Sailor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 3.6ghz işlemci, 2gb ram, fx 6600 ekran kartı ile ne kadar performans alırım acaba? deneyen var mı benzer özelliklerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_LURTZ_ Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 valla ben de almayı düşünüyorum.şu yukardaki system req. testini yaptım minimum değerin üstünde çıktı hep.gerçi hayvan gibi kasışlara gelir ama olsun türk firması,katkıda bulunalım,oynayamasak da sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 pcmde oynıyamayacaımı bildiim için almam alamam amma velakin helal olsun,ellerine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Sailor said: 3.6ghz işlemci, 2gb ram, fx 6600 ekran kartı ile ne kadar performans alırım acaba? deneyen var mı benzer özelliklerde? Ekran kartını yenilesen fıstık gibi oynarsın bence. O ekran kartıyla fps rahatsız edecek şekilde düşük olacaktır büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 vay. hoşuma gitti lan. böyle bir oyunu türkçe oynamak çok keyifli olacak. yalnız şu var, dublajlar klasik "dublaj" şekliyle yapılmış sanki. yani bu tip dublajlarda niyeyse bir sunilik var. bilmem ingilizce oyun oynayan ingiliz/amerikalılara da böyle geliyor mu, ama sanki vurgulu konuşmak için kasıyorlar gibi. daha normal bir konuşma, daha az "dublaj" hissi olsa fena olmazdı gibi. yine de bir başarıdır, çok sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 büyük ihtimal ingilizlere fln da öyle geliodur bone..kimse o kadar düzgün ingilizce konuşmaya kasmaz çünkü.aynı şey yani farkı yok.türkçe oyunlara alışık olmadığımızdandır=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 dublajda profesyonel isimler var, gayette başarılı bence.. Benim sistem amd 3200+, 1gb ram ve düz 6800 var, demosunu 1024*768 low'da oynuyorum fakat, low olmasına karşın gayet güzel geldi grafikler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Ziya Kürküt, Dolunay Soysert, Ipek Tuzcuoğlu, Levent Ünsal gibi tanıdığımız kişiler seslendirmiş. Ben de orjinal alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 bence bu aksiyon filmlerindeki seslendirmeler gibi olmuş,ve gayet başarılı.gerçekçilik bakımından.elbet gerçek gibi olmaz en nihayetinde bi oyun :) suni olacak yani her halikarda yinede ben çok başarılı buldum.Age of empires gibi "efendim?yaparım.Ustah!Madencih!" falan diye konuşmuyolar enazından :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Kesinlikle orjinal alcam fakat şu sıralar almasam iyi olur yoksa bu sene de yatcaz "kodumun" JLPT'sinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 video ları donanım haber den izlemek resmen ölüm. zaten oyunun kendisini oynayamayacağım en azından video u izleyebilseydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 netten indircem, bilgisayar oynatırsa orjinal almayı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 benim pc hayatta çalıştırmaz ama bi yerlerden başlamak lazım. ben alacam, dursun bi kenarda oynarız nasılsa ömrümüz yeterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2007 10 numaa dublaj yapmışlar daha ne. kesin alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 lanet olsun adamım! bu kahrolası yerden kaçıp orjinalini almak lazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 bize hiç bi b.k söylemiyosun! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Sanirim Ingilizlerede biraz garip geliyordur cunku genelde amerikan argosu oluyor konusmalarda.Ama amerikalilarin hic yadirgadigini sanmiyorum , butun filmler , oyunlar vs bu sekilde konusmalarla dolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ben de mavishoptan sipariş verdim şimdi. dublajlar gayet süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Türkçe dublaj çıkartmaları bile almaya yeter ki birde 45 ytl (havale ile) .. Valla helal olsun giresunlu kardeşlere. Kesinlikle orjinal alınmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Daha önce yabancı yapımlardan sadece bir strateji oyunu türkçe idi yanılmıyorsam. Açıkçası desteklenmesi gereken bir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Earth 2140'ı diyorsun herhalde, o da çok iğrenç bir şeydi ya =) ama sadece o değil birkaç tane daha Türkçe'leştirilmiş oyun vardı. Dreams geldi aklıma şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 crysis e henuz vakit ayıramadım inceleyecek kadar o yuzdne cehaletten soruyorum :) oyunun multiplayer ı var mı ? bi de oyunun turkcesini aldığımız zaman dahi ingilizce dublajla oynayabiliyor muyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 multiplayerı var. ama türkiyede satılan versiyonlarda dvd sayısı artmasın diye ing. dublaj koymazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 aa dreams. geçen aklıma gelmişti ama hangi oyun olduğunu çıkaramamıştım. fakat ben ingilizce diye hatırlıyorum. daha en başında bi kadın çıkıp "you are the chosen one" falan demiyo muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Bende Dreams'in orjinal Türkçe versiyonu duruyor hala. Level vermişti sanırım zamanında. 2 CD falan. Earth'ü oynamayı düşünmemiştim bile. Ama Crysis ile sanki ilk defa Türkçe oyun oynicam hissine kapılıyorum enteresan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar