Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crysisi orjinal alalim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla ben de almayı düşünüyorum.şu yukardaki system req. testini yaptım minimum değerin üstünde çıktı hep.gerçi hayvan gibi kasışlara gelir ama olsun türk firması,katkıda bulunalım,oynayamasak da sorun değil
Mesaj tarihi:
Sailor said:
3.6ghz işlemci, 2gb ram, fx 6600 ekran kartı ile ne kadar performans alırım acaba? deneyen var mı benzer özelliklerde?

Ekran kartını yenilesen fıstık gibi oynarsın bence. O ekran kartıyla fps rahatsız edecek şekilde düşük olacaktır büyük ihtimalle.
Mesaj tarihi:
vay.
hoşuma gitti lan.

böyle bir oyunu türkçe oynamak çok keyifli olacak.

yalnız şu var, dublajlar klasik "dublaj" şekliyle yapılmış sanki.
yani bu tip dublajlarda niyeyse bir sunilik var.
bilmem ingilizce oyun oynayan ingiliz/amerikalılara da böyle geliyor mu,
ama sanki vurgulu konuşmak için kasıyorlar gibi.
daha normal bir konuşma, daha az "dublaj" hissi olsa fena olmazdı gibi.

yine de bir başarıdır, çok sevindim.
Mesaj tarihi:
büyük ihtimal ingilizlere fln da öyle geliodur bone..kimse o kadar düzgün ingilizce konuşmaya kasmaz çünkü.aynı şey yani farkı yok.türkçe oyunlara alışık olmadığımızdandır=)
Mesaj tarihi:
dublajda profesyonel isimler var, gayette başarılı bence..

Benim sistem amd 3200+, 1gb ram ve düz 6800 var, demosunu 1024*768 low'da oynuyorum fakat, low olmasına karşın gayet güzel geldi grafikler:)
Mesaj tarihi:
bence bu aksiyon filmlerindeki seslendirmeler gibi olmuş,ve gayet başarılı.gerçekçilik bakımından.elbet gerçek gibi olmaz en nihayetinde bi oyun :) suni olacak yani her halikarda yinede ben çok başarılı buldum.Age of empires gibi "efendim?yaparım.Ustah!Madencih!" falan diye konuşmuyolar enazından :D
Mesaj tarihi:
Sanirim Ingilizlerede biraz garip geliyordur cunku genelde amerikan argosu oluyor konusmalarda.Ama amerikalilarin hic yadirgadigini sanmiyorum , butun filmler , oyunlar vs bu sekilde konusmalarla dolu.
Mesaj tarihi:
crysis e henuz vakit ayıramadım inceleyecek kadar o yuzdne cehaletten soruyorum :) oyunun multiplayer ı var mı ? bi de oyunun turkcesini aldığımız zaman dahi ingilizce dublajla oynayabiliyor muyuz ?
Mesaj tarihi:
aa dreams. geçen aklıma gelmişti ama hangi oyun olduğunu çıkaramamıştım. fakat ben ingilizce diye hatırlıyorum. daha en başında bi kadın çıkıp "you are the chosen one" falan demiyo muydu?
Mesaj tarihi:
Bende Dreams'in orjinal Türkçe versiyonu duruyor hala. Level vermişti sanırım zamanında. 2 CD falan.

Earth'ü oynamayı düşünmemiştim bile.

Ama Crysis ile sanki ilk defa Türkçe oyun oynicam hissine kapılıyorum enteresan.
  • Yeni Oluştur...