 7 bölümü 30 dakika içinde geçtim, zaten hepi topu 30 bölüm. hani biraz daha uzun olsaymış keşke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi worms için kötü diyenler niye diyor tam anlamadım. zaten worms reloaded'ın esprisi yeni nesil makinalarda sorunsuz çalışması için worms olmasıydı yani. ben ne bi yeni silah bekliyodum, ne çok acayip yeni özellikler bekliyodum. bildiğimiz worms'ten tam olarak ne eksisi var? (çok fazla oynamadığım için de bilgim yok açıkçası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Sabonis, onun olayı multiplayer'inin de olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Sereglin said: Sabonis, onun olayı multiplayer'inin de olması. onu biliyorum da serverları boşmuş ya adam bulunmuyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 sabonis said: GERGE said: http://store.steampowered.com/app/63500/ Kaptım korsan denedim, çok güzel oyunmuş. plants vs zombies stili gibi yani tower defense olmasa da tam, değişik bir oyun. sevdim. ama plants vs zombies orjinal almayı hakediyordu, buna 5 dolar bile vermeyebilirim, zira 7 bölümü 30 dakika içinde geçtim, zaten hepi topu 30 bölüm. hani biraz daha uzun olsaymış keşke... multiplayerında oynayanlar var(dı en son :)) 9 dolarken almıştım, 5 dolara kesinlikle değer bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 kongregate'de vardı bunun aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 şu son kare hep varyemez amcayı hatırlatıyor. abi sahibi geldi, abi şişko geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Rift + EVE indirimleri var :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi insanlar konsollarda oyun çok pahalı zart zurt diyince bende sandımki steamde benim 100 lira verdiğim oyun 20-30 dolar. bu ne abi ben konsola daha ucuza alıyorum ordaki oyunları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 indirim varsa ucuz steam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hmm doğrudur. çünkü bide aldığın ürün dijital yani ben daha uygun fiyatlar bekliyodum açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 razzRaziel said: yok be kötü falan değil, öle pek yeni bi olayı yok sadece. topiği uplayalım ordan ekibi toparlarız. bende de var worms. bi atraksiyon olursa katılırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sniper ghos warrior 5 dolar diyor gideri var mı nasu oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 alma, kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 çok kötü sniper ghost warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Zamanında oynayıp bitirdim, o kadar da kötü değil. Bir COD değil elbet ama keyifle oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 şiir gibi sniper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 üstüne 20 dolar verseler oynamam sniper ghost warrior'ı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Steam den alışveriş nasıl oluyor? Dijital mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 EVet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 bayiler var gidip oduyorsun nakit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 zip kod falan soruyor da ondan dedim, tamamlayamadım yani alışverişi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 buhartr olayına gereksiz atar yapmış resmen. onu anladım şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar