Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Film/Dizi Vardı?

Natanyal

Öne çıkan mesajlar

bi film vardı,

Lisede ezik tipler rock grubu kuruyor. Bir kız vardı saçının rengini sürekli değiştiriyor. Hatta bir sahnesinde, çocuk şarkı söylerken herkes zıplıyor kalabalığın ortasında kız pembe saçı ile parıldıyor çocuk o sırada aşık oluyordu.
2 erkek 1 kız grup kurmuştu. Gotik şişman bir kız vardı.
Çocuk kız için kavga ediyordu yumruk atınca çocuk uçuyordu falan.

hatta müziği vardı.

everyone is numberone anyone want to die lose your way mi ne sözleri vardı da bulamadım.

bi buldurun be
Sosyal ağlarda paylaş

bi film vardi
genc yakisikli bi aktor oynuyor
filmin sonlarinda polis mafya bu falan buz hokey salonunda herkes birbirini vuruyor falan
herseyi cokertiyor eleman ocunu aliyor va
sonunda evine arabasiyla yarali olarak geliyor, mustang mi charger mi ne bi arabasi var
neydi o film
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
abiler bi dizi vardı (80 liler bilir)yabancı bilimkurgu geleceğe/geçmişe gitmeli falan..
esas oğlan seçilen insanın kimliğine bürünürdü aynaya baktığında o kişinin suratını falan görürdü vs.
hatta yamulmuyorsam ilk bölümünde jet pilotu olmuştu ses duvarını falan aşıyodu..
izlediğimde 8-9 yaşlarındaydım bu kadar hatırlayabildiğim.
neydi lan bu dizi..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 3 ay sonra ...
fantastik bir film muhtemelen 90 ların başı idi. 2 tane kafadar vardı çalıştıkları yerin patronu karanlık işler çeviriyodu falan.

öldükten sonra bi ilaç ile geri hayata dönülebiliyordu. hatta zengin yaşlıları gençlenştirmek için kullanılıyordu ilaç.

hatta bir hayvan kesim yerinde ilaç etrafa saçılıoydu bütün ölü hayvanlar diriliyodu var mıdır hatırlayan?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Fistan said:

bi film vardi
genc yakisikli bi aktor oynuyor
filmin sonlarinda polis mafya bu falan buz hokey salonunda herkes birbirini vuruyor falan
herseyi cokertiyor eleman ocunu aliyor va
sonunda evine arabasiyla yarali olarak geliyor, mustang mi charger mi ne bi arabasi var
neydi o film

geç olacak ama paul walker'ın filmiydi o sdfs

ismini unuttum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...