Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Dark Knight (Batman)

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Baba'yı geçtim yani bir ton film var kaliteli,imdb'nin oylarına değer vermiyorum fakat böyle bir liste tutuluyorsa malesef koyar bana,

ilk 10'luk bir film olabilir fakat 1 numarayı hak ettiğini o kadar da düşünmüyorum,yani herşeyden çok bir superhero filmi.Fragmanlarını hiç sevmememe rağmen posterleri olsun,tanıtım şovları olsun gerçekten olağanüstü.Heath Ledger'in ölümü,Batman fanboylarının olaya bakışı bence buna sebep.

Batman'in takip edildiği,fanlarının bulunduğu çoğu ülkede film hala vizyona girmedi,eminim yüzlerce kişi izlemeden 10 vermiştir ve bu puanın daha sonradan değişeceğine eminim.

Yani yoksa olamaz,Wall-E mesela o da nerden girmişti nereye düştü,gerçi aynı şey değiller ama :)

Filmden beklediğim şeyler çok yüksekte fakat böyle bir giriş yapması listelere falan,off
Sosyal ağlarda paylaş

muhtemelen ciddi şişirme var, zaten son zamanlarda ne film çıksa imdb 250'ye doğrudan giriş yapar oldu neredeyse. bakıyorsun öte taraftan çok ciddi efsaneler 250 altına düşüyor.

neyse görücez de yani hedef kitle olarak herkesi kucaklamayan bir filmin birinci sıraya oturması biraz garip olur. ancak 9'dan itibaren beliriyor star wars vs belli hedef kitlesi olan filmler.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:
abi bu kadar olmaz eminim film çıktıktan sonra düşecek bu puan,yani inanamıyorum.

çok iyi reklam yapıldı,izlenmeden verilen 10 puan buna eminim,yoksa olamaz

filmler çıktıktan sonra imdb'de puanlama opsiyonu açılır.
ve evet bir sürü ülkede film gösterime girdi.
en azından premier'e felan gidenler yeter.

batman begins çok güzel filmdi. eğer bu film de en az onun kadar iyiyse, hakediyor o kadar puanı.

Queen said:
Abi babaya saygısızlık olmuş hakikatten. Kim bilir kaç kişi seyretmeden verdi puan, inşallah gerçekten güzeldir. Nolur patlamasın.

Godfather öyle aman aman bir film değildi.
Tamam senaryo dört dörtlüktü, çekim tekniği oyuncular dört dörtlüktü, halen izlenebilecek kalitede bir film. Bunlar sayesinde 10 hakedebilen bir film.

Ama Godfather'ın da Dark Knight'ın da kısıtlı bir kitleye hitap ettiğini düşünüyorum.
Godfather'ı sevmem ben mesela ne kadar başarılı bir film olsa da, konusu sarmıyor beni.
Dark Knight'ın da benzeri bir kısıtlı kitleye hitap ettiğini düşünüyordum, yani neşeli film izlemeyi seven kişiler gidip de Dark Knight'ı izlemez herhalde.
Bu yüzden Dark Knight'ın imdb'de bu kadar başarılı olması şaşırttı beni.

Filmin hitap ettiği kitleden ziyade, filmin kalitesi daha önem taşıyor demek ki.
Bu yüzden Godfather'ın da Dark Knight'ın da o Top listesini hakkettiğini düşünüyorum.

Tabii daha Dark Knight'ı izlemedim, ama Batman Begins'in kalitesi üzerinden konuşuyorum.
Bu kadar beğenildiğine göre,
demek ki Batman Begins'i hiç aratmıyacak bir film çıkmış durumda.
Ki bu da büyük bir başarı.
Sosyal ağlarda paylaş

Filmin Cam versiyonları düşmüş nete. Bir hafta daha beklemek istemeyen varsa duyrulur :) Ben kararlıyım IMAX te gitmeye.
Spider man 3 IMAX ta izlemiştim 1080p bir film ile dvd arasında ne kadar fark varsa IMAX ve normal sinema arasında da o kadar fark var. Ama istanbulda sadece bir IMAX ta oynaması kötü olmuş.
Sosyal ağlarda paylaş

Film icin hype cok daha once basladi. Batman Begins'ten sonra herkesin kadroya guveni sonsuzdu. Heath Ledger'in olmesinin ardindan ilgi odagi son filmine cevrildi. Michael Caine "onu gorunce repligimi unuttum, o kadar iyiydi" gibi aciklamalarla insanlari merak ettirdi.

Filmin ozel gosterimine giden dergi editorleri filme tam not verdi ve "suana kadar en iyi villian" yada "senenin en iyi filmi olmakla birlikte en iyi super hero filmi" ve "sinema salonunun gordugu en iyi filmlerden biri" gibi yorumlar insanlari deli gaza getirdi.

Salondan cikan butun fanlar "inanilmaz bir sey" gibi yorumlar yapiyor. Forumlarda "I saw it on IMAX, next week Im going to see it againt!" diyen bir suru insan var. Bu yorumlari filmin CAM versiyonunun altina atiyorlar :D.

Patlama ihtimali %0. En iyi superhero movie oldu zaten artik tartismasiz.
Pazartesi butun ekipe tesekkurlerimi bagaricam premierede :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...