Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Evet arkadaşlar,okuduğuma göre resmen Spielberg tarafından açıklanmış.Biraz araştırdım pek bilgi yok,imdb'de girilmemiş.Fake olduğunu sanmıyorum bir kaç yerde karşılaştım haberle. Şimdilik haberler Spielberg'in yapımcı olduğu ve ilk filmi yöneteceğinin kesinleşmiş olduğu yönünde. Bir diğer kesinleşen bilgi ise üçlemenin 2. filmini Peter Jackson'in çekecek olması,resmi olarak anlaşılmamış ama söz alınmış.(ulan olayı nasıl hemen Türk magazin haberlerine çevirdim bende çözemedim) 3. filmi kimin yöneteceğine daha karar verilmemiş ama adı geçenler arasında George Lucas'in olduğunu da söyleyelim. Bu üçlü bir üçlemeye imza atarsa ne olur tahmin edemiyorum,umarım haberler doğrudur,gerçekten Spielberg açıklamıştır da çekerler.Ten Ten'i de en sonunda doğru düzgün beyaz perde de görmek herkesin hoşuna gidecektir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Hey!!! :):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Oha çok çok çok mutlu oldum. Küçükken kuzenim kasetin üstüne Susam Sokağı kaydettiğinden beri izlememiştim. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 çıkış tarihi 2009 du yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Daha neler ehueh Ten Ten'i de Jude Law oynasın madme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Evet bariz Jude Law , süper olacak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 ten uyuşması okudum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 oha inanılmaz bişi olur bu ya..yıllardır bekliyorum böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Spielberg, Peter Jackson ve Lucas sırayla çekeceklerse... ilk filimde Ten Ten nazilere karşı savaşırken yakın arkadaşı Kaptan'ı nazi kampında öldürürler, Olay dramatik bir hal alır. İkinci filmde Ten Ten'in köpeği çizgi romandan alakasız bir şekilde bir labrador olur. Ve gereksiz bir bayan kahraman eklenir Ten Ten'in sevgilisi olur. Üçüncü film de Ten Ten imparatorluk! askerlerine esir düşer ve son sahnede aya umutla bakarak filmi bitirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ten Ten'e kız ayarlarlarsa film şirketini basarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Bu üçlü korkarım tenten ruhunu veremez, belki George Lucas. Hele Spielberg indiana jones'un biraz değişini çeker. Peter Jackson mistik diyarlara götürür saçmalar. Spielberg isim haklarını aldığında filmin korkmaya başlamıştım zaten. Kendi kahramanlarınız neyinize yetmiyor Avrupa'ya elleşmeyin. Not: tenten birleşik yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 hehe TenTen'i çok izleyipte onla büyüyen biri değilim,ama çok severdim.İzlediğim kısa dönemde bile hayran kalmıştım,sanırım Türk kanallarından biri hala veriyor Digitürk'te rastlamıştım geçenlerde,hangi kanaldı unuttum. dp:hehe eldar değiştirdim başlığı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 GERGE said: Ten Ten'e kız ayarlarlarsa film şirketini basarız. gaymı lan bu tenten ? niye ayarlanmıyo. onunda hakkı diilmi kız arkadaşına muhallebi ısmarlamak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Tenten çizgi romanlarında istatistik yapmadım ama karakterlerin %90'dan fazlası erkektir ve başrollere baktığımızda sadece bir tane kadın karakter görürüz. Tek kadın karakter Bianca Kastafiore ise gıcık, kaprisli; en sempatik karakter olan Kaptan Hadok'u illet eden biri olarak gözükür. O halde tenten filminde ben de kastafiore'den başka kadın istemiyorum, hele ki tenten'e kız ayarlanırsa kafayı bozarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 tenteni sevmem, önce şu hobbit ve indiana jones'u tamamlasınlar da sonra bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Hobbit yalan oldu Bone bekleme boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 RedKit'i de yapsalar, ama adaptasyon şeklinde şöyle ehmhm iyi güzel ya :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Red Kit'in ve Daltonların filmleri vardı diye hatırlıyorum zaten,ama kaliteli ve efekt ağırlıklı modern bir western... iyi gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2007 Kaptan Hadok'u "Gemide"ki performansından dolayı Erkan Can oynasın Tintin - Up In Smoke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2007 yav said: RedKit'i de yapsalar, ama adaptasyon şeklinde şöyle ehmhm iyi güzel ya :') red kitin bir sürü var. bir tanesinde eskiden sevdiğimiz bir adam vardı (terence hill miydi adı, yoksa terence hill birlikte oynayan diğer adam mıydı... her neyse) bir tanesi de daha yeni, fransızlar çekmiş sanırım, direk daltonlar diye geçiyor ama red kit filmi, red kit çizgi romanına daha "accurate" hazırlanmış. ilki de eğlenceliydi ama köstüm felan tamamen değişikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn Live action olmayacak galiba film. Tam anlamadım ama galiba Beowulf gibi olacak. Motion capture ile oyuncuların performanslarını aniamsyon ile birleştirecekler. Kadroda red rackham olarak Daniel Craig de var. İlk filmin hikayesi red rackhamın kayıp hazinesini bulmaya çalışmalarını anlatacak. 2 kitaplık bi öyküydü bu tek filme sığdırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 karışık hisler içindeyim çocukken sevdiğim tek ÇR Ten Ten'di umarım hakkı verilerek yapılır bu arada Ten Ten'i ÇR sevin sevmeyin herkese öneririm. Şu sıralar TV8 de yayınlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Peter Jackson film endüstrisine uzak Allah'a yakın olsun :) LoTR'yi (film olarak muhteşem olmasına rağmen konsept olarak bahsediyorum) bu kadar rayından çıkarıp hikayesini mahveden adama başka niye belirlenmiş konsept verirler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Fransuxa said: GERGE said: Ten Ten'e kız ayarlarlarsa film şirketini basarız. gaymı lan bu tenten ? ben öyle biliyodum :P hiç sevememiştim çizgi romanlarını nedense... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Niye imdb'de voice yazuyır oyuncuların yanında, oynamayacaklar mı bunlar? Tenten'i herkes oynar ama Kaptan Hadok çok kilit; filmi batırır da çıkarır da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar