Ekmek Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2013 Ben şu an çekiyorum öldürene kadar izlicem.
progamer Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 extended çıkacakda daha sonra çıkacak dediydi Peter Jackson
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Extended 2. filmin çıkışına denk gelir.
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Keşke şu yazılanları sabah göreydim de downloada bırakaydım eve gidince çoktan inmiş olurdu. =(
reampage Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 Mesaj tarihi: Mart 1, 2013 cep telefonundan indirmeye çalışıorum bakalım
Lectre Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 ben filme gitmeme rağmen 2 ay kadar önce indirdim baya sağlam bir kopyasını. 2 saatliğine zamundaya düşmüştü bana denk geldi direk böyle kenarında bazen authorized for bilmemne diyor hatta. lazım olan varsa 10 tlye dvdye çekeyim :D
Wyand Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 1080p 1 saat kadar sonra inmis oluyor. filme resmen gidememistim. vizyon tarihinde 1 ay boyunca uzak dogudaydim is icin. muthis heyecanliyim su an. misirimi patlatip kolami alip gomulucem tvye. of. su moddayim direk. http://ircimages.nonexiste.net/wp-content/uploads/2012/04/Warcraft-General5.gif
parlafungi Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 yuzuklerin efendisinin en tırt 2 karakterin gitmis filmini yapmıslar bide
sostizm Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 parlafungi said: yuzuklerin efendisinin en tırt 2 karakterin gitmis filmini yapmıslar bide Okusaymışsın keşke. İlk kitap bu. LOTR bundan sonra geliyor.
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Keşke daha karizmatik karakterlerin filmini yapsalarmış xD xD xD xD Akhlaur said: Tırt ne lan densiz. AHAHAHAHA XD
Promenader Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 zamunda üyeliğimi inaktif etmeme rağmen silmiş :( hala yardımlarınızı bekliyorum 720p konusunda :P
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 En kötü filmdi son yillarda izledigim, demek ki kitap da kötüyms iyi ki okumamisim sunu. Bu ne kötü bir hikayedir bu ne lan paso geri vites bu kadar mi atari eksik bunlarin bi de cüce olacaklar. Orc gelir kacarlar, goblin görür tirsarlar lan gandalf aoe cakti cd si yok heralde bitane daha atmiyor. Bi de dragon kesmeye gidiyorlar, Gandalf solo gitse daha kolay keser büyük ihtimalle, hatta o tek kollu orc'un bile sansi daha fazla...
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 kanka senin troll bi dotada falan işliyo ya
aquila Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 gandalf siseyle baslamamis mid gitmem diye, manasi bitince kaldi.
SOREN Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 Mesaj tarihi: Mart 3, 2013 parlafungi said: yuzuklerin efendisinin en tırt 2 karakterin gitmis filmini yapmıslar bide Bak burada senin bu söylediğini destekleyen bir eleştiri yazısı var. Ben de okuduğumda hadi len falan demiştim ama filmi izledikten sonra haklı olduğuna karar verdim yazarın. Karakterler oldukça başarısız.
Öne çıkan mesajlar