Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 arkadaşından otlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Online multisini oynamayacaksan gerek yok arkadaşından al, kur, geri ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 hatta hiç alma verme oynama, crysis 2'yi bilmiyorum ama crysis ve warhead berbat oyunlardı bence, hiç zevk almamıştım oynarken. görüntü istesem gidip deniz, manzara falan seyrederim dışardı heyallam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 heyallam! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Patchlemişler dün. said: An update is made for preventing graphics glitch on some ATI cards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 strategy first'ten beleş oyun http://www.strategyfirst.com/img/design/SF/Setup.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ney bu abi? direk setup.exe en tirstigim dosya tipi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 doğru haklısın ya benim mallığım oyunun adını bile yazmamışım sdfs space empires oyun: http://www.facebook.com/strategy.first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Dead Space 2 59.99 dolarö => 35.99 dolarö Dead Space => 29.99 dolarö => 7.49 dolarö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bu indirimler hayalkırıklığı oldu... serilerin 1. oyunlarına güzel indirimler yaptılar 5-10 dolar arasına indirdiler ama ikinci oyunlarda o kadar yalan indirimler yaptılar ki... dead space 2 60 dolardan 36'ya indirmişler. ulan zaten direct2drive'da 40 dolar ki... 60 dolar nerden çıkıyo? mallar ya. bir sürü insan da "ohaa süper indirime girmiş hemen aliim" diye düşüyor bu tuzağa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 abi indirimi senin için yapmıyorlar, kendileri için yapıyorlar biliyorsun di mi :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 oyunu da senin icin satmıyolar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Yeni oyun yarıya inmiş işte, saha ne istiyorsun? 10 TL'ye mi versinler Dead Space 2'yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Silphatos said: strategy first'ten beleş oyun http://www.strategyfirst.com/img/design/SF/Setup.exe http://www.facebook.com/strategy.first?v=app_100527483349677 söyle daha açıklamalı sanırım :P hatta said: Get 30% off any game of your choice from now till May 10th. Go to www.strategyfirst.com and use coupon code: ILIKESFI at checkout. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 GERGE said: Yeni oyun yarıya inmiş işte, saha ne istiyorsun? 10 TL'ye mi versinler Dead Space 2'yi? anlamak istemedin galiba. normalde zaten 40 dolara satılan şeyin fiyatını 60 dolar olarak belirleyip sonra %40 indirim yapınca 37 dolara düşürüyor. yarıya indirmek falan yalan yani. daha başka türlü anlatamıyorum kusura bakma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya zaten 50 dolara 60 dolara oyun falan alınmaz. Hele böyle indirimler varken hiç alınmaz, 3-4 ay içinde o oyun 20 dolara düşüyor zaten dönemlik de olsa. 1-2 ufak istisnai firma var işte, CoD serileri falan kolay kolay düşmüyor, kalanlar düşüyor hızla. Oyun piyasasını birkaç ay geriden takip edince cepten çıkan para 3te 1ine düşüyor, hatta daha da az oluyor. Birikmiş yüze yakın oyun var 2.5 dolara 5 dolara 10 dolara steamden aldığım, daha da oynama fırsatı bulamadığım. Çoğu da çok sağlam son dönem oyunları. Portal 2'ye şu anda 45 dolar vermek enayilik mesela. Zaten hiçbir şartta 45 dolar etmez, 7 saat oyun süresi (oynamadım, dergiler ve internetteki eleştirmenler öyle diyor) olan, tek bir multiplayer senaryosuyla kısıtlanmış ve hiçbir şekilde tekrar oynanabilirliği olmayan (puzzle'ı çözdüm mü bitti olay) bir oyuna 45 dolar verilmez. 6 ay bekleyin, en kötü noel indirimlerinde 10 (en azından 20) dolara falan düşer çok rahat. Ki şu şartlarda o oyuna 20 dolar da fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 benim zaten milyonlarca oyun birikmiş duruyor, hala tekrar bloodlines ve torment falan oynayacağım bir de. insanlar nasıl her oyunu releasede alıp tüketiyorlar anlamıyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 ya mesela bazı oyunlarda indirim olmuyor fix oluyor. onlar alınır anca zaten. bir de bazı oyunlar da standart yenisi çıkarken eskisi indirime giriyor vs. çok nadir alıyorum direkt yeni çıkmış bir oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 GERGE said: Silphatos said: bc2 5 dolardan falan gelsin Bu gelsin, atlarım direk. Evet!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bf serisi yapsınlar hakkaten bf 42 seti road to rome filan gelsin 5 dolara.hala ww2 fps yok adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bc2 10 dolar, vietnam 5 dolar olsun. bc2'yi arkadaşa aldırayım, vietnamı ben alayım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 geldi ama 10a geldi, 5 e istemiştim bu sefer şişman kırdı beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 BC 2 seri olarak 20$ ediyor yaklasik olarak degermi acaba almaya . Korsan olarak bc2 oynamistim ztn ama multi deneme sansim olmadi tabi birde vietnami oynamadim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 airborne 2.5 alınır mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bc2 değil, bf2 alıyorum ben. çok iyi oyundu o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar