mani Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 malum malum yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Bunun blurayi cikti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ben şu an çekiyorum öldürene kadar izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rukin Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 peki extended çıktı mı diye ekliim bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 extended çıkacakda daha sonra çıkacak dediydi Peter Jackson Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 of iniyor vuracam kırbaçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 aynen indiriyorum ya sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Extended 2. filmin çıkışına denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Keşke şu yazılanları sabah göreydim de downloada bırakaydım eve gidince çoktan inmiş olurdu. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 cep telefonundan indirmeye çalışıorum bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 öm atsın indiren kişiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ben filme gitmeme rağmen 2 ay kadar önce indirdim baya sağlam bir kopyasını. 2 saatliğine zamundaya düşmüştü bana denk geldi direk böyle kenarında bazen authorized for bilmemne diyor hatta. lazım olan varsa 10 tlye dvdye çekeyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 1080p 1 saat kadar sonra inmis oluyor. filme resmen gidememistim. vizyon tarihinde 1 ay boyunca uzak dogudaydim is icin. muthis heyecanliyim su an. misirimi patlatip kolami alip gomulucem tvye. of. su moddayim direk. http://ircimages.nonexiste.net/wp-content/uploads/2012/04/Warcraft-General5.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
parlafungi Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yuzuklerin efendisinin en tırt 2 karakterin gitmis filmini yapmıslar bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Tırt ne lan densiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Alalım arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 parlafungi said: yuzuklerin efendisinin en tırt 2 karakterin gitmis filmini yapmıslar bide Okusaymışsın keşke. İlk kitap bu. LOTR bundan sonra geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Keşke daha karizmatik karakterlerin filmini yapsalarmış xD xD xD xD Akhlaur said: Tırt ne lan densiz. AHAHAHAHA XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 zamunda üyeliğimi inaktif etmeme rağmen silmiş :( hala yardımlarınızı bekliyorum 720p konusunda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 En kötü filmdi son yillarda izledigim, demek ki kitap da kötüyms iyi ki okumamisim sunu. Bu ne kötü bir hikayedir bu ne lan paso geri vites bu kadar mi atari eksik bunlarin bi de cüce olacaklar. Orc gelir kacarlar, goblin görür tirsarlar lan gandalf aoe cakti cd si yok heralde bitane daha atmiyor. Bi de dragon kesmeye gidiyorlar, Gandalf solo gitse daha kolay keser büyük ihtimalle, hatta o tek kollu orc'un bile sansi daha fazla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Çüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kanka senin troll bi dotada falan işliyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 gandalf siseyle baslamamis mid gitmem diye, manasi bitince kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Fin, trolü gördü ve arttırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SOREN Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 parlafungi said: yuzuklerin efendisinin en tırt 2 karakterin gitmis filmini yapmıslar bide Bak burada senin bu söylediğini destekleyen bir eleştiri yazısı var. Ben de okuduğumda hadi len falan demiştim ama filmi izledikten sonra haklı olduğuna karar verdim yazarın. Karakterler oldukça başarısız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar