Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Adventures of Tintin (2011)

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar,okuduğuma göre resmen Spielberg tarafından açıklanmış.Biraz araştırdım pek bilgi yok,imdb'de girilmemiş.Fake olduğunu sanmıyorum bir kaç yerde karşılaştım haberle.

Şimdilik haberler Spielberg'in yapımcı olduğu ve ilk filmi yöneteceğinin kesinleşmiş olduğu yönünde.

Bir diğer kesinleşen bilgi ise üçlemenin 2. filmini Peter Jackson'in çekecek olması,resmi olarak anlaşılmamış ama söz alınmış.(ulan olayı nasıl hemen Türk magazin haberlerine çevirdim bende çözemedim)

3. filmi kimin yöneteceğine daha karar verilmemiş ama adı geçenler arasında George Lucas'in olduğunu da söyleyelim.

Bu üçlü bir üçlemeye imza atarsa ne olur tahmin edemiyorum,umarım haberler doğrudur,gerçekten Spielberg açıklamıştır da çekerler.Ten Ten'i de en sonunda doğru düzgün beyaz perde de görmek herkesin hoşuna gidecektir :)
Sosyal ağlarda paylaş

Spielberg, Peter Jackson ve Lucas sırayla çekeceklerse...

ilk filimde Ten Ten nazilere karşı savaşırken yakın arkadaşı Kaptan'ı nazi kampında öldürürler, Olay dramatik bir hal alır.

İkinci filmde Ten Ten'in köpeği çizgi romandan alakasız bir şekilde bir labrador olur. Ve gereksiz bir bayan kahraman eklenir Ten Ten'in sevgilisi olur.

Üçüncü film de Ten Ten imparatorluk! askerlerine esir düşer ve son sahnede aya umutla bakarak filmi bitirirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu üçlü korkarım tenten ruhunu veremez, belki George Lucas. Hele Spielberg indiana jones'un biraz değişini çeker. Peter Jackson mistik diyarlara götürür saçmalar. Spielberg isim haklarını aldığında filmin korkmaya başlamıştım zaten. Kendi kahramanlarınız neyinize yetmiyor Avrupa'ya elleşmeyin.

Not: tenten birleşik yazılır.
Sosyal ağlarda paylaş

Tenten çizgi romanlarında istatistik yapmadım ama karakterlerin %90'dan fazlası erkektir ve başrollere baktığımızda sadece bir tane kadın karakter görürüz. Tek kadın karakter Bianca Kastafiore ise gıcık, kaprisli; en sempatik karakter olan Kaptan Hadok'u illet eden biri olarak gözükür. O halde tenten filminde ben de kastafiore'den başka kadın istemiyorum, hele ki tenten'e kız ayarlanırsa kafayı bozarım.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:
RedKit'i de yapsalar, ama adaptasyon şeklinde şöyle ehmhm

iyi güzel ya :')

red kitin bir sürü var.
bir tanesinde eskiden sevdiğimiz bir adam vardı (terence hill miydi adı, yoksa terence hill birlikte oynayan diğer adam mıydı... her neyse)
bir tanesi de daha yeni, fransızlar çekmiş sanırım, direk daltonlar diye geçiyor ama red kit filmi, red kit çizgi romanına daha "accurate" hazırlanmış.
ilki de eğlenceliydi ama köstüm felan tamamen değişikti.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
The Adventures of Tintin: Secret of the Unicorn

Live action olmayacak galiba film. Tam anlamadım ama galiba Beowulf gibi olacak. Motion capture ile oyuncuların performanslarını aniamsyon ile birleştirecekler.
Kadroda red rackham olarak Daniel Craig de var.
İlk filmin hikayesi red rackhamın kayıp hazinesini bulmaya çalışmalarını anlatacak. 2 kitaplık bi öyküydü bu tek filme sığdırmışlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...