Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 lotr u çok önemli şeyleri kırptılar diye eleştirmiştik şimdi anlamsız sahneler koymuşlar diye eleştircez heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 niye anlamsiz olsun lan sahneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 bck said: abi çok iyi pazarlama taktiği bu film warner brosun gozunu para burudugu ıcın cekılıyor.aynen su sekılde.. orta dunyanın ekmegını daha fazla yıyelım hmm konu ne olsun hobbıtler olsun nıye zaten kıtabı da var.neden hobbıt cunku fazla butce gerektırmeyecek ıcınde epik savas sahnelerı gorkemlı veya heybet gerektırecek bır durum yok slow cekerız ama goruntu kalıtesını de yenı teknolojı dıye yutturuz.isme bak The Hobbit: An Unexpected Journey lan baska ısım bulamadınız mı unexpecteed jorney ne lan.hasanın maceraları kıtaplada hıc alakası yok fılmın.artısler fılmakıng verıp duruyorlar hype yukselsın dıye. özeti şu : Bilbo Baggins' quest for adventure and Warner Bros' quest for cash will take him through three films. Alalsen git bi kitabı oku yorum yapmadan yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 çıksın artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 unexpected journey yanlış hatırlamıyorsam kitabın ilk bölümünün adı zaten. baya yeto bi yorum olmuş o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 3D siz sadece türkçe dublajlı var ya sinemalarda. 3D'ye gitmek istemiyorum. zaten gözlük takıyorum rahat etmiyorum 3D izlerken off ya. Şu IMAX'ın gözlükleri nasıl bilen var mı ? gözlükle kullanan rahat eden var mı ? cinemaximum astoria'da varmış bir tek orjinal normal. Ne 3D merakıymış arkadaş. nefret ettim sinemacılardan ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 EN ÇOK TROLLERIN OLDUĞU SAHNEYİ BEKLİYORUM imax in gözlüğü mü var ? fakirlik mi yaptım şu soruyu sorarak hiç gözlük vermediler lan bana izlerken bu arada bir daha hiçbir filmi 3d izlemem, imax yeter john carter ın 3dsi hayattan soğuttu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Orjinal istiyorsan 3D veya IMAX 3D var. IMAX 3D'de yok mu gözlük ? demin baktım bi sinemaya eklemişler orjinal 3D'siz. dün yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 lan çıksın artık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 adam hobbit'de savaş sahnesi yok demiş. War of the Orcs and Dwarves: T.A 2799 Battle of Five Armies: T.A 2941 War of the Ring: T.A 3018 yani 200 wotr ile orcs vs dwarves savaşları arasındaki senelik zamanda ki en büyük ve en önemli savaşa adam savaş yok demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bu filmi türkçe dublaj olarak sokmaları büyük ayıp. illa 18'de gitmek gerekicek de ben filmleri sabah karanlığında izlemeyi seven bi adamım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 sabah karanlığı nedir abi kapalı salonun aydınlığımı değişiyor saate göre ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 nerde la düblaj? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 çık lan ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Hangi amele sümüğü demiş savaş sahnesi yok diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Theridone said: beyler kusura bakmayın da, göte göt denir. HAHAHAHA reis noktayı koymuş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Ejderha var lan Hobbitte nasıl epik savaş sahnesi yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Selena dizisinde de ejderha vardı!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bck diabloda tutunamayınca buraya gelmiş trole Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 kanyon'da gidilir mi ? iyi mi salonları ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 IMAX değil. imax olmadığı sürece cinemaximum mu ne varya. onlardan birinde git işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 keloğlan kara prens'e karşı'da da ejderha vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Muhteşem Yüzyıl'da da vardı ona bakarsanız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 lan geç kaldık heralde cuma cmts pazar sold out olmuş film :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 film kitabın neresinde bitiyor acaba, beorn bunları ormana yollar orda falan biter heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar