horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 21, 2004 cassie çok hatalısın çok....[signature][hline]If there were in the world today a large number of people who desired their own happiness more than they desired the unhappiness of others, we could have paradise in a few years.
PsycHeDeLIC Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 horaca bu konuda hata kabul etmes tikkat :)[signature][hline]Trance Nation Member / (wka Astral @ NBL) Cormamin niuve tenna' ta elea lle au'
slayer__ Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 said: thanatos, 20 January 2004 21:11 tarihinde demiş ki: sosis,salam,sucuk filan izgarada kizartiyolar.sonra ekmegin arasina doldurup veriyolar eline. :) ama kumpir daha hos bence :) o dediğin sıcak kumru birde soğuk kumru var kaşar domates biber koyuyorsun kumru izmirden çıkma bişi
muhammed0124 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Bir kumpir sevdalısı olarak 17 yıldır kendimi bildim bileli kumpşr yerim. Okul durumum da pek iyi değil babamdan yeterli sermayeyi alıp kumpir bayiliği almak istiyorum. Aklımdaki kumpir şubesi ise Mr. kumpir . Mr Kumpir bayilik alma şartları ile ilgili bilgi sahibi olan var mı?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Mr. Kumpir reklamı yapmaya gelmediğini düşünerek (kumpircinin reklamı mı olur zaten?), franchise işinin kolay olmadığını söyleyebilirim. Franchise veren tarafta çok bulundum, franchise sözleşmeleri yazdım büyük firmalara, bu işin ortak noktaları şunlar oluyor: Bankadan teminat mektubu vermen lazım, anladığım kadarıyla lise mezunu olarak gideceksin. Alamazsın büyük ihtimal. İyi bir nakit olmalı, dükkânın kirası, mobilyaları, kasa vb. elektronik şeyleri, çalışanların eğitimi vb. bir sürü masraf karşılaman gerekecek. Duruma göre kiranın ilk bir yılını ödemiş olmanı dahi isteyebilirler. AVM'den tutmayı zaten unut. Hem AVM ciro kirası alır, hem Mr. Kumpir cirodan pay alır, hem çalışanlar maaş alır, hem de AVM ek masrafları ister; geriye sana borç kalır. Franchise işi genel olarak çok zordur zaten, hele bu devirde girilmesi hiç aklı selim değil. Üzerindeki denetimler ağır olacaktır, en ufak bir hatan sana ceza olarak geri dönecek ve fiyatları da kendin belirleyemediğin için büyük ihtimalle aldığın borcu ödemekte zorlanacaksın. Kumpirci olmak istiyorsan düzgün bir yerde (İstanbul'da Kadıköy, Ankara'da Tunus gibi) küçük bir yer kirala, ikinci elden makineleri al (şu anda çok fazla batan olduğundan kolay bulunuyorlar), sonra kumpirini yapıp satmaya başla. Evlere servis için de Fiyuu gibi bir şeyler anlaş. Bir franchise açma masrafından çok çok daha ucuza gelecektir ve sana ait olacaktır. Zaten kumpir müşteriyi markayla değil vitrinle çeken bir sektör, franchise olayı çok anlamsız orada. Mr. Kumpir franchise'ı açma, kendin kumpirci aç yani.
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 (düzenlendi) bırak açsın ya mr. kumpir bunu bi güzel yolsun. zaten bot gibi bişey link atmaya gelmiş sdfh keywordleri sıralayalım mr. kumpir çok kötü , mr. kumpir kazıkçı, mr. kumpir berbat mr. kumpir yedim zehirlendim mr. kumpir asla gitmeyin mr. kumpir franchise dolandırıcılığı Ağustos 8, 2021 Fistan tarafından düzenlendi
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 22 dakika önce, muhammed0124 dedi ki: Bir kumpir sevdalısı olarak 17 yıldır kendimi bildim bileli kumpşr yerim. Okul durumum da pek iyi değil babamdan yeterli sermayeyi alıp kumpir bayiliği almak istiyorum. Aklımdaki kumpir şubesi ise Mr. kumpir . Mr Kumpir bayilik alma şartları ile ilgili bilgi sahibi olan var mı? sen çok seviyosan kumpirci açma. sermayeyi yersin her gün.
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 ben hiç kumpir yemedim ne olduğunu da bilmiyordum videoda öğrendim 2003'ten beri istanbuldayım.
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 kumpşr diye typo yapmış en çok ona sinirlendim ben, o kadar özensiz.
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 o bot olduğu anlaşılmasın diye olm. senin bot versiyonun ANSN der mesela.
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 kumpir benim sevip de yemediğim şeylerin başında geliyor galiba sdsfds 2 ya da 3 kere yemişimdir ömrümde. bak aklıma girdi bulayım bir yerde yiyeyim mr kumpir nerde var acaba...
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 tunalihilmi kitir duble firinlanmis kumpir, daha iyisi yok
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 waffle ve kumpir. ogrencilik zamanlarimizin romantik aski, simdilerde bo$ kalori kutusu.
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Niye banladiniz olm yeni uyeyi, hareket gelmisti iste patiye ne guzel sdfsfd
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2021 (düzenlendi) Otantik kumpir var istanbulda, avm iiçi en iyi o franchise BJK Sinanpaşa pasajı da fena değil, tek yer. Düzenli Kumpir yiyen insanım ama az malzeme kısır+amerikan şart az malzemeli deneyin sevmeyen insanoğlu, ‘tuz çok basma’ demeniz lazım kesin. Ağustos 13, 2021 Goering tarafından düzenlendi
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Yazılanları okudum Ortaköy'e kumpir yemeye gidiyorum.
Deathblade Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 (düzenlendi) On 13.08.2021 at 17:31, Laorx dedi ki: tunalihilmi kitir duble firinlanmis kumpir, daha iyisi yok Kıtır kumpir ve pub kalitesi açısından Ankara'nın en overrated mekanı olabilir. Ağustos 21, 2021 Deathblade tarafından düzenlendi
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Aciktim'in kumpiri iyi, ordan paket yaptirip crossroads pub'a gecip oturabilirsin.
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 On 13.08.2021 at 17:31, Laorx dedi ki: tunalihilmi kitir duble firinlanmis kumpir, daha iyisi yok Kesinlikle katılıyorum. Ankara'da ne yazık ki daha iyisi yok. Ha varsa söyleyin de gideyim. Ben de kumpiri çok severim ama ne yazık ki düzgün yapan yer olmadığından çok az yiyebiliyorum.
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2021 Kitir kumpir baya low tier gercekten. En iyisini umitkoy galleria en alt katta kumpir evi yapiyor(du). Ustasi eski 2000 ler oncesi atakule ekolunden. Hala duruyor mu gerci bilmiyorum galleria oleli cok oluyor. Panorada da subeleri var arby's in hemen yaninda. Cok kalabalik saatte gitmezseniz herturlu nazinizi cekip istediginiz gibi hazirliyorlar.
Öne çıkan mesajlar