Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 film güzeldi yahu anglo sakson medya kıçımı yesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Oski said: anglo sakson medya çok kötü diyor filme. 3 review okudum hepsi 2 yıldızdı. northern ireland - scottish aksanlı dwarflarla slapstick komedi yapmışlar diyollar. her şekil izliycem tabii de var mı aslı astarı? film bayağı güzel ya takma sen o tarz yazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 git izle. film güzel. baş kısmı biraz yavaş ilerliyor gibi orta dünyaya uzak olan insanların gözünden bakınca. misal, en azından hobbit veya yüzüklerin efendisi serisinin ilk kitabının ilk kısımlarını okumamışsan baş kısmındaki olaylara, karakterlere uzak kalmamak elde değil. orada biraz eksiklik var anlatım bakımından. o yüzden "hikaye yavaş ilerliyor" falan gibisinden eleştiriler getiriyorlar. "yemek", "dışarıklı tipler", "rahat etmek" gibi kavramların bir hobbitin hayatının ne kadar büyük bir kısmını kapsadığını bliyorsan daha eğlenceli oluyor işte film. şu filme getirilen eleştiriler sadece ve sadece hikayenin izlediği yöne getirilebilir. hikayenin işlenişine veya sinematografiye laf etmek anlamsız. gidin izleyin yoksa dvdsi malum yerlere düşüp de izledikten sonra ah vah edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 eleştirmenlerin çağın hastalığına yakalandığını düşünüyorum şu misal http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/247/095/49e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 örnek çok kötü bu yuzden eleştirmenleri desteklemediğim halde hak veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 filmi 48fps izleyebilecegimiz sinema salonu var mı istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 meh peki bu durumda ne onerirsiniz imax mi yoksa 2d mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 istinye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 imax 2d seçeneği yapsalar ne sevinecem de kafasızlar ... IMAX zaten 2d si 3d ye beş basar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 ... Olmamış be abi savaş sahneleri de dövüş sahneleri de saçma olmuş böyle bi hikayeye göre bile gerçekçi değil...O duygusallık komedi sahneleri falan hiç olmamış bence..Bu filme göre değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yildirimokur said: 3. Goblin Kingle ilgili hiç bi şeyi sevmedim. Kabul edin olmamış şunu izle o zaman sen: http://www.imdb.com/title/tt0077687/ http://i.imgur.com/HqOjN.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 10/10 WOULD WATCH AGAIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=dUbm-8XAW8w hobbit'in de 25 dakikalık bir extended editionı olacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 film harkuladeydi. peter jackson'ın elini sıkabilmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bone said: yildirimokur said: 3. Goblin Kingle ilgili hiç bi şeyi sevmedim. Kabul edin olmamış şunu izle o zaman sen: http://www.imdb.com/title/tt0077687/ http://i.imgur.com/HqOjN.png O filmi çok eskiden kitapları okuduğum zaman izlemiştim teşekkür ederim. Ama sen madalyalarla dolu olduğun halde spoilera aldığım şeyi alıntılayıp herkese gösterecek kadar eşşeksin. Sana da Barbie falan izlemek yakışır heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 4-5 kere izlemeyi düşünüyorum bende. hani ben eleştiririm burada. bir kaç kişi daha eleştirir. niye eleştirir? çünkü lore-master edasıyla yaklaşırız olaya ama bizim eleştirimiz filmin mükemmel olduğu gerçeğini değiştirmez. zaten bu iki tür boş eleştri ile hayatında tolkien eserlerinin önemli yeri olan insan eleştirisini rahatça ayırt edebilirsiniz. sonuç, efsane ötesi iyi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 yildirimokur said: Ama sen madalyalarla dolu olduğun halde spoilera aldığım şeyi alıntılayıp herkese gösterecek kadar eşşeksin. Sana da Barbie falan izlemek yakışır heralde :P herhangi bir spoiler içermeyen, film hakkında yaptığın yorumu parantezden çıkardım diye bu kadar küstahça bir tavır alıyorsan sen de: http://www.youtube.com/watch?v=vb_1iekVtug Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Myshkin said: film harkuladeydi. peter jackson'ın elini sıkabilmek isterdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Playbook Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Alfheim said: Myshkin said: film harkuladeydi. peter jackson'ın elini sıkabilmek isterdim. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 fanboyum die demiorum inanılmazdı film, muhteşemdi çok iyidi lan. bu arada riddles in the dark bölümünü gollumu andyi ayri tebrik etmek istiorum, çok ii lan çok. Bide kimse bilbo trolleri trolledi dememiş dsljf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 bazı yerler uzun ve sıkıcıydı, bazı sahneler de anlamsızdı hele son sahne çok kötüydü trollere silahla dalmaları vs kötüydü, orası kitaptaki gibi ve daha komik bi şekilde işlenebilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Sparkcaster said: bazı yerler uzun ve sıkıcıydı, bazı sahneler de anlamsızdı hele son sahne çok kötüydü trollere silahla dalmaları vs kötüydü, orası kitaptaki gibi ve daha komik bi şekilde işlenebilirdi alın bunu al al al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 çarşambadan önce gidemeyeceğim, ne koyuyor anlatamam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar