benjani Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 terminator 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 evet terminator 2'denmiş dankeşön Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izleyenbilir Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Bir film vardı yıllar önce izlemiştim. Aslında jumanji diye hatırlıyordum ancak bugün tekrar izlediğimde o olmadığını anladım. Film şöyle başlıyor: bir aile var çocuklarım biti kız diğeri erkek. Babalarının bir sahil kasabasında yaşayan kardeşi var ve yanlışlıkla bu aileye bir oyun yolluyor. Oyunu oynamaya başlıyor ancak daha sonra bırakmak istediklerinde oyun buna izin vermiyor Oyunun kuralları arasında asla yalan söylemek yok. Oyunun sadece bi bölümünü hatırlıyorum böyle tek tek taşların üzerinde kuyu gibi bi yerde kalıyorlar çünkü içlerinden biri yalan söylemişti ordan kurtulmaya çalışıyotlardı. En sonunda oyunu bitiriyorlar ve aşke bağları kuvvetleniyor daha sınrada bu oyunu geri yolluyorlardı Günlerdir adını düşünüyorummm bilen var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 bir film vardı dünyada bi cesit hastalık/virüs yayılıyor herkes kör oluyor,bir takım insanlar hapisaneye sıgınıyordu,sonra kendiliginden virüs gecip herkesin tekrar gözleri acılıyordu filmin sonunda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 http://www.imdb.com/title/tt0861689/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 günlerdir aklıma takılıyor.mulholland çıkmazına çok benziyor film.çocuk psikoloğuyla görüşüyor ve devamlı bi ağrısı olduğunu ve devamlı fısıltılar olduğunu söylüyor.filmin sonunu söyleyince daha anlaşılır olcak film sonu spoiler çocuk aslında köprüde kaza geçirmiş.ölürken görüyormuş olanları falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 reyou said: 1- adam new york ta yasiyo, kiz LA de yasiyo, aradaki saat/yer farkindan dolayi iliskilerini yurutmeye calisiyolar. kiz bilindik biri sarisin (baska filmlerdede gormustum yoksa su super A miydi neydi o filmdeki kiz olabilir, emma watson midir nedir), adam bole 3 kisi NY da kankalariyla falan takiliyo falan http://www.imdb.com/title/tt1322312/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 üç arkadas vardı bunların siyahi olanını kaçırıyolar ikisi kurtarmak için intihar niteliginde bir operasyona basvuruyor kurtarıyorlardı sora asansörü patlatıyolardı enbasta helikopterle kaçıyolardı sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 zipzip said: günlerdir aklıma takılıyor.mulholland çıkmazına çok benziyor film.çocuk psikoloğuyla görüşüyor ve devamlı bi ağrısı olduğunu ve devamlı fısıltılar olduğunu söylüyor.filmin sonunu söyleyince daha anlaşılır olcak film sonu spoiler çocuk aslında köprüde kaza geçirmiş.ölürken görüyormuş olanları falan filan http://www.imdb.com/title/tt0371257/ stay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 hay yaşa ya.kadroya bak.hiç hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 okadar az şey hatırlıyorum ki ümitsizce başlıyım anlatmaya. kovboylu film ama çok eski zamanlarda geçmiyor modern. 4 tane felan arkadaştı bunlar. filmin isminde biraderler gibi bu 4 kovboyumsuyu tanımlayan bişey olabilir. bişey den kaçıyolardı galiba. aklımda kalan en önemli şey bu kovboylardan birinin briyantini vardı. bu briyantin çok önemliydi onun için. kolay kolay bulamıyordu bu briyantini. sarıydı film. sarı bitki örtüsü vardı. bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 http://www.imdb.com/title/tt0190590/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 hay yaşa be doğru bildin sağol. nasıl bildin süper ya. hayır bu film niye aklımda kalmış onuda bilmiyorum. ne konusunu hatırlıyorum ne bişey. aklımda kalan tek şey briyantindi. bakcam şimdi sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 =) İyi eğlenceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 güzel mi film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ekşiden felan yorumlara baktım güzel diyor herkes. mutluluk vericiymiş. izlediğimi sanıpta izlemediğim filmlerden ama aklımda kalmış niyeyse. internet bulunca izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 süper film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Bir film vardi, kahramanimiz gecekondu yapip evlenme hayaliyle yasiyordu. Binbir trajediden sonra filmin sonunda gecekondusunu tamamliyordu ama devlet hemen gelip yikiyordu. Neydi bu eski filmimiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 kemal sunal - gülen adam filmi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 GERGE said: Bir film vardi, kahramanimiz gecekondu yapip evlenme hayaliyle yasiyordu. Binbir trajediden sonra filmin sonunda gecekondusunu tamamliyordu ama devlet hemen gelip yikiyordu. Neydi bu eski filmimiz? Romanı var: Gurbet Kuşları, Orhan Kemal. Olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 filmde adam intihar edecekken bir kadın geliyordu melekti falan, fransız filmiydi filmin ismi bir bayan ismiydi neydi o? intihar edecek olan kadın(melek) de olabilir orasını net hatırlayamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Angel-A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 cocuklugumda izledigim bir korku filmi, hayal meyal hatirliyorum, noelde geciyo galiba.. filmin bi sahnesinde bi aile var hediyeleri falan aciyo, sonra adam eline oyuncak bi noel baba gibi bisi aliyo, sonra oyuncagin kafasi donuyo once gulen surat var tekrar dondugunde ise kizgin surat var o sirada oyuncagin kenarlarindan kollar cikip adami olduruyodu. bi oyuncakcida sanirim birileri bole insanlari olduren oyuncaklar falan yapiyolardi. bunu hatirlatirsaniz cok sevinirim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 abi şöyle güncel yayınlanıyor da olabilir,geçen senemi izlemiştim ne,dünya yok oluyor,insan ırkı başka bir gezegene koloni kuruyor,etrafı yüksek tel örgülerle çevrili,hayvani şelaler v.s vardı etraflarında hangi diziydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Terra Nova? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar