Fistan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 İşsiz güçsüz Harun adında bir adamda kaynağı bilinmeyen çok ama çok fazla para varmış Herkes bu kadar çok parayı nerden kazandığını araştırıp duruyormuş. En sonunda adamı karakola çağırmışlar o kadar paranın hesabını vermesi için. adam gitmiş karakola. komser hemen lafa dalmış. -anlat bakalım bu kadar parayı nasıl kazandın. üstelik bir işin bile yok. -ben herkesle iddiaya girerim komserim ve her iddiayı da kazanırım. -olum sadece iddiaya girerek bu kadar para kazanılır mı? -size kanıtlıyablirim komiserim. -nasıl kanıtlayacaksın? -sizinle bir iddiaya girelim benim hiç iddia kaybetmeyeceğimi anlarsınız. 100 dolarına bahse girerim ki ben sol gözümü ısırırım. Komiser düşünmüş. Bir insan nasıl gözünü ısırabilir diye ve sonunda olamayacağına karar verip iddiaya girmiş. Adam bunun üzerine takma olan sol gözünü çıkarıp ısırmış. Komiser hayretle onu izledikten sonra, - tamam ama bir iddiayla sana inanacak değilim demiş. adam peki demiş. - 500 dolarına iddiaya girerimki. sağ gözümü de ısırırım. Komiser iki gözü de takma olsa bu adam göremez herhalde deyip bi daha girmiş iddiaya. Sonra adam takma dişlerini çıkarıp sağ gözünü de ısırmış. komser yine şaşırmış ama pes etmemiş. Hala inanmadım demiş. Adam tamam sizinle son bir iddiaya daha girelim üstelik bu sefer bedava demiş. Komser hemen kabul etmiş.Nedir iddia demiş? -benimkinin uzunluğu buradaki herkesinkinin toplam uzunluğundan daha fazladır demiş. komser şöyle bi etrafına bakmış. Yaklaşık on kişi var. herbirininki 15 santim olsa toplam 150 santim yapar. Tamam demiş girmiş iddiaya. Adam indirmiş donunu bi bakmışlar ki küçücük bişey. Komiser hani uzundu lan demiş. Adam çekin komserim, Çekerseniz uzar demiş. komser adamın şeyini çekmeye başlamış. Çekiyomuş çekiyomuş. Uzamıyormuş. O sırada adam bi arkadaşına telefon etmiş. -"Alooo Ali, oolum komserin eline verdim 10.000 Doları hazırla..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 biliyordum bunu ama yinede guzel :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2007 Hehe güzel. Barlı versyonunu biliyodum bunun. Ben de temel fıkrası yazıyım. Temel, nişanlısı Fadime ile fındık bahçelerini geziyormuş. "Bak Fadime" demiş, "bütün bu tarlalar benim. Ama bir tanecik bile fındık koparırsan seni oraya yatırırım ona göre. Bunu duyan Fadime'nin gözleri parlamış, hemen koşup bi tane fındık koparmış. Temel de sözünün eri ya, Fadime'yi fındık ağacının altına yatırmış. Bu cezadan memnun kalan Fadime üstünü başını toparlayıp ayağa kalkar kalmaz bi fındık daha koparmış. Temel bir kez daha.. Bir fındık daha.. Temel 5. fındık cezasından sonra perişan ayağa kalkmış. Bitkin bir halde Fadime'ye dönüp; "Bak Fadime" demiş eliyle tarlaları göstererek, "buradan sonrası Fiskobirliğin bilesin.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 fistan ve axedice arkadaşlara bu komik paylaşımları için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 AHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 goldbären said: fistan ve axedice arkadaşlara bu komik paylaşımları için teşekkür ederim. olm senin işün gücün adabın edebin terbiyen mantığın saygın sevgin aklın fikrin vs yok mu da sürekli gidip 10 yıllık topakları güncelliyon lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 paticiğin son naif yıllarından bir enstantane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 zuahauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 insanlar nasıl değişiyor dimi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 fistanın normal ölümlüler gibi post attığı zamanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 ergenliğimi geri verin lan bana allahsızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 sabonis hariç herkese sevimli bir nostalji olmuş, sabuş da niye benim aklıma gelmedi de primi ben kapmadım diye bitaksiyi kıskanan developer gibi bana sataşmış. pff eziq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Black-ice said: paticiğin son naif yıllarından bir enstantane. Bundan 3 ay sonra bozuldu zaten: https://forum.paticik.com/read.php?29,3180337,3180563#msg-3180563 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Oha hiç hatırlamıyorum bunu. Komiserin eline verdim güzelmiş de fiskobirliğe o kadar gülmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 AHAHHAHDSHHASDSFSDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 haahaha güzel fıkraymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu fistanin acmis olmasina daha cok guldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 fsdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 sabah görünce fıkrayı sonuna kadar okumamıştım.. şimdi tekrar okuyayım dedim güldürdü fıkra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=67L5r1a0ShQ Quentin Tarantino versiyonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 fıkra komikmiş güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 evet komikti bence güldürdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 fistan'ın ilk mesajı yazarken ya da kopyalarken ki ruh hali nasıldı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2017 nası olcak abi ptesiyi salıya bağlayan gece sabaha karşı 05.11 de görünce hatırlamadım bile fıkrayı okudum hala hatırlamadım niye açtım acaba böyle neyse komikmiş fıkra asds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar