Biyik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2014 her şey güzel olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2014 bi anime vardı. uzun metrajlı film. isminde blue geçmesi lazım. bi kız vardı bilgisayarı vardı günlük mü yazıyodu bişey yazıyodu bilgisayara. psikolojik bir animeydi. taa ne zaman internet yokken cd sini almıştımda ikinci cd bozuk olunca izleyememiştim. var mı bilen? derken google a anime movie blue yazdım ve ilk sırada çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2014 Bir film vardı: Filmin sonundan başka bir yerini hatırlamıyorum ama film boyunca kadın kılığında gezen bir melek vardı. Film Arizona tarzı bir yerde geçiyordu; genelde boşluk veya çöl vardı. Ya da İzlanda da olabilir ama hep bir boşluk olduğunu hatırlıyorum. Bu melek kılığındaki kadın film boyunca herkese öğütler veriyordu ama en sonunda bir düğünde, panik yapıp evleneceği kadınla evlenmekten vazgeçen bir adamın kulağına bir şey fısıldıyordu ve adam tekrardan evlenmeye ikna oluyordu. En sonunda da kadın görevini bitirmenin rahatlığıyla yol alıyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2014 ya bilimkurgu bir film vardı çok eskiden izlemiştim,başka bir gezegende geçiyordu baya karanlık ışık görmeyen.. pilotlar vardı küçük savaş helikopterleri kullanıyorlardı böyle minik apaçilere benzeyen,uzaylılara karşı savaşıyorlardı bu gezegende koloni olarak, yeni yetme bir pilot vardı bunla uğraşıyolardı falan deneyimli olanlar.. hatırlayamadım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Sonunda öyle bırakmayaydı iyiydi. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 edit: yanlış başlık :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 buldum la buldum taam asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JrStorMesT Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Ya benim aradığım dizi / film değil de, güldür güldür'ün futbollu bi bölümü. Tam sonuna denk gelmiştim, "34-0, daaa atmazlar demi" gibi replikler vardı, bide kaleciye ağzına ne geldiyse saydırmaya baslıyodu. Youtube, google falan baya aradım ama, belki aranızda hangi bölüm olduğunu bilen vardır diye sorayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 bu görüntüler hangi filmden http://www.youtube.com/watch?v=HUZOKvYcx_o&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 http://www.imdb.com/title/tt1020072/?ref_=nv_sr_1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 JrStorMesT said: Ya benim aradığım dizi / film değil de, güldür güldür'ün futbollu bi bölümü. Tam sonuna denk gelmiştim, "34-0, daaa atmazlar demi" gibi replikler vardı, bide kaleciye ağzına ne geldiyse saydırmaya baslıyodu. Youtube, google falan baya aradım ama, belki aranızda hangi bölüm olduğunu bilen vardır diye sorayım dedim. güldür güldür ne lan, kalitesizlik akmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 klasikler arasında sığır seviyesindeyim nietzsche okuyayım diyorum hangi kitaptan başlamalı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 neutrino said: güldür güldür ne lan, kalitesizlik akmış. güldür güldür baya tatlı bişey ya "çok güzel hareketler bunlar" çok kötüydü asıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 KidLazer said: klasikler arasında sığır seviyesindeyim nietzsche okuyayım diyorum hangi kitaptan başlamalı? agladigi bi kitap var can yaninlarindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 senko said: KidLazer said: klasikler arasında sığır seviyesindeyim nietzsche okuyayım diyorum hangi kitaptan başlamalı? agladigi bi kitap var can yaninlarindan Kitabın adı Nietzsche Ağladığında Yazarı Nietzsche değil. Yayıncısı Ayrıntı yayınları. sen kitap önerme :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 neutrino said: güldür güldür ne lan, kalitesizlik akmış. güldür güldürü yedirmeyiz kardeş. sırf çağlar çorumlu için bile izlenir. ben de kaç aydır izlemiyodum bak iyi oldu hatırladım, açıyım da yutuptan izliyim birkaç skeç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 JrStorMesT said: Ya benim aradığım dizi / film değil de, güldür güldür'ün futbollu bi bölümü. Tam sonuna denk gelmiştim, "34-0, daaa atmazlar demi" gibi replikler vardı, bide kaleciye ağzına ne geldiyse saydırmaya baslıyodu. Youtube, google falan baya aradım ama, belki aranızda hangi bölüm olduğunu bilen vardır diye sorayım dedim. forumda aradığını bulamayanlar çoğalmaya başladı bu ne la youtube'a güldür güldür futbol yazınca en üstte EN ÜSTTE aradığın skeç yuh be abi https://www.youtube.com/watch?v=gAxQisb5gRI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 filmde dünyanın yok olacağını düşünerek yerin altına sığınak yaptıran bir adam ailesi ile 30 yıl felan yerin altında yaşadıktan sonra dünyanın ne durumda olduğunu görmek isteyen oğullarının dışarıdaki hikayesini anlatan bir film vardı. hatırlayan varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 bu mu? http://www.imdb.com/title/tt0124298/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Bir film vardı ortaçağda bi tane lordla kölesi vardı bunlar bi şekilde geleceğe gelıyolardı bi kadınla adam bunlara yardım falan edıyodu hatta kadın lord un akrabası falan çıkıyodu heralde hatırladığım tek sahnede masada yemek yerken köleyi yerde yemek yedirtiyodu lord var mı hatırlayan filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 hatırlıyorum ama ismini bulmak zor başrol meşhurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 http://www.imdb.com/title/tt0108500/ bunu tekrar çektilerdi http://www.imdb.com/title/tt0189192/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2015 http://www.imdb.com/title/tt0189192/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar